Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Oktay Sinanoğlu
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Oktay Sinanoğlu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Paradiserose

MesajTarih: Pts 23.05.2005 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O. inanoğlu gibi bi insandan nasıl oluyo da yeteri kadar yaralanamıyoruz anlamıyorum.Bi yazısında kendisi de evrenkentlere( Smile ) gittiği zaman olayla ilgili olması gerekenlerin ortada olmayışından yakınıyo.Bizim okula gelmişti geçenlerde şu dna olayıyla ilgili bi konferans vermek üzere,benim kendi arkadaşlarım dedi 20 dk sonra çıktık diye.Bu çok üzücü
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
allbyrock

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O.Sinanoğlunu gerçekten çok seviyorum.İnternette onun adına kurulan siteler de var.Ancak Oktay Hoca da şu dikkatimi çekti.Konuşmalarını dinlemişseniz eğer dinlerken zorlanıyorsunuz.
Hiçbir kekeleme yok ,hiçbir anlatım bozukluğu yok kullandığı cümlelerde ama konuşma tarzı yoruyor beni.Sebebini bilmiyorum nedense.
Bu arada TDK (Türk Dil Kurumu) nın sitesinden Oktay hocanın videosunu indirip izleyebilirsiniz.
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bursa'da katıldığı bir konferasın ses kaydı vardı elimde. Başlık yeniden yukarılara çıkınca onu yükleyip buraya link vereyim dedim ama bir baktım ki formatta gitmiş Sad Bu arada evrenkent sözcüğünü anlamamış olanlar olabilir; hoca bu kelimeyi üniversite kelimesinin yerine kullanıyor. İnternet için de öğütbağ gibi bir alternatifi mevcut. Umarım yanlış yazmamışımdır...

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
allbyrock

MesajTarih: Pts 24.10.2005 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Örütbağ Smile)
miss

MesajTarih: Çrş 26.10.2005 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kendisi hakkında pek bir bilgim yok;tek bildiğim vize için "bye bye türkçe"adlı kitabını okumak zorunda olduğum.. Rolling Eyes
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RADIOGAGA

MesajTarih: Prş 27.10.2005 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türk Dilinin iyi ve doğru kullanılması ve Üniversitelerde yabancı dille eğitim yapılmaması konusunda yazmış olduğu kitaplar ve yayınladığı kitaplar oldukça gerçekçi... Türk Einstein ı olarak bilinen bilim adamımız çok genç yaşta profösör olmuştur... Yaptığı bir çok çalışmayla nobel e aday bile gözterild... Oktay Sinanoğlu'nun kitaplarının okunmasını şiddetle tavsiye ediyorum, özellikle de "Hedef Türkiye" yi okuyun...

Gösteri Devam Ediyor Freddie
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 27.10.2005 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Seni Bye Bye Türkçe kitabını okumak zorunda bırakan biri olduğu için sevinmelisin bence. Radio Gaga'nın belirttiği Hedef Türkiye'de okunması gereken bir kitaptır. Bunun haricinde Ceviz Kabuğu'na katıldığı bir dizi programın derlemesi ve özeti şekilde olan ''Türkiye ve Türkçe Üzerine Oynanan Oyunlar'' adlı kitabı da şiddetle tavsiye ediyorum.

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız