Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Şu Çılgın Türkler
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Şu Çılgın Türkler
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erkantheend demiş ki:
Ya peki bu isim ne ya? Yalvararak soruyorum size.Tamam iyi olabilir.Hatta bir arkadaşım çok övdü kitabı ama ismi bitiriyor her şeyi.Bir de herkesin elinde var, buda huzursuzluk yaratmıyor değil.Keşke adam gibi bir isim bulsaydı.Ve üzülerek söylüyorum hadi konuyu geçtim edebi yönden dünyanın en iyi kitabı bile olsa okumayacağım.

Adının çok ilgisiz olduğunu düşünmüyorum. Zaten okuduğunda Türklerin tarih kitaplarında anlatılanlardan çok daha çılgın olduğunu görürsün.

Gerçi adını beğenmediğin için bu kadar sağlam bir kitabı okumama kararı almışsan zaten diyecek pek bir şey yok.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EL_Turco_

MesajTarih: Pts 24.10.2005 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erkantheend demiş ki:
Ya peki bu isim ne ya? Yalvararak soruyorum size.Tamam iyi olabilir.Hatta bir arkadaşım çok övdü kitabı ama ismi bitiriyor her şeyi.Bir de herkesin elinde var, buda huzursuzluk yaratmıyor değil.Keşke adam gibi bir isim bulsaydı.Ve üzülerek söylüyorum hadi konuyu geçtim edebi yönden dünyanın en iyi kitabı bile olsa okumayacağım.

Bence çok güzel bir ismi var.Oradaki "çılgın" sözü "gerektiğinde tüm şartları zorlayarak imkansızı başarabilen" anlamına geliyor, eğer seni rahatsız eden buysa.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
g_k_c

MesajTarih: Prş 27.10.2005 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kitabı ben de bir kaç gün içinde okuyanlardanım.sürükleyici olduğu doğru..Kurtuluş Savaşında Türk halkının yerini en iyi anlatan kitap bence..belki yanlış düşünüyorum ama etrafımdaki herkes"Atatürk olmasaydı bu savaş kazanılamazdı" lafını dolamış ağzına..zaten gazilere verilen ilgi alaka Exclamation da kanıtlıyor bunu..kabul ediyorum Atatürk'ün önemi inkar edilemez O olmasaydı her şey daha farklı olurdu.ama gizli kahramanları da unutmamak gerekiyor..
bu haftaki yeni aktüel'deki Yalçın Küçük le yapılan röportajda ilginç bir saptama var Turgut Özakman'la ilgili..kitabı "devletin" yazdırdığı söyleniyor.kitaba bu kadar reklam yapılmasını "Kemalizmin gecikmiş cenaze töreni" olarak adlandırmış..
nefertari

MesajTarih: Cmt 29.10.2005 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçekten mükemmel bir kitap... İnsan bir çok sayfasında herkesin dediği gibi gözyaşlarına hakim olamıyor. Herkes okumalı bu kitabı ve Atatürk'ün, bu büyük onurlu savaşta ölen binlerce şehitin önemini bir kez daha anlamalı... Emperyalizme karşı dünyada kazanılan ilk ve tek savaşı tüm gerçekliğiyle görmeli...
Başa dön
apathe

MesajTarih: Çrş 02.11.2005 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kurtuluş mücadelesini bu kadar basit bir dille anlatıp herkese ögreterek yazan bu dedeye helal olsun. herkes okuyup ögrenmeli..
Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Prş 15.12.2005 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

apathe demiş ki:
kurtuluş mücadelesini bu kadar basit bir dille anlatıp herkese ögreterek yazan bu dedeye helal olsun. herkes okuyup ögrenmeli..

Bilgisi olması lazım
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ChiCcO

MesajTarih: Cmt 07.01.2006 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kesinlikle her Turk'un okumasi gereken, gecmisini ogrenmesini saglayan, inanilmaz faydali ve bilgi yuklu bi kitap!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
silmarillion

MesajTarih: Sal 10.01.2006 3:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erkantheend demiş ki:

çok basit bir bakış açısı mesajı yollamanın üzerinden baya geçmiş olmasına rağmen bunu yazma ihtiyacı hissettim...sana kimsenin elinde olmayan ve adı güzel olan bir kitap tavsiye etmeye karar verdim..tabi adını sende beğenirsen : nutuk..mustafa kemal atatürk yazmış gerçi o da çok bilinen bir insan okur musun bilmem ama oradada bu kitapta bulabileceğin şeylerin özünü bulursun sanırım..
silmarillion

MesajTarih: Sal 10.01.2006 3:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu kitabı almam tam vize zamanıma denk geldi ders çalışamadım,çok sürükleyici bir kitap..kullanılan dil çok sade...konusu ise kesinlikle muhteşem..herkesin okuması gerekir diye düşünüyorum..tarihimiz çok şanlı olsada tarih bilincimiz zayıf malesef ve bu açığı kapatacak cinsten bir kitap..bu kadar çok basılmasıda bunu gösteriyor ki malesef korsanlarıda satılıyor buna rağmen çok yüksek bir rakama ulaştı..
amylee_gothicarock

MesajTarih: Cum 16.06.2006 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mükemmel bir kitap,her türkün okuması gereken..ve cidden üzerinde uzun süre çalışılmış ve emek verilmiş harika bir türk gerçeği..elinizden bırakamayacağınız bir kitap..

Yönetici Uyarısı: Mesajınız düzeltilmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
burboz

MesajTarih: Pzr 09.07.2006 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi kaç gün içinde elimdeki kitabı bitirip başlayacağım.
dimpleandrock

MesajTarih: Prş 13.07.2006 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

açıkçası hiç dikkatimi çekmedi. sadece kitap almaya gittiğimde göz gezdirdim.belkide bu kadar ortalıkta olması beni okumama isteğine itti.(buradan herkesin elinde kitap olmasına karşıyım durumu çıkmasın. basit olduğunu düşündüm o kadar)
kitabın modası geçtiğinde okurmuyum bilmiyorum ama şimdilik okumayı düşünmüyorum.
Başa dön
harun_qamze

MesajTarih: Cum 14.07.2006 2:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu kıtabı severek okudum we 1 haftada bitirdim..inanın bana bu kıtabı okuduktan sonra halınıze sukretceksınız walla atalarımız vatanımızı kurtarmak için o kadar mucadele vermısler ki..ağlamayı sevmeyen biri olduğum halde kitabı bitirdiğimde oturup agladım resmen yaa...kesınlıkle okumanızı tawsıye ederım...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
swin

MesajTarih: Sal 25.07.2006 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

her Türkün okuması gereken mükemmel bir kitap bence.
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 25.07.2006 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yılın en iyi kitabı , süper bir şaheser..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Asmodeus_the_Demoniac

MesajTarih: Pzr 13.08.2006 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesi,nlikle haklısınız mühteşem ötesi bir kitap.ben okurken kaç kere ağlamaklı oldum hatılamıyorum.zaten insan bir garip oluyor kitabı okuyonca sen o kadar zor koşullarda kelle koltukta 7 cihanla savaşa gir ülkeyi kurtar sonra ülke bu hale gelsin.hiçbirşeyi umursamayan cahil bırakılmış bi kısmı senden nefret eden bir kısmı senin fikirlerin benimsiyorum deyip tam tersini yapan acayip bir insan kalabalığı.
famousghost

MesajTarih: Pts 09.10.2006 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçekten müthiş bi kitap bende 1 haftada okudum okudukçada türk oluşumla ne kadar gururlansam az olacaını çok ii anladım
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
comingsoon

MesajTarih: Sal 10.10.2006 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel kitap tabiiki ama bence milliyetçi ruhu fazla şişirilmiş !
tabiiki herkes okumalı
kemancii

MesajTarih: Çrş 01.11.2006 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kitap ilk çıktığında alıp okumuştum ve kısa sürede de bitirdim. herkesin okuması gereken mükemmel bi kitap, çokta akıcı.. ismiyle alakalıysa belki başta çok basit gelebilir yanlış izlenim uyandırabilir ama yüzeysel insanlar için.. bence çok uygun bi isim..
birde "herkes okuyo diye ben okumam" cümlesini yanlış buluyorum..
tabiki istemeyen okumaz kimse buna mecbur değil ama sırf kitabın ismi yüzünden hırs yaptığı içinde okumayacağını söyleyen arkadaşa hayatında başarılar diliyorum!..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız