Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Bu konunun sabote edildiğini düşünüyorum.Bir webmaster için çok yararlı,ziyaretçinin ne isteyeceğini bilmesini sağlayan bir konu,resmen tek bir sitenin eleştiri ve yorum konusu haline gelmiş...
Kayıt: May 06, 2004 Mesajlar: 107 Nerden: izmir güçcükpark
Tarih: Sal 27.09.2005 10:29 Mesaj konusu:
eXpert demiş ki:
Bu konunun sabote edildiğini düşünüyorum.Bir webmaster için çok yararlı,ziyaretçinin ne isteyeceğini bilmesini sağlayan bir konu,resmen tek bir sitenin eleştiri ve yorum konusu haline gelmiş...
expert sende bir site koysan bende bakar inceler fikirlerimi söylerim.Yaptığım sitenin eksiklerini görmek elbette çok işime yarar bence bu konuda herkes birbirine yardımcı olmalı _________________ learn from yesterday,live for today,hope for tomorrow
Kayıt: May 06, 2004 Mesajlar: 107 Nerden: izmir güçcükpark
Tarih: Sal 27.09.2005 11:02 Mesaj konusu:
Sen bu siteyi en iyisi yayından kaldır...Biraz alt yapısıyla uğraş çok sıradan olmuş...Bir'de her seferinde açılan yahoo reklamı sinir etti...[/quote]
Site için domain almadığım için sürekli reklamlar açılıyor tasarım konusunda haklısın ama benden istenen buydu karmaşık olmayan her girenin kolayca aradığını bulacağı bir internet sitesi _________________ learn from yesterday,live for today,hope for tomorrow
Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
Tarih: Sal 27.09.2005 11:05 Mesaj konusu:
stQrm demiş ki:
Sen bu siteyi en iyisi yayından kaldır...Biraz alt yapısıyla uğraş çok sıradan olmuş...Bir'de her seferinde açılan yahoo reklamı sinir etti...
Site için domain almadığım için sürekli reklamlar açılıyor tasarım konusunda haklısın ama benden istenen buydu karmaşık olmayan her girenin kolayca aradığını bulacağı bir internet sitesi[/quote]
Tamam'da siteye girdim ilk sayfa'yı görünce direk çıkasım geldi...Öteki sayfalar'a bakayım dedim yine aynı olunca kapattım...Göz zevki olmalı arkadaş...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız