Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - netteki sitelerde ne gibi özellikler ararsınız
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

netteki sitelerde ne gibi özellikler ararsınız
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stQrm

MesajTarih: Prş 22.09.2005 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sitemi birkez daha yaptım eleştirilere devam edebilirsiniz Very Happy
www.peri.ajansi.com
eXpert

MesajTarih: Prş 22.09.2005 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu konunun sabote edildiğini düşünüyorum.Bir webmaster için çok yararlı,ziyaretçinin ne isteyeceğini bilmesini sağlayan bir konu,resmen tek bir sitenin eleştiri ve yorum konusu haline gelmiş...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
stQrm

MesajTarih: Sal 27.09.2005 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eXpert demiş ki:
Bu konunun sabote edildiğini düşünüyorum.Bir webmaster için çok yararlı,ziyaretçinin ne isteyeceğini bilmesini sağlayan bir konu,resmen tek bir sitenin eleştiri ve yorum konusu haline gelmiş...
expert sende bir site koysan bende bakar inceler fikirlerimi söylerim.Yaptığım sitenin eksiklerini görmek elbette çok işime yarar bence bu konuda herkes birbirine yardımcı olmalı Exclamation
slayerbodom

MesajTarih: Sal 27.09.2005 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

stQrm demiş ki:
sitemi birkez daha yaptım eleştirilere devam edebilirsiniz Very Happy
www.peri.ajansi.com

Sen bu siteyi en iyisi yayından kaldır...Biraz alt yapısıyla uğraş çok sıradan olmuş...Bir'de her seferinde açılan yahoo reklamı sinir etti...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
stQrm

MesajTarih: Sal 27.09.2005 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sen bu siteyi en iyisi yayından kaldır...Biraz alt yapısıyla uğraş çok sıradan olmuş...Bir'de her seferinde açılan yahoo reklamı sinir etti...[/quote]
Site için domain almadığım için sürekli reklamlar açılıyor tasarım konusunda haklısın ama benden istenen buydu karmaşık olmayan her girenin kolayca aradığını bulacağı bir internet sitesi
slayerbodom

MesajTarih: Sal 27.09.2005 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

stQrm demiş ki:
Sen bu siteyi en iyisi yayından kaldır...Biraz alt yapısıyla uğraş çok sıradan olmuş...Bir'de her seferinde açılan yahoo reklamı sinir etti...

Site için domain almadığım için sürekli reklamlar açılıyor tasarım konusunda haklısın ama benden istenen buydu karmaşık olmayan her girenin kolayca aradığını bulacağı bir internet sitesi[/quote]

Tamam'da siteye girdim ilk sayfa'yı görünce direk çıkasım geldi...Öteki sayfalar'a bakayım dedim yine aynı olunca kapattım...Göz zevki olmalı arkadaş...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız