| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tsunami

|
Tarih: Cum 12.08.2005 9:24 Mesaj konusu: aziza mustafazadeh |
|
|
bu kadar ismin arasında aziza mustafazadeyi göremedim ve açılması en gerekli başlıklardan isimlerden birisi. kendisinden kısaca bahs edecek olursak azeri olmakla berber çok başarılı bir jazzcıdır dünyadaki ender vokalllerden birisidir kendisi dünyaca ünlü müzisyenlerle çalışmış çok sayıda eser eşssiz eser bırakmış bir sanatçıdır. kendisi şu anda amerikada yaşamaktadır ve sanırım sony müziğin sahibi ile evlidir babasıda zamanında dünyanın en iyi jazzcılarından birisi olarka kabul edilmiştir. bu kadını anlatmakla bitmez, bende bir azeri olark bu kadının yeryüzünde olması gurur verici bişey aslında bir çok isim var ama yakında onlarıdfa sizlerle tanıştıracağım bikaç güne kadar favorim olan vokaliz parçasını eklerim bu parçada jazz temaları yok ama tamamen vokal show isteyenler olursa üsretsiz 80-85 parçalık bi mp3 gönderebilirm fakat şehirdışlına kargo ile gönderme gibi bi durum olursa onu karşı taraf karşılar malum öğrenciyim bence böye bir sesten mahrum etmeyin kendinizi zaten bilenler biliyor selametle...
En son tsunami tarafından Cum 26.08.2005 23:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
eseko_kiz Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 12.08.2005 17:48 Mesaj konusu: |
|
|
çok yakışıklı biri tapıyorum ona felan yani deeerrrmişim  |
|
| Başa dön |
|
 |
akinu

|
Tarih: Cum 12.08.2005 18:35 Mesaj konusu: |
|
|
İlk albümünü sanırım 3 ay döne döne dinlemiştim. Gerçekten çok başarılı bir piyanist ve jazzcı. Şu aralar ne yapıyor bilmiyorum, kayboldu gibi. _________________ myspace.com/polyphonicfart
www.youtube.com/akinun |
|
| Başa dön |
|
 |
tsunami

|
Tarih: Cmt 13.08.2005 4:11 Mesaj konusu: |
|
|
| geyik olmasın rica edersem... |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Pzr 14.08.2005 4:15 Mesaj konusu: |
|
|
Müthiş bi ses..Dinlemekten herzaman keyif alınır..al di meola ile yaptığı çalışmalar gayet başarılı.. _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
utku_death

|
Tarih: Pzr 14.08.2005 8:05 Mesaj konusu: |
|
|
| ben azizayı beğeniyorum yetenekli bi insan ama Diana Krall'ı daha çok seviyorum hatta tapıyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
turke01 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 21.08.2005 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Türkiye'deki konserinde ingilizce konuştuğunu öğrendiğimde sinir olduğum büyük yetenek. Sen de bizim gibi türksün. Ana dilinde konuşsana... |
|
| Başa dön |
|
 |
LOby

|
Tarih: Pzr 21.08.2005 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
Benimde çok sevdiğim bir şahsiyet kendileri . Usta bir ses gerçekten . Yalnız sanırım başlıkta yanlış yazmışsın sanırım . Aziza Mustafa Zadeh olacak . _________________ Karnaval Solisti
www.karnavalonline.net
www.myspace.com/srknokms |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Pzr 21.08.2005 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
Evet isim konusunda haklısın.. _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 21.08.2005 23:58 Mesaj konusu: |
|
|
| turke01 demiş ki: | | Türkiye'deki konserinde ingilizce konuştuğunu öğrendiğimde sinir olduğum büyük yetenek. Sen de bizim gibi türksün. Ana dilinde konuşsana... |
DTO de bi de istersen? |
|
| Başa dön |
|
 |
kafkahigh

|
Tarih: Pts 22.08.2005 1:37 Mesaj konusu: |
|
|
| turke01 demiş ki: | | Türkiye'deki konserinde ingilizce konuştuğunu öğrendiğimde sinir olduğum büyük yetenek. Sen de bizim gibi türksün. Ana dilinde konuşsana... |
belki ingilizce'yi türkçe'yi konuştuğundan daha iyi konuşuyordur.
Belki de türkler için azericeyi anlamanın türkçeyi anlamaktan daha zor olduğunu düşünüyodur. Hem bi fransız ingilizce konuştuğunda rahatsız oluyo musun? bari burada şovenizm olmasın. |
|
| Başa dön |
|
 |
tsunami

|
Tarih: Cum 26.08.2005 23:57 Mesaj konusu: |
|
|
| evet haklısınız özür dileyerekten düzeltiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
yildiray35

|
Tarih: Sal 30.08.2005 13:10 Mesaj konusu: |
|
|
| aziza yı patrici barber, diana krall dan sonra dinleme fırsatım oldu hem enstrumanına hakimliği hem sesi ile çok daha fazla beğendim. |
|
| Başa dön |
|
 |
turke01 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 30.08.2005 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
İster azeri türkçesi olsun, ister başka bir türkçe olsun, insan türkse, ve bir türk memleketinde konser veriyorsa, ana dilini konuşur. Ki o dili anlamak bizim için hiç de zor değil. Mantıklı olan budur. Ben şovenist filan değilim. Son derece açık görüşlüyümdür. Sizin gibi özenti olmaktansa, şovenist olmayı tercih eder miyim ? Düşünmem lazım.
NOT: Fransızın ingilizce konuşmasından bahseden arkadaş, sen benim yazdığımı anladın mı ? Bi daha oku istersen. Yaşınız kaç çok merak ediyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
tsunami

|
Tarih: Sal 06.09.2005 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
| yahu yine başladınız müziğini tartışın ne yapacaksınız azerice konuşmuş türkçe konuşmuş ingilizce konuşmuş o zaten kendisini en iyi müziği ile ifade ediyor isterse tam tam dilinde konuşssun ne yaparsa yapsın oraya gidenler zaten o kadının müziğini dinlemeye gidiyorlar hangi dili konuşacağını görmeye değil |
|
| Başa dön |
|
 |
lamb

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
bana bana gel'in uzun versiyonu nefistir. free jazz'a kaçan bölümleri vardır, güzel hatundur ayrıca, bir arkadaş saolsun tüm mp3'lerini aldım ondan
 _________________ www.britrocktr.com > Brit, Indie, Alternative, Post Punk, Punk Rock, Synthpop, Krautrock, New Wave, Progressive, Industrial, Psychedelic, Trip Hop, Drum&Bass, Electronic, Lo-Fi, Downtempo, Ambient, Chill Out, Psychill, World, New Age, Ethnic, Jazz |
|
| Başa dön |
|
 |
acemaniac

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 19:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben de 5 albümü mevcut,müzik adına ender eserlerden hepsi.Al Di meola dan tutunda,D. Weckle a kadar biçok ünlü müzisyenle çalışmış enfes bi kadın.Bu Türki Cumhuriyetlerde yaşayan hatunlar da bi arızadır gidiyor,nası bi jazz tabanı war bunlar da bilen warsa beri gelsin=)) |
|
| Başa dön |
|
 |
Hayrullah

|
Tarih: Pzr 16.10.2005 20:06 Mesaj konusu: |
|
|
Dünya'nın en iyilerinin göz bebegi bu kadın.. Weckl ı geç arkadaşım.. Omar Hayyam'la çalışıo bu kadın senelerdir.. Hayyam'ın yanında Weckl'ın adı sinek vızıltısıdır..
Harika bi kadın.. ilk dinledigimde kulaklarıma inanamamıştım. İnsan olamaz bu demiştim.. _________________ Serin - Davul Serin Turkrock Forum Başlığı :
http://www.turkrock.com/ftopic21488.html |
|
| Başa dön |
|
 |
aytach

|
Tarih: Çrş 19.10.2005 14:20 Mesaj konusu: |
|
|
muhteşem ses muhteşem yorum ve muteşem yetenek ama maalesef değeri pek bilinmiyor sanırım
Dance of Fire albümünü benim gibi jazzdan pek haz etmeyen birine bile sevdirebildi, Jazziza albümüyle uçurdu
Babasının jazz icra eden bir piyanist olmasının bu yeteneğinin ortaya çıkmasında çok büyük bir yeri var herhalde |
|
| Başa dön |
|
 |
_summer_

|
Tarih: Pzr 19.03.2006 1:24 Mesaj konusu: |
|
|
| birçok ünlü müzisyenle çalışmış efsane bi kadın, jazz dinleyen herkesin bildiği, hem güzellik hem ses hem yetenek, hepsinin bi arada bulunduğu bi kadın bu ya |
|
| Başa dön |
|
 |
|