Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - mydukkan
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

mydukkan
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gizbing

MesajTarih: Pzr 02.10.2005 11:42    Mesaj konusu: mydukkan Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar buradan alışveriş yapanınz var mı ? fiyatları piyasa değerinde sayılır 5 10 ytl daha ucuz istanbul dışında olup aradıgı manyetiği anfiyi falan bulamayanlar için ideal mi yani alışveriş yapılırmı
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rastansaga

MesajTarih: Pzr 02.10.2005 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence pahalı ora.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 02.10.2005 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

orası gerçekten pahalı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gizbing

MesajTarih: Pzr 02.10.2005 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya tabiki fark var ama manyetiklerde falan fark o kadar fasla dayil ben sadece alışveriş yapılabilecek bir yermi bağbında sordum güvenlimidir değilmidir cunku seymur dankınlar jb her yerde yok istanbul dışında biri için sanki tek çağre gibi aldıkmı bir şeyi sprun olmadan getirirlermi o acçıdan sordum gitarıydı ıvırı zıvırı istanbul tam bir mağbet ama istanbul dışı???

http://iontshirts.cjb.net/ --sadece size ozel tisortler...
Başa dön
Arkas

MesajTarih: Pts 03.10.2005 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkçe olarak en zengin ürün çeşidine sahip bir site...
Fiyatları çok pahalı değil hatta bir çok müzik dükkanına göre iyi bence...
Aradığınız ürün sitede yoksa istek yapabiliyosunuz....
Ayrıca isterseniz arayıp fiyat hakkında konuşuğ pazarlık bile yapabiliyosunuz...
İstanbul dışında oturanlar için bulunmaz kaftan bence...

Sonuç olarak o siteden alışveriş yapmış ve hala yapmakda olan biri olarak ben öneriyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
solitude71

MesajTarih: Sal 04.10.2005 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Boss DR-880 aldım. Ben site sahibinin öğrencisi olduğum için gidip elden aldım. Kargoyla veya elden alışveriş yapan pek çok insan gördüm. Sorun yaşayan duymadım. Hatta geçenlerde biri Yamaha TRB 6 telli bass aldı, fiyat sitede güncellenmemiş diye düşük fiyattan sipariş vermiş, müşteri haklı diyerek çamura yatmadan o fiyattan verdi bass'ı. Tünel'de kim yapar bunu? Reklam olsun diye demiyorum benim öğrencilik dışında ilgim yok maksat sadece tanıdığım bir yer olduğu için sadece pahalı, salla diye pas geçmesin istedim insanlar. Bakın, uymazsa almazsınız, çeşit bol, fiyatlar da fena değil bence.

Güvenilir kesinlikle ama pahalı diyorsanız bence değil. Hatta karta taksit, bedava kargo vs bir sürü de avantajı var. Kalkıp Tünel'e gitsem yol, otopark parası vs derken hadi bir de Çiçek pasajına girelim diye zaten 5-10, 20 TL farklar fazlasıyla harcanıyor.

Bu arada Arkas'ın dediği gibi istek de yapabilirsiniz, mesela DR-880 sitede yoktu, Ant fiyatları düşürünce gaza geldim, bulur muyuz diye sordum, Zuhal'den getirttik. Ant'ta da var ama gidip oradan almadım, bu yeni fiyat politikası (uyanıklığı) mevzusundan dolayı kılım Ant'a, kör ölür badem gözlü olur misali, şimdi mi değerli müzisyenler olduk onların gözünde düne kadar yolunacak kazdık.
Nocturnal_Supremecy

MesajTarih: Sal 04.10.2005 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben amfi almıştım sorun çıkmamıştı biraz pahalı ama alınabilir..
gizbing

MesajTarih: Prş 06.10.2005 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cok sagolun gercekten cok yardımcı aldunuz

Başa dön
portiexc

MesajTarih: Prş 06.10.2005 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende cort tuner adiydim hemide 3 tane falan en ucuz o site idi guvenilir,sorunsuz

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=7080165&tarih=2007-08-14
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ByToRiC

MesajTarih: Prş 06.10.2005 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben istanbulda olduğum halde oradan alışveriş yapıyorum pahalı diyen arkadaşlar o zaman nereler ucuzsa oraları yazın lütfen??? etraftaki çoğu müzik marketinden ucuz orası diğer internet sitelerini saymıyorum bile
Death-Lead

MesajTarih: Prş 06.10.2005 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçekten birçok şeyin bulunabileceği bi site. ben istanbul dışındayım. bulunduğum şehirde dadario tele 25, 30 milyon civarında falan diyolardı. e abi bne buradan 9,10 milyona alabiliyorum.

3 tane boss pedal, tel takımları, ve bas gitar aldım. ne kargoda proplem oldu nede alış-verişte.. ben çok memlunum.

unutmadan tek bi proplem oldu.oda fender askı almıştım.bigün sonra mail geldi. stokta kalmamış site güncellenmemiş,paranız geri yattı dediler. oda gayet iyi.
Japon Fender Strat 83 Usa Mod -- Usa Washburn c64se -- Marshall Mg100dfx -- Boss Ds1 -- Boss Sd1 -- Boss Cs3 -- Dod Corrosion Metal -- Mxr DoubleShot -- Sansamp GT2 -- İbanez DE7 -- Orginal Dunlop Cry Baby -- Crs Dibox
Başa dön
bauglir

MesajTarih: Prş 06.10.2005 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de ordan dimarzio pot aldım. izmirde nerdeyse tüm müzik dükkanlarında sordum 25 dolar falan dediler . mydukkandan 6 dolara mı ne aldımVery Happy
Başa dön
gizbing

MesajTarih: Prş 06.10.2005 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o zaman ne diyoruzz... yaşasın mydukkan

Başa dön
blues861

MesajTarih: Cum 07.10.2005 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son günlerde boss ve digitech ürünlerde ant müzik tarafından büyük indirim yapılmasına rağmen mydukkanda fiyatlar halen oldukça yüksek
fiyatları karşılaştırmak isterseniz www.antmuzik.com.tr adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Başa dön
solitude71

MesajTarih: Cum 07.10.2005 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

blues861 demiş ki:
son günlerde boss ve digitech ürünlerde ant müzik tarafından büyük indirim yapılmasına rağmen mydukkanda fiyatlar halen oldukça yüksek
fiyatları karşılaştırmak isterseniz www.antmuzik.com.tr adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Ararsan telefonla en güncel fiyatları alırsın sanırım. Zuhal x Ant olayı daha netleşmediğinden fiyatlar da oturamadı biryere.
okhay

MesajTarih: Cmt 05.11.2005 0:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de metronom almıştım benim alacağım model elinde kalmadığı için bi üst modelini fiyat farkı almadan göndermişti.sorun çıkmaz merak etme..
Heep_Purple

MesajTarih: Sal 17.01.2006 2:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uzun zaman geçmiş üstünden gerçi ama BOSS'un türkiye disbritörü artık Zuhal müzik, Ant falan değil, artık ellerinde ürün kaldığından da şüpheliyim. Ant'ı kötülemek değil amacım ama boss disbritörü değil artık, niçin sitesinde boss ürünleri var, merak ediyorum açıkcası..

sevgiler
Başa dön
_81_

MesajTarih: Çrş 08.02.2006 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fiyatları piyasadan çok da farklı değil aslında ama ankarada piyasadan kat kat pahallı olarak bilinir!
Whiskas

MesajTarih: Çrş 15.02.2006 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Seymour duncan sh2 almıştım ertesi gün gelmişti Smile yerinden kalkmadan, ayağına gelio işte daha ne istiosun Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Perfectionist

MesajTarih: Prş 16.02.2006 1:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiyat konusunda bazı ürünlerde biraz yüksek fiyatlar verdikleri doğru galiba. Fakat maillerime, sorularıma aynı gün içerisinde her seferinde takır takır cevap vererek ciddi şekilde saygımı kazanmış bir site. Bazı büyük şirketlerin maillere "hiç" cevap vermeyişi, çalışanlarının telefonda konuşurken "takındığı tavırlar" göz önüne alındığında gerçekten bu konuda takdir edilmeyi hak ediyorlar.

Ayrıca geniş ürün yelpazesi ve kargolama konusundaki hassasiyetleride göz önünde bulundurulmalı.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız