Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Objektif
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Objektif
Sayfa 1, 2, 3 ... 93, 94, 95  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Aldeberan

MesajTarih: Cum 08.08.2003 22:56    Mesaj konusu: Objektif Alıntıyla Cevap Ver

Objektif gurubuyla ilgili görüşlerinizi bu başlık altında yazabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jolly_Roger

MesajTarih: Prş 14.08.2003 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şu ülkede adam gibi rock müzik yapan az sayıdaki gruplardan biri.objektif diyince kramp da geliyo aklıma, ama krap aklıma gelince de içim cızzzz ediyo:((( yazık oldu....
ATAKovic

MesajTarih: Cum 15.08.2003 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla özledik onları gitmek lazım gidecek olan varmı ?

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Domino

MesajTarih: Cmt 16.08.2003 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben ilk albumunu cok sevmistim objektif in. tirmali hastane . o kadar .
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyeofshiva

MesajTarih: Cmt 16.08.2003 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jolly_Roger demiş ki:
şu ülkede adam gibi rock müzik yapan az sayıdaki gruplardan biri.objektif diyince kramp da geliyo aklıma, ama krap aklıma gelince de içim cızzzz ediyo:((( yazık oldu....

evet dostum dediğine aynen katılıyorum ve aynı şey benim içinde geçerli objektif denince kramp gelir benimde aklıma bunun sebeplerinden biride bu grupları aynı zamanda dinlemeye başlamamdır....tabi bu grupların köklü olmaları,benzer tarzlarda müzik yapmaları vede türk rockına çok büyük katkı sağlamalarıda vardır....
Başa dön
Rocker89

MesajTarih: Pzr 07.09.2003 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

objektif de kramp da Türkiye'de kaliteli müzik yapan(yapmış olan)sayılı gruplardan biridir ama kramp a cidden yazık oldu Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
eyeofshiva

MesajTarih: Pzr 07.09.2003 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vecdi abi konser nasıldı...herhalde şimdi dinleniyorsundur:)biraz birşeyler karalasan konser hakkında buraya umarım iyi geçmiştir...
Başa dön
Rocker89

MesajTarih: Pzr 07.09.2003 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vecdi abi barışarock konserinde muhteşemdi Smile helal olsun ne diyeyim Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
objektif
Vecdi Yücalan - Vokal/Gitar

MesajTarih: Pzr 07.09.2003 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiyede Rock ruhunu içinde taşıyan tüm Rockerlar'a selamlar.
Uzun zamandır İstanbulda çalamamıştık.İlginç bir rastlantı ayın 5.de Kadıköy Shaft Clupta çaldık ve gerçekten mükemmel bir Konser olmuştu.Sabah 7'de yatıp akşamki Konsere biraz güç Toplamaya çalıştım ama içimdeki duyguları bastıramadan Sarıyere erken saatlerde hareket ettim. İyikide gelmişim .Bir çok eski arkadaşımı ve bizi sevenlerle görüşme fırsatım oldu.Sahne alacağımız zaman yaklaştıkça o müthiş Türk Rocker'ının yoğun enerjisi beni çok farklı bir atmosfere soktu.Aşağıda 8.000 civarı Rock'çı vardı ve sahneye gerçekten çok yoğun bir enerji gönderiyorlardı.Biz arkadaşlarımla çok farklı şeyler yapmadık.Tabi bizi bilmeyenler çok şaşırdıklarını söylediler ve sürekli tebrik ettiler. .Ayrıca o seyirciye onlardan aldığımız o büyük enerjiyi geri vermemek büyük haksızlık olurdu.
Türk Rock'ı adına bizleri destekleyen ve yalnız bırakmayan herkese sonsuz Teşekkürler.En kısa zamanda yeni Konserlerde görüşmek dileğiyle.
Vecdi Yücalan/Objektif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
freebird

MesajTarih: Pts 08.09.2003 4:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ibrahim ve Tuncay falan eskilerle görüşüyormusunuz? neler yapıyorlar Ibo'nun çok güçlü sesi vardı.
objektif

MesajTarih: Pts 08.09.2003 11:40    Mesaj konusu: Eski Gurubumuz hakkında... Alıntıyla Cevap Ver

Tuncayla sürekli görüşüyoruz.Tayfunun rahatsızlığı çok ağır durumda .Atlatmasını umuyoruz.Geçen Samsun Konserinde ziyaretine gittim.Ara sıra telefonlaşıyoruz.İboyla çok uzun zamandır görüşmüyoruz.Tuncay İzmit Fuarında bütün yıl müzik yapıyor.

Selamlar..Vecdi..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rasqo

MesajTarih: Pts 08.09.2003 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

barisa rock da superdiniz.. hele o paranoid coverı !! ah ah oldurdu beni.. superdi ya gercekten helal olsu abi size
objektif

MesajTarih: Pts 08.09.2003 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sağol Sevgili Rasqo.Sizlerden aldığımız enerjiyi geri verdik sadece . METALL! METALL! METALL! Never say die....
Başa dön
ATAKovic

MesajTarih: Çrş 10.09.2003 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çadırda uyumak üzereydim arkadaş sırada Objektif varmış dedi apar topar kalktım koşa koşa sahneye doğru sizi görünce bi tuhaf oldum sanırım çooook özlemişim Vecdi abi hepinize sonsuz teşekkürler.....

Başa dön
objektif

MesajTarih: Prş 11.09.2003 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sağol Sevgili Dostum.İnanın bizlerde sizleri en az sizin kadar özlemiştik.Bu arada biraz önce telefon çaldı ve bizim ilk iki albümde Bas Gitarları çalan Tayfun Çubukçuyu kaybettiğimizi öğrendim.Uzun zamandır Kanserle boğuşuyordu.Türk Rock camiasının başı sağolsun.Onuda çok özleyeceğiz.
Başa dön
ATAKovic

MesajTarih: Cum 12.09.2003 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sad Başımız sağ olsun Sad

Başa dön
eyeofshiva

MesajTarih: Cum 12.09.2003 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bütün turk rock camiasının başı sağolsun...
Başa dön
Mahcem

MesajTarih: Cum 12.09.2003 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vecdi,

Başınız sağolsun hoca Sad Arkadaşın vefatına çok üzüldüm, kanser namussuz bir hastalık.

Bu forumdaki herkesi ellerinden geldiğince ülkemizde Kanser Araştırmaları yapan kurumlara bağışta bulunmaya ve desteklemeye çağırıyorum. Her yıl birçok değerli insanı şu kahpeye kurban veriyoruz, o yüzden kansere karşı mücadelede alınacak her adım çok önemli.

Sevgiler.

Mahcem.
objektif

MesajTarih: Sal 16.09.2003 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlgilenip Başsağlığı dileyen tüm dostlara Teşekkür ederim.Birazda yaşama olan saygı çok önemli sevgili Mahcem.Genelde insanlar kendilerine bakmıyorlar ve sonuç bu malum Hastalık.Emin olun bu hastalığın çoğunluğu durup dururken ortaya çıkmıyor. Lütfen yediğinize içtiğinize dikkat edin ve kendinizi koruyun.Selamlar....Vecdi..
Başa dön
ATAKovic

MesajTarih: Çrş 08.10.2003 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Her zaman dediğim gibi Türkiye`de kalite müzik yapanlardan fazla söz edilmiyor Evil or Very Mad

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 93, 94, 95  Sonraki
1. sayfa (Toplam 95 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız