| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
FuNKY-E

|
Tarih: Cum 23.09.2005 10:47 Mesaj konusu: Hayalet Avcıları |
|
|
Beni en çok etkileyen film.. süper bir yapım, hayatımda bu kadar etkilendiğim bir film daha hatırlamıyorum. 1.si de 2.si kadar süperdi.
Beni en çok etkileyen yanı ise filmin teknolojik yönü. Proton silahları çocuk yaşımda kafamı kurcalayan en büyük şey olmuştur diyebilirim, heeue, başka işim yoktu silah tasarımları yapardım, işleyiş şeklini falan .. Okuldan geldiğim zaman çizgi filmi olurdu, şimdi daha vermiyorlar, nerdeyse tek izlediğim şey oydu tvde o zamanlar...
Sizin görüşlerinizi alayım dedim  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
CorvusTheHeretic

|
Tarih: Cum 23.09.2005 11:51 Mesaj konusu: |
|
|
There is something strange in the neighbourhood who u gonna call spookbusters Baya severim fantastik şeyleri buda onlardan biri , sanırım daha iyi olamazdı Sigourney Weavee, Bill Murray Dan akroyd unutulmaaz bir film.Bide 3 tane çizgi filmi vardı bunun birinde gorilli başkötülü falan,diğeri noröal filmiz çizgi filmi,bide filmin çizgi filminin gelecek versionu ben üçünüde severdim . _________________ When you\'re great people often mistake
candor for bragging.
Darth Corvus... |
|
| Başa dön |
|
 |
FuNKY-E

|
Tarih: Cum 23.09.2005 12:10 Mesaj konusu: |
|
|
unutulmaz bir soundtrack bustin' makes me feel good  _________________ #6 Mayıs 2007# |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
|
Tarih: Cum 23.09.2005 13:55 Mesaj konusu: |
|
|
| Çocukken çizgi film'ini izlerdim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Cum 23.09.2005 13:58 Mesaj konusu: |
|
|
Hey gidi Ghost Busters.)Bir tuzakları vardı bunların hayaletin altına atıyorlardı içine çekiyordu.O ne güzel tasarımdır ya 3 lü priz gibi.Sonra arabalarıda arabaydı yani.Geleceğe dönüşteki GMC bir buda iki.Şarkısınıda hala unutmadım çok güzeldi film; 2.side iyi olan ender filmlerden.Niye hatırlattınız ki şimdi
Birde kendi çizgi filmleri vardı, oda ayrı bir güzeldi.80lerde olan ve kötü olan birşeyle karşılaşmadım zaten. _________________ Karapaks
En son Gutemensch tarafından Cum 23.09.2005 14:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
EL_Turco_

|
Tarih: Cum 23.09.2005 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten mükemmel bir seriydi bence de.Karakterleri mükemmeldi, zaten o dönemin en iyi komedyenleri vardı filmde.Hayaletler falan da çok çılgıncaydı, gerçekten üstün bir hayalgücünün ürünüdür bu seri. _________________ Tek yol KEMALİZM!
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
Si vis pacem para bellum |
|
| Başa dön |
|
 |
Zelenhgorm

|
Tarih: Cum 23.09.2005 14:31 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel filmlerdi. Hatta birkaç kez izlenip de sıkmayan filmler kategorisine sokabilirim kendi açımdan.
Fakat şu meşhur müzikleri "... who you gonna call: GHOSTBUSTERS" , ın; Michael Jackson: "Bad" şarkısından arak olduğunu düşünmekteyim. Farklı gibi duruyorlar ama bence zekice yapılmış bi araklama  _________________ The world is so huge that, a man can go insane...
So, I went insane myself!!! Ha ha ha !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
_Unforgiven__

|
Tarih: Cum 23.09.2005 15:01 Mesaj konusu: |
|
|
Hem ürkütücü hem de sevimli bir seydi.ghostbustersin çizgifilmi de bir harikaydı.bilim adamı olduklarindan mi bilinmez,çok karizmatiktiler.
Küçükken hep ghostbusterlarin gerçek oldugunu düsündüm,onlara olan güvenim nedeniyle korku bilmeyen bir çocuk oldum çıktım bir de slimer adindaki aptal, ve her yere yesil salya bulastıran hayalete bayılıyordum
"lets go ghostbusters lets go lets go" gibi bir şarkısı da vardı bunun böyle çok dinlerdim |
|
| Başa dön |
|
 |
FuNKY-E

|
Tarih: Cmt 24.09.2005 8:57 Mesaj konusu: |
|
|
benim manyaklığım biraz aşmıştı, silah tasarımları yapıyordum çocuk aklımla .. birde hayaletleri yakaladıktan sonra yokettikleri bölümün nası çalıştığını hala anlayamadım. anlaşılır bir yanı da yok zaten  _________________ #6 Mayıs 2007# |
|
| Başa dön |
|
 |
chop-SUEY

|
Tarih: Cmt 24.09.2005 19:18 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bir seriydi gözlerimi kapamadan izlerdim filmini sonra çizgi filmi çıktı o da çok güzeldi onları izlerken sanki ben hayaletleri yakalıyodum zevkliydi ,.,.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 1819 Nerden: Kendi Hayal Dünyamdan
|
Tarih: Pzr 25.09.2005 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
Ray: "New York Şehri'nin seçilmiş elçisi ve insanların temsilcisi olarak, herhangi ve her türlü doğaüstü aktiviteyi hemen durdurmanızı, ve sonra da orijiinize, ya da en yakın paralel evrene dönmenizi emrediyorum!"
Zool: "Sen Tanrı mısın?"
Ray: Hayır?
(BAM!)
Peter: "Ray, birisi sana Tanrı mısın derse, EVET dersin!"
Asla aklıman silinmeyecek bir sahne. İki film de hafızamda yer etmiş, gayet de güzel kotarılmıştır. Çizgi filmlerini de hasta gibi izlerdim. Hatta amatör fotoroman projem bile mevcuttur Hayalet Avcıları üzerine; mIRC'in bayağı sevildiği zamanlarda ismimi GhostBuster yapacak kadar ileriye gitmiştim! Kesinlikle arşivlik film. _________________ But who pulls the strings that you are attached to?
Who pours the gas that you are a match to? |
|
| Başa dön |
|
 |
NIRVANA_17

|
Tarih: Pts 10.10.2005 10:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Çocukken izlediğim en iyi filmlerden filmlerden biri.1. ve 2. bölümüde harika.İlk izlediğimde 7 yaşındaydım birzda korkmuştum bu filmden.O zamandan bu zaman 10 senedir bu filmi izlemiyorum.Aklımda kalan sahneler Kütüphanedeki hayalet, buz dolabındaki hayalet bide dev bir balon gibi oyuncağın sokakta gezinmesi |
|
| Başa dön |
|
 |
lhectorl

|
Tarih: Sal 01.11.2005 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
ilk izlediğim sinema filmi...ilkokulu bitirdiğim gün büyük kuzenim götürmüştü.Ne sevinmiştim ama mahallede anlatmadığım adam kalmamıştı.Çizgi filmlerini de hiç kaçırmazdım trt3'te oynadığı zamanlar,hatta aynı saatlerde "yalan rüzgarını" yayınlarlardı ağlar,zırlardım seyretmek için.hey gidinin be... _________________ İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini, payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür.
TOLSTOY |
|
| Başa dön |
|
 |
alp_khan

|
Tarih: Çrş 02.11.2005 11:01 Mesaj konusu: |
|
|
| FuNKY-E demiş ki: | unutulmaz bir soundtrack bustin' makes me feel good  |
işte buna yürekten katılıyorum _________________ Turn back my life |
|
| Başa dön |
|
 |
MCMANAMAN

Kayıt: Oct 13, 2005 Mesajlar: 622 Nerden: bilmiyorum nerden?
|
Tarih: Çrş 02.11.2005 14:06 Mesaj konusu: |
|
|
Ben çizgi filmini severdim ama hatırlarsanız orjinalinden başka bir çizgi film de vardı. Hani maymunlu olan. Hatırlayan var mı? _________________ If there's a God or any kind of justice under the sky, If there's a point, if there's a reason to live or die,
If there's an answer to the questions we feel bound to ask
Show yourself! - destroy our fears! - release your mask!! |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 03.11.2005 1:09 Mesaj konusu: |
|
|
| MCMANAMAN demiş ki: | | Ben çizgi filmini severdim ama hatırlarsanız orjinalinden başka bir çizgi film de vardı. Hani maymunlu olan. Hatırlayan var mı? |
Çok iyi hatırlıyorum. Hatta ben de orjinalinden farklı olanın VHSleri var hala. Adamların makineye girip elbiselerini değiştirmelerini heyecanla beklerdim hep. (Orjinal olmayanda.)
Orjinal Hayalet Avcıları(?)'nın hem filmini hem de çizgi filmlerini zevk ve şevkle izledim zamanında. Çizgi filmin başında şehrin ortasından yürüyerek geçen beyaz, dev hayaleti çok severdim. Hayalet olmasına rağmen çok şirin gelirdi gözüme. Şimdiki nesil kaçırdı bunları hep.
Saygılar... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
fleez

|
Tarih: Prş 03.11.2005 16:31 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | | . Çizgi filmin başında şehrin ortasından yürüyerek geçen beyaz, dev hayaleti çok severdim. Hayalet olmasına rağmen çok şirin gelirdi gözüme. .. |
Aynen ya:))
Bir de küçükken ilerde büyük bir adam olacağımı zannettiğim için ülkeyi hayalet avcılarıyla beraber yönetmeyi hayal ederdim..Onlar benim yardımcılarım olacaktı.. ) çocukluk işte... _________________ <div>amaçsız şahsiyet...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
NDA-2

Kayıt: May 08, 2005 Mesajlar: 771 Nerden: Hatay / İskenderun
|
Tarih: Prş 03.11.2005 18:35 Mesaj konusu: |
|
|
Çizgi filmini çoo..k izlemiştim.Red-Kit'ten sonra en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi. _________________ www.DogusAka.tr.cx |
|
| Başa dön |
|
 |
snowflake

|
Tarih: Pzr 06.11.2005 0:58 Mesaj konusu: |
|
|
samimi oldugu icin severdim bu filmi. simdiki bazi bilimkurgu filmlerinden kat kat iyiydi sirf bu samimiyetten dolayi. komediydi ayrica  _________________ significance behind the eyes
there is no need to hide... |
|
| Başa dön |
|
 |
pasakli_kedi

|
Tarih: Pts 07.11.2005 9:26 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | | MCMANAMAN demiş ki: | | Ben çizgi filmini severdim ama hatırlarsanız orjinalinden başka bir çizgi film de vardı. Hani maymunlu olan. Hatırlayan var mı? |
Çok iyi hatırlıyorum. Hatta ben de orjinalinden farklı olanın VHSleri var hala. Adamların makineye girip elbiselerini değiştirmelerini heyecanla beklerdim hep. (Orjinal olmayanda.)
Orjinal Hayalet Avcıları(?)'nın hem filmini hem de çizgi filmlerini zevk ve şevkle izledim zamanında. Çizgi filmin başında şehrin ortasından yürüyerek geçen beyaz, dev hayaleti çok severdim. Hayalet olmasına rağmen çok şirin gelirdi gözüme. Şimdiki nesil kaçırdı bunları hep.
Saygılar... |
Evet bende o elbise degistirme muhabettine bayılırdım dedigine de katılıyorum simdiki nesil cok sey kaybetti ve cok sey kaybediyor bencede ayy ayy eski gunleri özledim valla.. _________________ orda durma cık karsıma
korkun yoksa sokul yanıma |
|
| Başa dön |
|
 |
|