Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Hayalet Avcıları
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Hayalet Avcıları
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FuNKY-E

MesajTarih: Cum 23.09.2005 10:47    Mesaj konusu: Hayalet Avcıları Alıntıyla Cevap Ver

Beni en çok etkileyen film.. süper bir yapım, hayatımda bu kadar etkilendiğim bir film daha hatırlamıyorum. 1.si de 2.si kadar süperdi.

Beni en çok etkileyen yanı ise filmin teknolojik yönü. Proton silahları çocuk yaşımda kafamı kurcalayan en büyük şey olmuştur diyebilirim, heeue, başka işim yoktu silah tasarımları yapardım, işleyiş şeklini falan Very Happy.. Okuldan geldiğim zaman çizgi filmi olurdu, şimdi daha vermiyorlar, nerdeyse tek izlediğim şey oydu tvde o zamanlar...

Sizin görüşlerinizi alayım dedim Razz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi MSN Messenger
CorvusTheHeretic

MesajTarih: Cum 23.09.2005 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

There is something strange in the neighbourhood who u gonna call spookbusters Smile Baya severim fantastik şeyleri buda onlardan biri , sanırım daha iyi olamazdı Sigourney Weavee, Bill Murray Dan akroyd unutulmaaz bir film.Bide 3 tane çizgi filmi vardı bunun birinde gorilli başkötülü falan,diğeri noröal filmiz çizgi filmi,bide filmin çizgi filminin gelecek versionu ben üçünüde severdim .
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
FuNKY-E

MesajTarih: Cum 23.09.2005 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

unutulmaz bir soundtrack Smile bustin' makes me feel good Smile
#6 Mayıs 2007#
Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Cum 23.09.2005 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çocukken çizgi film'ini izlerdim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Gutemensch

MesajTarih: Cum 23.09.2005 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hey gidi Ghost Busters.)Bir tuzakları vardı bunların hayaletin altına atıyorlardı içine çekiyordu.O ne güzel tasarımdır ya 3 lü priz gibi.Sonra arabalarıda arabaydı yani.Geleceğe dönüşteki GMC bir buda iki.Şarkısınıda hala unutmadım çok güzeldi film; 2.side iyi olan ender filmlerden.Niye hatırlattınız ki şimdi Confused

Birde kendi çizgi filmleri vardı, oda ayrı bir güzeldi.80lerde olan ve kötü olan birşeyle karşılaşmadım zaten.

En son Gutemensch tarafından Cum 23.09.2005 14:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EL_Turco_

MesajTarih: Cum 23.09.2005 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçekten mükemmel bir seriydi bence de.Karakterleri mükemmeldi, zaten o dönemin en iyi komedyenleri vardı filmde.Hayaletler falan da çok çılgıncaydı, gerçekten üstün bir hayalgücünün ürünüdür bu seri.

Si vis pacem para bellum
Başa dön
Zelenhgorm

MesajTarih: Cum 23.09.2005 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel filmlerdi. Hatta birkaç kez izlenip de sıkmayan filmler kategorisine sokabilirim kendi açımdan.

Fakat şu meşhur müzikleri "... who you gonna call: GHOSTBUSTERS" , ın; Michael Jackson: "Bad" şarkısından arak olduğunu düşünmekteyim. Farklı gibi duruyorlar ama bence zekice yapılmış bi araklama Smile
_Unforgiven__

MesajTarih: Cum 23.09.2005 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hem ürkütücü hem de sevimli bir seydi.ghostbustersin çizgifilmi de bir harikaydı.bilim adamı olduklarindan mi bilinmez,çok karizmatiktiler.

Küçükken hep ghostbusterlarin gerçek oldugunu düsündüm,onlara olan güvenim nedeniyle korku bilmeyen bir çocuk oldum çıktım Very Happy bir de slimer adindaki aptal, ve her yere yesil salya bulastıran hayalete bayılıyordum

"lets go ghostbusters lets go lets go" gibi bir şarkısı da vardı bunun böyle çok dinlerdim
Başa dön
FuNKY-E

MesajTarih: Cmt 24.09.2005 8:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim manyaklığım biraz aşmıştı, silah tasarımları yapıyordum çocuk aklımla Very Happy.. birde hayaletleri yakaladıktan sonra yokettikleri bölümün nası çalıştığını hala anlayamadım. anlaşılır bir yanı da yok zaten Very Happy
#6 Mayıs 2007#
Başa dön
chop-SUEY

MesajTarih: Cmt 24.09.2005 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok güzel bir seriydi gözlerimi kapamadan izlerdim filmini sonra çizgi filmi çıktı o da çok güzeldi Smile onları izlerken sanki ben hayaletleri yakalıyodum zevkliydi ,.,. Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kount
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pzr 25.09.2005 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ray: "New York Şehri'nin seçilmiş elçisi ve insanların temsilcisi olarak, herhangi ve her türlü doğaüstü aktiviteyi hemen durdurmanızı, ve sonra da orijiinize, ya da en yakın paralel evrene dönmenizi emrediyorum!"
Zool: "Sen Tanrı mısın?"
Ray: Hayır?
(BAM!)
Peter: "Ray, birisi sana Tanrı mısın derse, EVET dersin!"

Asla aklıman silinmeyecek bir sahne. İki film de hafızamda yer etmiş, gayet de güzel kotarılmıştır. Çizgi filmlerini de hasta gibi izlerdim. Hatta amatör fotoroman projem bile mevcuttur Hayalet Avcıları üzerine; mIRC'in bayağı sevildiği zamanlarda ismimi GhostBuster yapacak kadar ileriye gitmiştim! Kesinlikle arşivlik film.
NIRVANA_17

MesajTarih: Pts 10.10.2005 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çocukken izlediğim en iyi filmlerden filmlerden biri.1. ve 2. bölümüde harika.İlk izlediğimde 7 yaşındaydım birzda korkmuştum bu filmden.O zamandan bu zaman 10 senedir bu filmi izlemiyorum.Aklımda kalan sahneler Kütüphanedeki hayalet, buz dolabındaki hayalet bide dev bir balon gibi oyuncağın sokakta gezinmesi
Başa dön
lhectorl

MesajTarih: Sal 01.11.2005 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk izlediğim sinema filmi...ilkokulu bitirdiğim gün büyük kuzenim götürmüştü.Ne sevinmiştim ama mahallede anlatmadığım adam kalmamıştı.Çizgi filmlerini de hiç kaçırmazdım trt3'te oynadığı zamanlar,hatta aynı saatlerde "yalan rüzgarını" yayınlarlardı ağlar,zırlardım seyretmek için.hey gidinin be...
alp_khan

MesajTarih: Çrş 02.11.2005 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

FuNKY-E demiş ki:
unutulmaz bir soundtrack Smile bustin' makes me feel good Smile

işte buna yürekten katılıyorum
MCMANAMAN

MesajTarih: Çrş 02.11.2005 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben çizgi filmini severdim ama hatırlarsanız orjinalinden başka bir çizgi film de vardı. Hani maymunlu olan. Hatırlayan var mı?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Prş 03.11.2005 1:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MCMANAMAN demiş ki:
Ben çizgi filmini severdim ama hatırlarsanız orjinalinden başka bir çizgi film de vardı. Hani maymunlu olan. Hatırlayan var mı?

Çok iyi hatırlıyorum. Smile Hatta ben de orjinalinden farklı olanın VHSleri var hala. Adamların makineye girip elbiselerini değiştirmelerini heyecanla beklerdim hep. (Orjinal olmayanda.)

Orjinal Hayalet Avcıları(?)'nın hem filmini hem de çizgi filmlerini zevk ve şevkle izledim zamanında. Çizgi filmin başında şehrin ortasından yürüyerek geçen beyaz, dev hayaleti çok severdim. Hayalet olmasına rağmen çok şirin gelirdi gözüme. Şimdiki nesil kaçırdı bunları hep.

Saygılar...
fleez

MesajTarih: Prş 03.11.2005 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
. Çizgi filmin başında şehrin ortasından yürüyerek geçen beyaz, dev hayaleti çok severdim. Hayalet olmasına rağmen çok şirin gelirdi gözüme. ..

Aynen ya:))
Bir de küçükken ilerde büyük bir adam olacağımı zannettiğim için ülkeyi hayalet avcılarıyla beraber yönetmeyi hayal ederdim..Onlar benim yardımcılarım olacaktı..Smile) çocukluk işte...
NDA-2

MesajTarih: Prş 03.11.2005 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çizgi filmini çoo..k izlemiştim.Red-Kit'ten sonra en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi.
snowflake

MesajTarih: Pzr 06.11.2005 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

samimi oldugu icin severdim bu filmi. simdiki bazi bilimkurgu filmlerinden kat kat iyiydi sirf bu samimiyetten dolayi. komediydi ayrica Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pasakli_kedi

MesajTarih: Pts 07.11.2005 9:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
MCMANAMAN demiş ki:

Çok iyi hatırlıyorum. Smile Hatta ben de orjinalinden farklı olanın VHSleri var hala. Adamların makineye girip elbiselerini değiştirmelerini heyecanla beklerdim hep. (Orjinal olmayanda.)

Orjinal Hayalet Avcıları(?)'nın hem filmini hem de çizgi filmlerini zevk ve şevkle izledim zamanında. Çizgi filmin başında şehrin ortasından yürüyerek geçen beyaz, dev hayaleti çok severdim. Hayalet olmasına rağmen çok şirin gelirdi gözüme. Şimdiki nesil kaçırdı bunları hep.

Saygılar...

Evet bende o elbise degistirme muhabettine bayılırdım dedigine de katılıyorum simdiki nesil cok sey kaybetti ve cok sey kaybediyor bencede ayy ayy eski gunleri özledim valla..Sad
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız