Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - aziza mustafazadeh
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

aziza mustafazadeh
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tsunami

MesajTarih: Cum 12.08.2005 9:24    Mesaj konusu: aziza mustafazadeh Alıntıyla Cevap Ver

bu kadar ismin arasında aziza mustafazadeyi göremedim ve açılması en gerekli başlıklardan isimlerden birisi. kendisinden kısaca bahs edecek olursak azeri olmakla berber çok başarılı bir jazzcıdır dünyadaki ender vokalllerden birisidir kendisi dünyaca ünlü müzisyenlerle çalışmış çok sayıda eser eşssiz eser bırakmış bir sanatçıdır. kendisi şu anda amerikada yaşamaktadır ve sanırım sony müziğin sahibi ile evlidir babasıda zamanında dünyanın en iyi jazzcılarından birisi olarka kabul edilmiştir. bu kadını anlatmakla bitmez, bende bir azeri olark bu kadının yeryüzünde olması gurur verici bişey aslında bir çok isim var ama yakında onlarıdfa sizlerle tanıştıracağım bikaç güne kadar favorim olan vokaliz parçasını eklerim bu parçada jazz temaları yok ama tamamen vokal show isteyenler olursa üsretsiz 80-85 parçalık bi mp3 gönderebilirm fakat şehirdışlına kargo ile gönderme gibi bi durum olursa onu karşı taraf karşılar malum öğrenciyim Crying or Very sad bence böye bir sesten mahrum etmeyin kendinizi zaten bilenler biliyor Wink selametle...

En son tsunami tarafından Cum 26.08.2005 23:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eseko_kiz
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 12.08.2005 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok yakışıklı biri tapıyorum ona felan yani Rolling Eyes deeerrrmişim Laughing
Başa dön
akinu

MesajTarih: Cum 12.08.2005 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlk albümünü sanırım 3 ay döne döne dinlemiştim. Gerçekten çok başarılı bir piyanist ve jazzcı. Şu aralar ne yapıyor bilmiyorum, kayboldu gibi.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tsunami

MesajTarih: Cmt 13.08.2005 4:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geyik olmasın rica edersem...
Başa dön
Mourner_1_

MesajTarih: Pzr 14.08.2005 4:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Müthiş bi ses..Dinlemekten herzaman keyif alınır..al di meola ile yaptığı çalışmalar gayet başarılı..
utku_death

MesajTarih: Pzr 14.08.2005 8:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben azizayı beğeniyorum yetenekli bi insan ama Diana Krall'ı daha çok seviyorum hatta tapıyorum...
Başa dön
turke01

MesajTarih: Pzr 21.08.2005 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye'deki konserinde ingilizce konuştuğunu öğrendiğimde sinir olduğum büyük yetenek. Sen de bizim gibi türksün. Ana dilinde konuşsana...
Başa dön
LOby

MesajTarih: Pzr 21.08.2005 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benimde çok sevdiğim bir şahsiyet kendileri . Usta bir ses gerçekten . Yalnız sanırım başlıkta yanlış yazmışsın sanırım . Aziza Mustafa Zadeh olacak .
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mourner_1_

MesajTarih: Pzr 21.08.2005 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet isim konusunda haklısın..
Norton_Antor

MesajTarih: Pzr 21.08.2005 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

turke01 demiş ki:
Türkiye'deki konserinde ingilizce konuştuğunu öğrendiğimde sinir olduğum büyük yetenek. Sen de bizim gibi türksün. Ana dilinde konuşsana...

DTO de bi de istersen?
Başa dön
kafkahigh

MesajTarih: Pts 22.08.2005 1:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

turke01 demiş ki:

belki ingilizce'yi türkçe'yi konuştuğundan daha iyi konuşuyordur.
Belki de türkler için azericeyi anlamanın türkçeyi anlamaktan daha zor olduğunu düşünüyodur. Hem bi fransız ingilizce konuştuğunda rahatsız oluyo musun? bari burada şovenizm olmasın.
Başa dön
tsunami

MesajTarih: Cum 26.08.2005 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet haklısınız özür dileyerekten düzeltiyorum
Başa dön
yildiray35

MesajTarih: Sal 30.08.2005 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aziza yı patrici barber, diana krall dan sonra dinleme fırsatım oldu hem enstrumanına hakimliği hem sesi ile çok daha fazla beğendim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
turke01

MesajTarih: Sal 30.08.2005 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İster azeri türkçesi olsun, ister başka bir türkçe olsun, insan türkse, ve bir türk memleketinde konser veriyorsa, ana dilini konuşur. Ki o dili anlamak bizim için hiç de zor değil. Mantıklı olan budur. Ben şovenist filan değilim. Son derece açık görüşlüyümdür. Sizin gibi özenti olmaktansa, şovenist olmayı tercih eder miyim ? Düşünmem lazım.

NOT: Fransızın ingilizce konuşmasından bahseden arkadaş, sen benim yazdığımı anladın mı ? Bi daha oku istersen. Yaşınız kaç çok merak ediyorum.
Başa dön
tsunami

MesajTarih: Sal 06.09.2005 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yahu yine başladınız müziğini tartışın ne yapacaksınız azerice konuşmuş türkçe konuşmuş ingilizce konuşmuş o zaten kendisini en iyi müziği ile ifade ediyor isterse tam tam dilinde konuşssun ne yaparsa yapsın oraya gidenler zaten o kadının müziğini dinlemeye gidiyorlar hangi dili konuşacağını görmeye değil
Başa dön
lamb

MesajTarih: Pzr 16.10.2005 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bana bana gel'in uzun versiyonu nefistir. free jazz'a kaçan bölümleri vardır, güzel hatundur ayrıca, bir arkadaş saolsun tüm mp3'lerini aldım ondan

www.britrocktr.com > Brit, Indie, Alternative, Post Punk, Punk Rock, Synthpop, Krautrock, New Wave, Progressive, Industrial, Psychedelic, Trip Hop, Drum&Bass, Electronic, Lo-Fi, Downtempo, Ambient, Chill Out, Psychill, World, New Age, Ethnic, Jazz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
acemaniac

MesajTarih: Pzr 16.10.2005 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de 5 albümü mevcut,müzik adına ender eserlerden hepsi.Al Di meola dan tutunda,D. Weckle a kadar biçok ünlü müzisyenle çalışmış enfes bi kadın.Bu Türki Cumhuriyetlerde yaşayan hatunlar da bi arızadır gidiyor,nası bi jazz tabanı war bunlar da bilen warsa beri gelsin=))
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayrullah

MesajTarih: Pzr 16.10.2005 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dünya'nın en iyilerinin göz bebegi bu kadın.. Weckl ı geç arkadaşım.. Omar Hayyam'la çalışıo bu kadın senelerdir.. Hayyam'ın yanında Weckl'ın adı sinek vızıltısıdır..

Harika bi kadın.. ilk dinledigimde kulaklarıma inanamamıştım. İnsan olamaz bu demiştim..

http://www.turkrock.com/ftopic21488.html
Başa dön
aytach

MesajTarih: Çrş 19.10.2005 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muhteşem ses muhteşem yorum ve muteşem yetenek ama maalesef değeri pek bilinmiyor sanırım
Dance of Fire albümünü benim gibi jazzdan pek haz etmeyen birine bile sevdirebildi, Jazziza albümüyle uçurdu
Babasının jazz icra eden bir piyanist olmasının bu yeteneğinin ortaya çıkmasında çok büyük bir yeri var herhalde
Başa dön
_summer_

MesajTarih: Pzr 19.03.2006 1:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

birçok ünlü müzisyenle çalışmış efsane bi kadın, jazz dinleyen herkesin bildiği, hem güzellik hem ses hem yetenek, hepsinin bi arada bulunduğu bi kadın bu ya
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız