Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Başınızdan geçen virüs "maceraları"...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Başınızdan geçen virüs "maceraları"...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_Unforgiven__

MesajTarih: Pts 10.10.2005 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçenlerde şu meşhur "gamze özçelik'in evcilik oynarken" çekilen görüntülerini indirirken makinem çöktü bilmiyorum sizede oldumu Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingofloss__

MesajTarih: Pts 10.10.2005 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

_Unforgiven__ demiş ki:
Geçenlerde şu meşhur "gamze özçelik'in evcilik oynarken" çekilen görüntülerini indirirken makinem çöktü bilmiyorum sizede oldumu Very Happy

Geçen gün amcam aradı.Ne oldu dedim,bilgisayara virüs girdi dedi.Az da değil 6 tane.Onları nasıl sileceğini anlatıyorum telefondan (ayrı eziyet) bir yandan da merak ettim nasıl girdiğini.Sorduğumda aldığım cevap:"Oğlum benim suçum yok hep Gamze Özçelik'in yüzünden!.." Cool
Başa dön
_Unforgiven__

MesajTarih: Pts 10.10.2005 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

-bluetoothu açtım abi yollasana
-gmailime göndersene
-rapidshare'de var mı?

Bi dahakine bunları deneyelim lütfen! Very Happy
Başa dön
anti-social
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 11.10.2005 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim mkineye se.dll girmişti bir ara,onun kafasına odunu koduktan sonra şimdi bir de m00 diye bir yaratık girdi.Masaüstünde bekliyor ve ne yaparsam yapayım silinmiyor,işin garibi görünürde hiç bir zararı da yok anlamadım walla.Bi daha o crack-warez sitelerine girmiycem allah belamı versin girersem!
Başa dön
erginn
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 11.10.2005 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet o www.crack.am a girdim abi geçen ilkönce bu explorerda başlangıç sayfam fu.k-portal diye biyer oldu sonra değiştiriyim dedim bi baktım hiçbi buton yok meğerse trojan girip kitlemiş tüm butonları peder bilgisayara bakcak explorera bi tıklıo 3 sayfa çıkıo allahtan diğer ikisine bakmayı unutuyo:D sonra bir pop up lar çıkıyor sormayın ardı arkası kesilmez alakasız alakasız allahtan bi arkadaşım adware pro yu önerdi onu yükledim ve alet tertemiz oldu şimdi bidaha girmicem o sitelere aman zararlı Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız