| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
J_Rotten Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 09.09.2003 0:33 Mesaj konusu: Slipknot |
|
|
Valla sitede türleri hakkında olumlu şeyler duymadım ama bence çok iyi bir grup.Kalabalıklar ama fazladan hiçbir şey yok ve gayet sertler.Grup hakkındaki düşünceleriniz? _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
DaBlackWizard

|
Tarih: Sal 09.09.2003 1:52 Mesaj konusu: |
|
|
Nu-metal sınıfına sokulan (ama öyle olmadığına inandığım)ve beğenerek dinlediğim 2-3 gruptan biri. 3 albümünü de dinledim hepsinin de türü farklı bence. İçlerinden en sevdiğim albümleri "Iowa"dır. Grubun soundu bu albümde death metaldir bana göre. "Slipknot" albümü ise daha çok hit çıkarması yönüyle ünlüdür. Şarkı ismi veremem çok sevdiğim şarkısı var çünkü  _________________ I'm the suicider dying every night and day,
Killing me is not enough to make me go away... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 09.09.2003 2:08 Mesaj konusu: |
|
|
Slipknot albümünden-Sic,Eyeless,Wait And Bleed,Purity,No Life,Tattered And Torn.
Iowa-I Am Hated (hepsini dinleyemedim)Nu-metale göre biraz dışarıda kalıyorlar gibi,Mudvayne??? _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
DaBlackWizard

|
Tarih: Çrş 10.09.2003 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
Mudvayne için bayağı olumlu şeyler duymama rağmen fazla dinleme fırsatım olmadı. Yalnızca iki şarkıları: Dig ve Not Falling. İkisi de birbirinden farklı tarzda şarkılar ama güzel şarkılar... _________________ I'm the suicider dying every night and day,
Killing me is not enough to make me go away... |
|
| Başa dön |
|
 |
alt_mus_freedom_peace

|
Tarih: Çrş 10.09.2003 1:27 Mesaj konusu: |
|
|
bu konu iki kişi arasında mı geçiyo ya..neyse walla ben de çok severim..maskeli abileri:) geçen bi yerde bi yazı çıkmış..amerika da iki kişi arkadaşlarını 20 kez bıçaklayıp boğazını kesmişler..adam ölmüş doğla olarak..cinayet suçundan bu iki sıyrık ifade vermişler..cinayet öncesi ve sonrası slipknot dinlemişler..
ya kardeşim her dinleyen adam mı öldürüyo...o herifler psikopatsa bi de sarkıyı öyle anlama istiyorsa slipknot napsın??yani bence bir adamın içinde canilik yoksa bir şarkı yüzünden adam öldürmez..suçu slipknot ta arayacaklarına gitsinler gençlerin sorunlarıyla ilgilensinler biraz..
alla alla bu ne ya..artık millet nolsa müzikten bulur oldu..
yakında doğumda ölen bebek için de annesi doğurmadan önce bilmem kimin bilmem ne sarkısını dinledi bebek de doğmak istemedi diye sarkıcıyı suşlarlarsa hiç sasırmam..
amma da salladım.
ya tamam müzik insanı etkiler etkilemiyosa zaten dinlemenin anlamı yok ama kimse de gidip şunu öldür gibi bi şey demez.. _________________ \'\'When I am king,you will be first against the wall with your opinion which is of no consequence at all\'\' |
|
| Başa dön |
|
 |
Opeth

|
Tarih: Çrş 10.09.2003 22:58 Mesaj konusu: |
|
|
ben sevmiyorum nedense bana fazlaca gürültü gibi geliyo slipknot çoğu nu metal gruplarını sevmediğim için mi bilmiyorum ancak bir grupta fazla kişi olması ilginç bir fikir... _________________ Opeth |
|
| Başa dön |
|
 |
muratBR

|
Tarih: Prş 11.09.2003 21:00 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk müzik dinlemeye onlarla basladim, artik yarim saaten cok duyarsam kullaklarim ariyor |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Prş 11.09.2003 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
bana da çok itici geldiler.Sürekli küfür edip paldır küldür bişiiler yapıyolar,BANA GÖRE..Şahsi düşüncelerim lütfen SOAD fanatikleri gibi üzerime gelmeyin... _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 11.09.2003 21:09 Mesaj konusu: |
|
|
| alt_mus_freedom_peace demiş ki: | bu konu iki kişi arasında mı geçiyo ya..neyse walla ben de çok severim..maskeli abileri:) geçen bi yerde bi yazı çıkmış..amerika da iki kişi arkadaşlarını 20 kez bıçaklayıp boğazını kesmişler..adam ölmüş doğla olarak..cinayet suçundan bu iki sıyrık ifade vermişler..cinayet öncesi ve sonrası slipknot dinlemişler..
ya kardeşim her dinleyen adam mı öldürüyo...o herifler psikopatsa bi de sarkıyı öyle anlama istiyorsa slipknot napsın??yani bence bir adamın içinde canilik yoksa bir şarkı yüzünden adam öldürmez..suçu slipknot ta arayacaklarına gitsinler gençlerin sorunlarıyla ilgilensinler biraz..
alla alla bu ne ya..artık millet nolsa müzikten bulur oldu..
yakında doğumda ölen bebek için de annesi doğurmadan önce bilmem kimin bilmem ne sarkısını dinledi bebek de doğmak istemedi diye sarkıcıyı suşlarlarsa hiç sasırmam..
amma da salladım.
ya tamam müzik insanı etkiler etkilemiyosa zaten dinlemenin anlamı yok ama kimse de gidip şunu öldür gibi bi şey demez.. |
O haberi ben de okudum.Çok saçma;içinde böyle bir istek yoksa şarkı gerçekten de değiştiremez onu.Zaten her grubun sözlerine sataşmaya başladılar işleri güçleri yok... _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
En son J_Rotten tarafından Cmt 31.01.2004 23:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
muratBR

|
Tarih: Prş 11.09.2003 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
evet bende öyle düsünmüyorum... almanyadada öyle bir slipknotcu okulunda insan öldürdü... slipknot dinlemeseydi sanki öldürmesdi...
ama lyricler cok "baska" ysa, albumler cocuklara satinmasin bence |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 11.09.2003 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
| LeftEyeNine demiş ki: | | bana da çok itici geldiler.Sürekli küfür edip paldır küldür bişiiler yapıyolar,BANA GÖRE..Şahsi düşüncelerim lütfen SOAD fanatikleri gibi üzerime gelmeyin... |
korkmuş artık yaa neyse bu agresiflik gerçekten...Neyse o küfür konusunda söyleyeceğim bir şey var müzikleri çok hoşuma gidiyor çok da sağlam ve kaliteli işler yapıyorlar bence ama küfür onları özenti gibi gösteriyor.Bu arada Muratbr yeni gördüm o sözler konusunda.Biliyorsundur zaten cdlerin falan sağ altında uyarı var aileler için şarkı sözleri hakkında.Rashit'in bir röportajında duymuştum bazı şarkılarını Türkiye'de böyle bir sistem olmadığı için çıkaramamışlar.Neyse... _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
Warg Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 11.09.2003 22:00 Mesaj konusu: |
|
|
| 2 3 sene önceydi,duvardan duvara atladım Slipknot la fena deşarj ediyor varsın öyle kabul edelim. |
|
| Başa dön |
|
 |
therru

|
Tarih: Prş 11.09.2003 23:43 Mesaj konusu: |
|
|
| valla bu grubu bu sitede duydum ilk defa 3 5 ay önce. bi dinliyim nası bişeymiş dedim. dinledigim şarkılarını genel olarak sevdim. wait and bleed, my plague ve spit it out sevdigim şarkıları. ilk fırsatta albümünü almayı düşünüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
MaRduK_h Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 20.09.2003 19:04 Mesaj konusu: |
|
|
walla haberi okuyunca gülmekten yere yattım!!! neyse...slipknot çok ii bi gruptur. şu bu şarkısını sewerim demem çünkü bütün şarkılarının bende ayrı bi yeri ayrı bi anısı war... beni en çok sinir eden günümüzün bazı salaklarının grubun adını silipkınot olarak okuması.... kıroluun bu kadarı wallaa.... neyse ben kulak asmamaya dewam ediim bunlara karşı...
SLEEPNOT rulz... _________________ AndRoNovA bateristi http://andronova.garaj.org/
www.heavymetaltr.com/forum |
|
| Başa dön |
|
 |
uyuz

|
Tarih: Cmt 20.09.2003 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
slipknot acayip ötesi ya tapıyorum o gruba wait&bleed de ise ne yapacağımı şaşırıyorum bir keresinde o kadar gaza geldim ki elimdeki bardağı yere attım ve kırdım:)insanı rahatlatan bir grup bence adam öldürme olaylarını da geç ya bıktık bu haberlerden adamın içinde varmış ki öldürmüş ne alaka slipknotla _________________ hayat b.ktur biz de buna katkıda bulunuyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Pzr 21.09.2003 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
uyuzcum sana katılıyorum acaip iyiler benide acaip gazlyolar wait&bleed de de senle benzer tepkiler weriom ama insanı dinlendiren bi grup kesinlikle deil aksine gazlayan bi grup we maskelerini acaip sewiom elemanların süperler dostum
iilikler hepinize _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
night_elf Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 21.09.2003 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Wait&Bleed ve Fuck This World şarkıları harika.Ama wait and bleed dinledikten sonra birini öldürmek veya dinlerken bardak kırmak bana saçma geliyo.Çok gaz şarkılar da o sözleri dinlerken içinizde nefret uyanıyosa içinizde ölsün.Ben ne kadar etkilensem de tepkisizce dinliyorum.Bence bkunu çıkarana kadar dinleyin.Sonra siz de tepki vermemeye başlarsınız.Bu arada küfürü sansürledim.Mesajı silmenize gerek yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
OloRin

|
Tarih: Pzr 21.09.2003 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
Slipknot bence diğer nu-metal gruplarına göre daha iyi bir grup (KoRn ve Deftones hariç). Son albümleri Iowa ile iyice Death Metal soundu hissediliyor. Kaliteli bir müzik yapıyorlar.
Bir iki de olumsuz eleştiri : Bence perküsyon çalan elemanlar gereksiz. Baterist yeterli. Ayrıca şarkı sözleri bana çok saçma geliyor |
|
| Başa dön |
|
 |
deep_purple

|
Tarih: Pts 22.09.2003 19:23 Mesaj konusu: |
|
|
| olorin'e katıldığım noktalar var. perküsyonumsu şeyleri çalan adamlar bence de gereksiz. ayrıca kendilerine biraz da sözler ve vokallerin getirdiği (buna o maske muabbetini de ekleyebiliriz) gereksiz bir agresiflik var. ve de müziklerini bazen gereğinden fazla kalabalık ve gürültülü yapıyorlar bu da aslında altta olan ve bizim çoğu zaman kazıyarak duyduğumuz kaliteli müziği saklıyor. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 22.09.2003 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında maske fikri iyi bence...Yani düşünsene hem ünlüsün hem de değilsin.Kimse üstüne çullanmaz "aaa bu Slipknot'ın vokali aaa"diye.Ne güzel Şarkı sözleri yukarıda da belirtmiştim onları özenti bir hardcore grubu gibi gösteriyor o kadar küfürsüz de yapabilirler... _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
|