| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
mat

Kayıt: May 13, 2003 Mesajlar: 1106 Nerden: Siyahın başkenti... Who:Rhadamantys Bass
|
Tarih: Cmt 15.10.2005 2:20 Mesaj konusu: |
|
|
| ezgyy demiş ki: | çok saolun arkadaşlar konsere hepinizi beklioruz tanıdık tanımadık desteiniz bizim için çok büyük moral
vokal konusuna gelince deişen pek bişe yok evil cats yine aynı evil cats sadece bi arkadaşımız eklendi bazı parçaları o sölicek
repertuar türkçe-ingilizce karışık
gelenler görücek fzla anlatmiim ama bu konseri kaçırmayın sadece onu sölüorum sora bi 6 ay daha beklersiniz izlemek için
tekrar teşekkürler hepinize,yarın konserde görüşmek dileğiyle!! |
Bizimde repartuar aynen türkçe-ingilizce karışık peki beste olayına girmediniz mi
İşin iyi kısmı şu ki sizinle parçaların çakışma şansı yok
Başarılar arkadaşlar güzel bir konser olması dileği ile  _________________ and we all die young... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ezgyy

|
Tarih: Cmt 15.10.2005 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
konser bitti..yorumlar
öncelikle fazla kalabalık diildi,gelen herkese çok teşekkürler yanımızda olmaları çok güseldi
bazı aksiliklere rağmen(mesela perhapste gitarın askısı koptu şarkıyı kestik ehuehehh) yinede gayet ii bi konserdi grup olarak çok eğlendik umarım gelenler de eğlenmiştir bzm gibi!!
keşke kimse kaçırmasaydı konseri dediim gibi tekrar 6 ay beklemek zorunda kalablrsnz bidaaki konseri okul,dersane,sınawlar çok engellio çalışmamızı dolayısıyla konser wermemizi nese işalla yakın bi zmnda tekrar görüşürz
gelen,destek weren herkese tekrar teşekkürler.. _________________ evil cats-bass
i got cat class and i got cat style |
|
| Başa dön |
|
 |
p_Absolution_q

|
|
| Başa dön |
|
 |
maxmash

|
|
| Başa dön |
|
 |
zorknemesis

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
ewt ben açıkça söylicem beklediğimden çok daha iyiydiniz hatta giriş ve bitiriş parçanız bile var helal olsun ne diyim gökçe ile de ezgi ensturmanlarına daha da hakim olmaya başlamışlar... Gökçe gitarına güzel ayar çektim umarım beğenirsin... Başarılar çalışmaları sakın kesmeyin.. _________________ AdilcaN - http://www.myspace.com/adilcanakcan
SonDört - Fresh! - Tuşlu çalgılar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
barker

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 1:36 Mesaj konusu: |
|
|
gelemedim biliyosunuz işlerim vardı umarım ileride sizi izlerim.. _________________ Onursal Tuncer
Organizatör
Sniff Organizasyon |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgun1907

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 3:17 Mesaj konusu: |
|
|
Bu ne yav beklediğimden iyiydi.Siz bakmayın bunlara Ben zaten iyi bekliyodum yolda biziz e yürürkene anlamıştım
Şaka bir yana ben de beğendim.Sahnenizi izleyemedim ama biraz daha çalışmak tabiki hepimiz için geçerli,sizin de ensturmanlarınıza hakim olabilmek için çalışmaya ihtiyacınız var tabiki.Hepsi zamanla olur.Tebrikler arkadaşlar başarılar  _________________ www.myspace.com/51promilband
http://51promil.anatolianrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
the_executioner

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 11:13 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten beklenen cok daha iiydiniz tebrikler arkadaslar bu arada tugçe, bi davulcunun hem calıp hem de sarkı sölemesi kolay diil, kutlarm seni... _________________ nobody is perfect... i am nobody... |
|
| Başa dön |
|
 |
UuYuRR

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 12:30 Mesaj konusu: |
|
|
ewet bende ordaydım sızı ızledım we gayet basarılıydınız... saka bı yanada ezgıcım methınızı ben bılıyorum ne kadar ıyı oldugunu hıc yoktan muzık yapkmak ıstıyorsun sadece calıp bırakmıyorsun... yolunuz kocaman acık olsun _________________ uyur213@hotmail.com CeKeS 38.sf yenı lınkler var
Ben Bir Meleğim, Yarın Öleceğim, Kanatlarım Emanet, Çırıl Çıplak Gömüleceğim...
çok pisimdir hacet ımkanı bulamıyınca gaz yapar salarım oda cok pis kokar 2.gun ısal olur fecı sulu yaparım... |
|
| Başa dön |
|
 |
_DiReFuL_

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 14:21 Mesaj konusu: |
|
|
kızlar gerçekten çok iyiydiniz arada aksilikler çıkar onlar dert değil bkn: gitar askısının çıkması... zilin düşmesi vs... ve baterist bi bayan dan beklediğimden çok daha iyidi..
Size başarılar diliyorum kızlar... Umarım daha iyi yerlerde görürüz sizi... |
|
| Başa dön |
|
 |
NymPhoMaNia

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle çok farlısınız ve acaip sevimlisiniz!
ayrıca sahnede çok doğalsınız
cidden çok eğlendim sizi izlerken.. hepinizi tek tek kutlayıp başarılar diliyorum arkadaşlar...  _________________ in vino veritas.. |
|
| Başa dön |
|
 |
CeKeS_DAWUL Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
mat

Kayıt: May 13, 2003 Mesajlar: 1106 Nerden: Siyahın başkenti... Who:Rhadamantys Bass
|
Tarih: Pts 17.10.2005 2:22 Mesaj konusu: |
|
|
Gençlik ...
Bence;
Bass Gitaristinizin değerini bilin
Tekbencilik yapmadım yanlış anlaşılmasın...Siz bir grupsunuz hepinizin önemli bir yeri var...
Vokal yapıp davul çalmak zor bir olay bu arada...Takdir ediyorum emeklerini...
ritm gitarist pedalı alacağını önceden söyleseydin aksaklık çıkmaması konusunda daha çok bilgi verebilirdim.Ne yapalım artık
Sahnede zevk aldıysanız ne güzel
O şevke erişmek güzel birşey...
Çalışın
Parça seçimleriniz seslerinize gibi..Grupta herkes vokal yapıyor ne güzel
başarılar derken yine çalışaraktan diyorum  _________________ and we all die young...
En son mat tarafından Pts 17.10.2005 3:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 17.10.2005 2:59 Mesaj konusu: |
|
|
SENI SEWIYORUM TUÇE... _________________ http://cekes.forumsplace.com
cekesdawul@hotmail.com
05352442282-05433128218
En son CeKeS_DAWUL tarafından Cum 28.10.2005 16:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
DEP_REM

Kayıt: Apr 18, 2005 Mesajlar: 768 Nerden: ayagının altından
|
Tarih: Pts 17.10.2005 5:03 Mesaj konusu: |
|
|
Tebrikler hepinize gayetttt güzel ...
Ben begendim ve zevkle dinledim... _________________ DePReM ve Gitarı...
http://www.myspace.com/depremtheband
Herkes birbirini yalıyor!!! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
ezgyy

|
Tarih: Pts 17.10.2005 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
yorumlar için teşekkürler sewginize layık olmaya çalışıcaz
evil cats için başarılı denileblicek bi konserdi onun için gayet mutluyuz konser we güzel yorumlarınız bzm için çok ii motivasyon oldu daha çok çalışıp daha başarılı,daha eğlenceli konserler wericez işalla
burakcm hawa soğuk bi-iki kere stüdyoda deneyip çaldıımız bi parça we solocumuz olmadıı için brz deiştrmek zorunda kaldık onun için garip gelmiş olablr orjinalinden değişik olması da çok doğal her grubun farklı bi stili war sonuçta.
imza günü düzenlemeyi düşünüoruz. şimdilik isteyenler bana ö.m yoluyla weya msn den ulaşablr  _________________ evil cats-bass
i got cat class and i got cat style |
|
| Başa dön |
|
 |
musico_theraphyst

|
Tarih: Prş 20.10.2005 14:32 Mesaj konusu: |
|
|
Ya ben gidecektim konsere ama dersane belası yüzünden gidemedim. Yazılanlara bakılırsa çok şey kaçırmışım. Ben grubu Deep'te görmüştüm. Gitarist baya iidi. Yani blues falan kasıyodu. Açıkçası çok şaşırdım. Gitarı akorlardan başka kalıplarla çalan bi kız daha önceden çok az gördüm çünkü. Öss belası bizim de başımızda. Ama sınawdan sonra süper olcak herşey...  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
barker

|
Tarih: Prş 20.10.2005 22:52 Mesaj konusu: |
|
|
burak senin su forumda sikayetlerinden bıktık..atın bunu mod bey  _________________ Onursal Tuncer
Organizatör
Sniff Organizasyon |
|
| Başa dön |
|
 |
|