Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Google
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Google
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 18.10.2005 22:58    Mesaj konusu: Google Alıntıyla Cevap Ver

Aşağıdaki yazı www.seyemek.ru adlı sitenin forumundan alıntılanmıştır.

Alıntı:
1- www.google.com sayfasını açın
2- Arama motoruna "Failure" (basarisizlik, yetersizlik, basari kazanamayan kimse) yazin.
3- "Search" (Google'da ara) yerine "I'm feeling Lucky" (kendimi sansli hissediyorum)'u tiklayin
4- Gorun bakalim ne olacak!

eXpert

MesajTarih: Çrş 19.10.2005 0:16    Mesaj konusu: Re: google.com Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:

Alıntı:
2- <a href="gate.html?name=Forums&file=search">Arama</a> motoruna "Failure" (basarisizlik, yetersizlik, basari kazanamayan kimse) yazin.
3- "Search" (Google'da ara) yerine "I'm feeling Lucky" (kendimi sansli hissediyorum)'u tiklayin

Very Happy Dün bu e-posta olarak gelmişti.
Tavsiyem,google bu durumu düzeltmeden elinizden geldiğince insanlara ulaştırın bunu Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mikado

MesajTarih: Cum 21.10.2005 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu nasıl bir tesadüftür anlamadım ama ikinci satırda da George Push'u deli gibi eleştiren Michael Moore var...Smile)

hatta ilginçlikler bununla da bitmiyo Michael Moore'un sitesine girdiğinizde Yine George Push resmiyle karşılaşıyosunuz...Adam % 100 başarısız...Smile)
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 22.10.2005 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Google'ın durumdan habersiz olduğunu zannetmiyorum. Adamların dünyanın en büyük bilgi gücü olmuşken gözlerinden kaçmış bir nokta olamaz bence. Zaten "Kendimi şanslı hissediyorum" butonu olmadan da normal Arama yaptığınızda karşınıza ilk çıkan link aynı. Yani herhangi bir hata veya düzmece yok. Direk Failure yazınca da aynı linki veriyor ilk sırada. Kendilerince eleştiri ya da protesto yöntemi olduğunu düşünüyorum.

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_KeToLiD_

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bişe annamadım...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eXpert

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

_KeToLiD_ demiş ki:
bişe annamadım...

Tebrikler...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
darthseth

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

_KeToLiD_ demiş ki:
bişe annamadım...

annamamak normal tabi.
bir de anlamayı denesen!
lepistes_ozmo

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 2:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi onu bunu geçınde google manyak bı servıs bence bı dedıkoya gore gmail yahudilerınmıs ve sıldıgınız mailler dahı arşivlenıomus dıkkat etmek gerek eger terorıstsen hele Very Happy heheh
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eXpert

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 2:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lepistes_ozmo demiş ki:
abi onu bunu geçınde google manyak bı servıs bence bı dedıkoya gore gmail yahudilerınmıs ve sıldıgınız mailler dahı arşivlenıomus dıkkat etmek gerek eger terorıstsen hele Very Happy heheh

Bu başka bir yerde konuşulmuştu.Gönderilen/alınan tüm e-postalar server üzerinde saklanıyor.Biz buna "güvenlik tedbiri" diyoruz.GMail başlığına bakabilirsin.
Başa dön
CedriX

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Isvec`te de adsl sirketi girdigin her sayfayi, internette yaptigin her sey, yukledigin ve dinledigin her seye kadar kaydediyor. Polisler bir hakim karari ile internet sirketini arayip neler yaptigina bakabiliyorlar. Turkiye`de de öyle mi bilmiyorum...
lepistes_ozmo

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benım maillerım başkaları tarafından okunup saklanıo sa bu guvenlık dııl guvensızlıktır bence cok fena ya...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eXpert

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lepistes_ozmo demiş ki:
benım maillerım başkaları tarafından okunup saklanıo sa bu guvenlık dııl guvensızlıktır bence cok fena ya...

Kimse okunuyor demiyor.Sadece saklanıyor.Sadece yasal merciler tarafından yazı gönderildiğinde erişiliyor bu arşivlere.Ayrıca bunu yapan sadece google değil.Yahoo,Hotmail gibi birçok serviste bu durum var.
Başa dön
_KurbaN_

MesajTarih: Sal 10.01.2006 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mükemmel.Açıkcası daha farklı bişey bekliyodum ama bir "Failure" bu kadar güzel tanımlanabilir Smile
Başa dön
chop-SUEY

MesajTarih: Çrş 11.01.2006 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

goooooogle dan beklenen hareket
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
noutota

MesajTarih: Pts 30.01.2006 4:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

google şu büyüyen çin pazarının farkına varmış olmalı ki Çin hükümetinin belli başlı kıstlamalarına uymak kaydıyla google.cn (tam hatırlamıyorum şimdi) ismiyle hizmet verebilecekmiş. Özgürlük vs. gibi terinler arandığında direkt çin hükümetine ait sayfalar açılacakmış....
Amerikan hükümetiyle google earth görüntülerini paylaşmaya yanaşmayan google, çin hükümetinden biraz tırsmış gibi...Razz
Başa dön
silent_guitar

MesajTarih: Prş 02.02.2006 5:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Google Az Kar Edince Değer Kaybetti

İnternet Arama motoru şirketi Google'ın açıkladığı kâr oranlarının piyasaların beklentisinin altında kalması nedeniyle şirket milyarlarca dolar değer yitirdi.
(1 Şubat 2006 Çarşamba)

Kaynak: http://www.nethaber.com/?h=44420

Saygılar...
silent_guitar

MesajTarih: Cum 17.02.2006 1:06    Mesaj konusu: Re: google.com Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:

Alıntı:
2- <a href="gate.html?name=Forums&file=search">Arama</a> motoruna "Failure" (basarisizlik, yetersizlik, basari kazanamayan kimse) yazin.

Olayın gerçek yüzünü PcTech (eski PC World) dergisi Şubat sayısı, 8. sayfada bulabilirsiniz.

Olayın aslı şu ki, google'nin "failure" aramasında George Bush'u bulmasının sebebi Arama motorunun içeriğinde "failure" kelimesi geçen sayfaları ve "failure" olarak link verilen sayfaları bulmasıdır. Birçok sitede George Bush'un Beyaz Saray sitesindeki biyografi sayfasına "failure" adıyla link vermesi de bunun açıklamasıdır. Sanıldığı gibi politik bir durum değildir.

eXpert
denoktabenokta

MesajTarih: Cum 17.03.2006 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende politik bir durum olduğunu zannetmiyorum
tamamen tesadüftür.
Bence bu konu üzerinde kafa yotmaya bile gerek yok!
eXpert

MesajTarih: Cum 17.03.2006 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Üzerine kafa yorulmasaydı, yukarıdaki açıklama yapılamaz ve Google, doğrudan Bush karşıtı bir tutum sergilemiş gibi gözükürdü. Yani kafa yormaya gerek var.
Başa dön
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Pts 22.01.2007 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar Google ile ilgili tüm yazıları tek bir başlık altında toplamamız uygun olacaktır. Diğer benzer başlıklar temizlenmiştir. Lütfen bu başlıktan devam ediniz.

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız