| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 19.09.2005 21:57 Mesaj konusu: Racer X |
|
|
Hepinizin bildiği Mr.Big gitaristi Paul Gilbert'ın,Billy Sheehan tarafından aklı çelinmeden önce çaldığı grubu.Mr.Big'e girdikten sonda yerine Chris Arvan adlı bir gitarist alındı ancak çok yürümedi grup dağıldı.1999 yılında bir hayrandan gelen e-mail'le Paul Gilbert grubu yeniden toplamaya karar verdi.Şu anda plak şirketi desteklemediği için turneye çıkamayacak kadar az para kazanan bir grup:)Grup kendini heavy metal olarak tanımlıyor.Ben çok pis shred içerikli heavy metal diyebilirim:)
Kadrosu:
Jeff Martin-Vokal
Paul Gilbert-Gitar
John Alderete-Bass
Scott Travis-Davul(kendisi aynı zamanda şu anki Judas Priest davulcusu)
Bruce Boulliet-Gitar(grup toplanırken gruba dahil olmadı)
Stüdyo Albümleri:
Street Lethal-1986
Second Heat-1988
Technical Difficulties-1999
Superheroes-2004
Konser Albümleri:
Extreme Volume-Live(1988)
Extreme Volume II-Live(1992)
racerx dinleyicileri varsa fikirlerini almak isterim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
sava

|
Tarih: Pts 19.09.2005 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Bir de en son Getting Heavier diye bir albüm çıkardılar. Ben son iki albümü pek takip edemedim. Techincal Difficulties ve ikinci albüm nefisti. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 19.09.2005 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
Superheroes da fena değil bence.Mesela Superheroes kendi başına çok geyik bir şarkı Zaten Paul Gilbert'ın en sevdiğim gitarist olmasının nedeni şahane espiri anlayışıdır.Grupta da böyle.Evil Joe'da oldukça espirili bir şarkı racerx sitesinden bu telefon şakasını indirebilirsin.black metal grubuna gitarist ararken "black guitarist" deyimini kullanmış birini arayan zenci gibi konuşan biri var ve olayı ırkçılığa getiriyor karşıdaki.çok komik ama.şarkıyı da bununla dalga geçmek içni yapmışlar.ses kaydından bölğmler var şarkıda:) söylememe gerek yoktur belki de bilyiorsundur zaten. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Sal 20.09.2005 15:42 Mesaj konusu: Re: Racer X |
|
|
| Norton_Antor demiş ki: | | Grup kendini heavy metal olarak tanımlıyor.Ben çok pis shred içerikli heavy metal diyebilirim:) |
Ne diyorsun, hem de taş gibi sert hard rock olarak da tanımlayabiliriz. Hem de çok pis shred içerikli olanından. Çok kaliteli ve Samimi bir grup bence. Superheros harika bir albüm ama Tech. Diff. ise zamanının en iyi albümlerindendi. Gilbert'ın en iyi eserlerinden bazıları da yine Racer X albümlerindedir.
Bu arada albümlerde "Snowball of Doom" konser albbümünü unutmuşsun sanırım  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 20.09.2005 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
Evet bi gerizekalılıkyapmışım işte:D
Türkiye'ye bir kliniğe falan gelse bari be Paul Gilbert amcamız.Billy Sheehan geldi o gelmeyip ayıp ediyor:)
Racer X'in gelmesi ise imkansız.Amerika'da bile konser vermiyorlar.Çoook nadiren. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Sal 20.09.2005 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Norton_Antor demiş ki: | | Evet bi gerizekalılıkyapmışım işte:D |
Saçmalama  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 20.09.2005 23:10 Mesaj konusu: |
|
|
Yok yok öyle.som zamanlarda yaptığım salaklıkları listelesem başıma üzerinde donkey yazan koni takıp sınıfın bi köşesinde taburede oturmam lazım  _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
|
| Başa dön |
|
 |
Old_Style

|
Tarih: Pts 26.09.2005 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
Muazzam bir grup gerçekten.
Size bilmiyor olma ihtimaline karşı elemanların akışlarını biraz anlatayım.
Paul mr.big e geçtikten sonra dağılan gruptan bruce boulliet ve john alderate,motley crue dan tanıyabileceğiniz şahane vokal John Corabi ile birlikte "the scream" grubunu kurarlar.
Jeff Martin ise çoğunuzun tanıdığı Badlands grubunun 2. albümünde davulculuk pozisyonunu işgal etmiştir.
Son albüm hariç random yapıp saatlerce dinleyebileceğim bir grup.
Paul zaten benim all time fave' gitaristimdir. _________________ No Machines,Just Wood!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Çrş 28.09.2005 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
| Old_Style demiş ki: |
Son albüm hariç... |
Neden ki? Son albümlerini dinlemedim, hatta yorumları bile bilmiyorum...Kötü mü ki? |
|
| Başa dön |
|
 |
Old_Style

|
Tarih: Cmt 01.10.2005 20:06 Mesaj konusu: |
|
|
Ermm... çünki gerçekten kötü bir albüm Nienturi. _________________ No Machines,Just Wood!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Pzr 02.10.2005 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
Getting Heavier'ı ben de pek beğenemedim ne yazık ki.
Bir de bu grubun vokaline niyeyse kıl oluyorum. Yanağından sarkan küçük mikrofonla şarkı söylediğinden mi yoksa inanılmaz derecede Ragga Oktay'a benzediğinden mi bilemiyorum.
Bu arada Racer X'in bir Detroit Rock City yorumu var ki akıllara zarar. İki gitarla çalmışlar... Muhteşem. |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Pzr 02.10.2005 18:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Old_Style demiş ki: | | Ermm... çünki gerçekten kötü bir albüm Nienturi. |
Biraz daha açabilir misin? Yani albümü biraz yorumlayabilir misin? |
|
| Başa dön |
|
 |
Old_Style

|
Tarih: Prş 06.10.2005 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
Valla abi tekrar dinlemek istiyorum albümü sana spesifik olarak yorumlamak için ama kim bilir nereye koydum(ne kadar zamandır dinlemiyorum düşün)
Racer X ile bütünlekştirdiğin hiçbirşey yok bu albümde öyle söyliym,çok vasat parçalar,hani osursalar dinlerim derler ya,bu herif burada osurmuş bence
Bulup dinler dinlemez daha açarım mevzuyu.
Sevgiler. _________________ No Machines,Just Wood!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Cum 07.10.2005 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
Tamamdır, sağ olasın  |
|
| Başa dön |
|
 |
Vidalgo Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 25.04.2006 22:34 Mesaj konusu: |
|
|
bu piyasada racer x in 1 tane dvd si olmaz mı yavarsa bilen lutfen haberdar etsin... _________________ Led Zeppelin misyoneri |
|
| Başa dön |
|
 |
Old_Style

|
Tarih: Prş 27.04.2006 5:48 Mesaj konusu: |
|
|
Ohoo elinizin altında internet denen nimet var,dvd bulamıyorum diyorsun,ayıp ediyosun,ara bak var. _________________ No Machines,Just Wood!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MegaKaan

|
Tarih: Çrş 16.01.2008 19:06 Mesaj konusu: |
|
|
| Muhteşem bir adam Tecnical Difficulties albümü en güzel albümü bence. gitarın anısını daığıtan birisi. Paul gilbert yeahhh |
|
| Başa dön |
|
 |
scarsick

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
| MegaKaan demiş ki: | | Muhteşem bir adam Tecnical Difficulties albümü en güzel albümü bence. gitarın anısını daığıtan birisi. Paul gilbert yeahhh |
oyle bi tuşe,oyle bi temiz sound,oyle kütür kütür sololu bi heavy metal/hard rock albümü az olur
katıksız gaz |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 17:48 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4ligr9aMFcQ _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
excrement

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Viking Kong !! |
|
| Başa dön |