| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anarchist_hippy

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 2257 Nerden: Eskişehir - Ankara
|
Tarih: Cmt 10.09.2005 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
| eXpert demiş ki: | Rusya güvenlik güçlerinin yaptığı açıklamaya katılmamak elde değil.Yeni terör saldırılarının nerede yapılacağını tespit edip,stratejiler üretmek ve bir bölgede terör estirmek için harika bir program.Ben Ankara'nın netleşmemesinden yanayım  |
Bence de bu önemli bir açıklama. Çünkü herhangi birisi şehirleri görerek çok rahat stratejik planlar yapabilir.
Bu arada bu program çok mu karışık ne? Bir türlü şehirleri detaylı göremiorm... Bir de bu program hem çok güzel hemde çok tehlikeli expert'in de söylediği gibi...
Ya bu arada bu program önceden hazırlanmış bir harita üzerinden mi gösteriyor, yoksa gerçek zamanlı gösterimler mi bunlar? Bilgisi olan var mı acaba? _________________ AKP'ye Hayır!
ABD'ye de, politikalarına da, teknolojisine de, fikirlerine de, kültürüne de... (Neyi varsa) hayır...
http://www.blogcu.com/1624
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
akinu

|
Tarih: Cmt 10.09.2005 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
Bağdat'ın ne kadar detaylı scan edildiğini farkettim. Ankara'da falan bu kadar detaya inemiyorsunuz.  _________________ myspace.com/polyphonicfart
www.youtube.com/akinun |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist_hippy

|
Tarih: Cmt 10.09.2005 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
Yaklaşık 1 saattir Mısır piramitlerini arıyorum. Anca bulabildim Zor iş valla!... _________________ AKP'ye Hayır!
ABD'ye de, politikalarına da, teknolojisine de, fikirlerine de, kültürüne de... (Neyi varsa) hayır...
|
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist_hippy

|
Tarih: Cmt 10.09.2005 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler vala!... Dünya üzerinde dolaşmaktan kendimi ciddi ciddi Dünya'nın hakimi fln sanmaya başlamıştım  _________________ AKP'ye Hayır!
|
|
| Başa dön |
|
 |
fischerspooner

|
Tarih: Sal 13.09.2005 2:41 Mesaj konusu: |
|
|
bu programı okadar çok istemiştim ki xp yükledim kaldırmadı pc
acaba pcyimi değiştirsem  _________________ abcde.....uüvyz
by EnlighTen_The_Darkness |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
|
Tarih: Cum 16.09.2005 4:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Yakınlaşınca görüntü o kadar'da net olmuyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
projectego Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Apr 13, 2003 Mesajlar: 73 Nerden: GITTIM BEN....NOKTA...
|
Tarih: Çrş 21.09.2005 9:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Buna alternatif birde "Worl Wind" diye bir program var. Google Earth a göre daha gelişmiş bir progam. Yükseltileri 3 boyutlu görebiliyorsun. Bu tarz programlara ilgisi olanlara world wind programını önerebilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Cum 23.09.2005 0:21 Mesaj konusu: |
|
|
Google arkeolojiye de el attı.
Bir numaralı Arama motoru Google'ın uydu görüntülerinin yer aldığı Google Earth sayesinde, İtalya'da eski bir Roma binasına ait kalıntılar tespit edildi.
İngiliz London Telegraph gazetesinin haberine göre, bilgisayar programcısı Luca Mori, yaşadığı yer olan Sorbelo'nun uydu görüntülerine bakarken, evinin yakınında alışılmadık bir gölge fark etti.
Google Earth görüntülerine bakarken yakınında dikdörtgen çizgiler bulunan yaklaşık 500 metre uzunluğunda oval şekilli bir arazi gördüğünü söyleyen Mori, hemen Parma'daki Ulusal Arkeoloji Müzesi ile temasa geçtiğini belirtti.
Luca Mori'nin verdiği bilginin ardından arazide inceleme yapan arkeologlar, bunun Hazreti İsa'nın doğumundan kısa süre önce inşa edilen Roma villası olduğunu belirlediler. |
|
| Başa dön |
|
 |
candeniz_1991

|
Tarih: Prş 06.10.2005 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
| darthseth demiş ki: | alın size ilginç fotolar
 | anammmmm gerçekten ufo mu yaw bu ha? |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Prş 06.10.2005 23:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Yok canım UFO olur mu...Uçan evlerden birisidir altında da gölge olduğuna göre... |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Cum 07.10.2005 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Bana görede biraz saçma işte dediğim gibi yakınlık meselesi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Pentagram1999

|
Tarih: Pts 10.10.2005 1:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Tehlikeli bir program |
|
| Başa dön |
|
 |
ismailkuleli

|
Tarih: Cum 18.11.2005 23:09 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar adsl bağlantısı ve ekran kartınızın bayaa bi iyi olması lazım istanbul çok iyi ve detaylı gösterilmiş hatta bi arkadaşım köprülerden birindeki kazayı bile net görmüş yalnız bi tavsiyem varlimiti adsl bağlanıyorsasnız vazgeçin ama yinede isterim derseniz earth.google.com sitesinden ücretsiz set up ını indirin |
|
| Başa dön |
|
 |
ForumdanAtildim

|
Tarih: Çrş 21.12.2005 8:23 Mesaj konusu: |
|
|
| ismailkuleli demiş ki: | | arkadaşlar adsl bağlantısı ve ekran kartınızın bayaa bi iyi olması lazım istanbul çok iyi ve detaylı gösterilmiş hatta bi arkadaşım köprülerden birindeki kazayı bile net görmüş yalnız bi tavsiyem varlimiti adsl bağlanıyorsasnız vazgeçin ama yinede isterim derseniz earth.google.com sitesinden ücretsiz set up ını indirin |
g.tünden sallamanın en güzel örneğini veren arkadaşa sevgiler ve saygılar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
amenhotep Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 27.12.2005 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | ismailkuleli demiş ki:
arkadaşlar adsl bağlantısı ve ekran kartınızın bayaa bi iyi olması lazım istanbul çok iyi ve detaylı gösterilmiş hatta bi arkadaşım köprülerden birindeki kazayı bile net görmüş yalnız bi tavsiyem varlimiti adsl bağlanıyorsasnız vazgeçin ama yinede isterim derseniz earth.google.com sitesinden ücretsiz set up ını indirin
forumdanatildim demiş ki;
g.tünden sallamanın en güzel örneğini veren arkadaşa sevgiler ve saygılar... |
ehe ehe harbiden öyle yaa...
| Alıntı: | | hatta bi arkadaşım köprülerden birindeki kazayı bile net görmüş |
aabi böyle bişey olabilir mi?google earth olayında sen o an ki görüntüleri değil eskiden çekilmiş fotoları görüyon...hey yavrum hey!  |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Sal 27.12.2005 20:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Eğer görüntünün alındığı anda kaza olmuş ise İstanbul'da böyle bir ihtimal var; ama eğer saniye saniye video gibi gördüm diyorsa, o arkadaşının hayal gücünün sınırı yok demektir. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Çrş 28.12.2005 17:12 Mesaj konusu: |
|
|
Olay fazla uçurulmuş,Google Earth'deki Türkiye görüntüleri 1.5 yıl önceki görüntüler...Bir tanıdığımın evine baktım Ankara'da hala inşaat halinde görünüyor halbuki bu yıl başında taşındılar eve... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
karindeshen

|
Tarih: Pts 02.01.2006 4:23 Mesaj konusu: |
|
|
İnönü stadını güncellemişler. bi ara inşaattı baktım yeni tribünler filan, vaaay dedim arada sırada güncelliyorlar herhalde
+Bağdat ne kadar detaylıysa israil o kadar bulanık.
+adını hatırlamadığım bir ırak şehrinde (sanırım sınırda) barzani adına dikilen bir anıt ve aynı şehirde barajın üstünde "kurdish flag" bana ilginç geldi
+3 boyutlu şehir olayına girmişler.
+bazı şehirlerden canlı olarak sokakları trafiği vs izleyebiliyoruz
+fazla kullanmak baş dönmesi yapabilir. _________________ Bağımsız Kafkasya!! |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
|
| Başa dön |
|