Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Lamb of God
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Lamb of God
Sayfa 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MeSSiaH_sic

MesajTarih: Cum 25.03.2005 17:17    Mesaj konusu: Lamb of God Alıntıyla Cevap Ver

Bir tek şarkılarını dinleme fırsatım oldu( urban chaos videos dan indirdigim now you got something to die for videosu ) ama baya hoşuma gitti açıkçası.. Saglam bir grup gibi geldi bana ama turkrock'ta arattigimda bulamadım, şaşırdım.. Bu grup hakkında bilgisi ya da izlenimleri olan varsa buyursun..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Frosty

MesajTarih: Cum 25.03.2005 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben çok severim.Ashes of the wake ve New american gospel albümleri var bende.Bayaa gazdır,riffler de gayet özgün.
Son zamanlarda çıkan en kaliteli gruplardan biri bence.Laid to the rest parçasını öneririm.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HangNaiL

MesajTarih: Cum 25.03.2005 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim en sevdiğim gruptur! herşeyiyle harika bence. özellikle davulları ayrı bi güzel.. piyasada bu tarz çalan amatör bir grupta yok sanırım. ama varsa bana mutlaka ulaşsın..
Başa dön
Suffocation

MesajTarih: Cmt 26.03.2005 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teknikten ziyade lezzet sunmayı hedef edinmiş, thrash riflerini bolca kullanan, yaptıkları müziği "safkan amerikan death metali" olarak niteleyen, eski adı Burn the Priest olan ve hatta bu isimle bir de albüm çıkarmış olan (ki bence en iyi albümlerinden biri) güzide death metal gruplarındandır.
Lamb of God'a gelene kadar ne gruplar var ama yine de arada bir playlist'îme dahil olurlar ve bana eğlenceli, güzel dakikalar yaşatırlar kendileri...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MeSSiaH_sic

MesajTarih: Pts 28.03.2005 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bütün albümlerini dinledim ve vardığım sonuç: çok güzel!!! müzikte gaz ve kaliteden hoşlanan herkese tavsiye ederim! mutlaka dinlenilmesi gerekenler bence: ashes of the wake, ruin, 11th Hour, Black Label, Terror and Hubris in the House, Pariah, Confessional... Sonunda benim begendigim( ve çaldığım ) tarzda Joey Jordison'dan iyi çalan birini( Chris Adler ) gördüm ya daha kimse sogutamaz beni Lamb of God'dan.. Helal olsun!!! Smile
Başa dön
HangNaiL

MesajTarih: Prş 31.03.2005 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

az önce ilk albümlerini dinliyordum. kayıt çok başarısız ama şarkılar harika. ben konserlerini bulamıyorum ya nereden bulurum?
Başa dön
MeSSiaH_sic

MesajTarih: Cum 26.08.2005 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kazaa (ve benzerlerinde) da var bir kaç tane.. tavsiyem bir yerlerden(torrent ya da yurtdisindan siparis vererek) Killadelphia dvd sini bulmaktir.. ben siparisi verdim izleyince anlatirim nasil oldugunu!
Başa dön
nostril

MesajTarih: Cum 26.08.2005 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fena değil.
Başa dön
GraFF

MesajTarih: Cum 26.08.2005 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yanlıs bilmiyosam bu adamların dvdleri baya satıyor..gercekten guzel muzik yapıyolar..brutal vokal ise gercekten iyi..şarkılarını ise severek,sıkılmadan dinlerim
Başa dön
pandacan

MesajTarih: Cum 26.08.2005 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gayet iyi bir grup, nadir gaz verenlerden Very Happy Ben de ucv'yle keşfettim ilk Laughing Ha bir de Demon Hunter dinleyin bakalım beğenecek misiniz?..
Frosty

MesajTarih: Sal 30.08.2005 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dün uzun süredir bulamadığım As the palaces burn albümünün orjinalini buldum.Hammer müzikte bulabilirsiniz..
liquoredmind

MesajTarih: Pts 19.09.2005 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gelecekte insanların çok bahsediceği bir grup...Korkunç bir teknik yetenekleri var böle şarkı yazmak her insanın harcı değil...Now You've Got Something To Die For ve Laid As To Rest'i dinleyin...Sert bir müzik gibi görünsede arkada korkunç melodik riffler dönüyor...Bu grup çok büyük olucak bence hatta kişisel düşüncem bir jenerasyon nasıl Metallica Megadeth diye gezdiyse yakın jenerasyon Lamb Of God diye gezecek (Nerde esti bunu sölemek dinlettiğim bütün arkadaşlarım öyle geziyor şu an Smile )
Frosty

MesajTarih: Pts 19.09.2005 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

liquoredmind demiş ki:
G.Korkunç bir teknik yetenekleri var böle şarkı yazmak her insanın harcı değil...Now You've Got Something To Die For ve Laid As To Rest'i dinleyin...Sert bir müzik gibi görünsede arkada korkunç melodik riffler dönüyor

Evet,2 parçayı da gitarda çalıyorum.Çalarken deşifresini ilk yavaş yavaş yaparken düşündüm de..Hakikaten arkada çok güzel melodiler dönüyor ve çok akıllıca yaratılmış riffler hepsi..
nostril

MesajTarih: Cmt 22.10.2005 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şunu farkettim ki

lamb of god - o. d. h. g. a. b. f. e.

baya sağlammış.
şarkının sonlarına doğru solist in,
o korkunç sesiyle 30 saniye kadar kükremesi
ister istemez insanı gaza getiriyor.

bu arada lamb of god Hz. İsa demekmiş.
enteresan.
niye böyle bi isim kullanmak istemişler bilen varmı?
daha öncede başka bi grup adı altında da albüm yapmışlardı çünkü?
Başa dön
pandacan

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 0:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eski grubun adı Burn The Priest idi ama sadece enstrümentaldi. O yüzden riffler o kadar şahane, yani çoğu grup gibi tın tın gitarı hede hödö scream vokalle (onu da kız çocuğu gibi yapıyolar) kapatma dertleri yok. Üstüne hayvan gibi bi vokal de gelince ortaya muhteşem bir grup çıkmış işte Very Happy Omert(h)a'yı öneririm. (h var mı emin diilim ama var galiba...)
AlfaHeliX

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 1:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

efet lamb of god son zamanlarin saglam gruplarindan.. oldukca saglam gozukuyolar..
No3InGMajor

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 2:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pandacan demiş ki:
Omert(h)a'yı öneririm. (h var mı emin diilim ama var galiba...)

"h" yok abi,Omerta..Burn the Priest dönemlerinden--->http://www.burn-the-priest.com/

Lamb of God,çok sağlamlar gerçekten ve gittikçe yükseliyorlar.Burn the Priest olarak şans pek yakın durmamış onlara ama Lamb of God olarak birden parladılar.Teknikleri çok iyi,davullar harika,riff'ler aynı keza,her adamın harcı değil kaldı ki 15 senelik beraberliğin birikimi bunlar.Tam bir "takım"--->http://www.lamb-of-god.com/ashes2/(adamlar bayağı seviliyorlar,tattoo gallery'ye bir göz atın)
Başa dön
pandacan

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ehue sağol abi Very Happy
Bir de adamlar deli gibi çalışıyorlar. Haftada en az iki günlerini stüdyoya ayırıyorlar. Biraz daha çalışırlarsa artık ne olacak bilmem Laughing
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Günümüz metalcore gruplarından ayrılan bir grup.Death metale yakın olması ve thrash riffleriyle süslü olmasından çok severim Smile
No3InGMajor

MesajTarih: Pzr 23.10.2005 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pandacan,rica ederim Very Happy bende bilemiyorum abi,biraz daha zorlarlarsa neyle karşılaşacağız:)Bir grup birdenbire bu kadar mı parlar,yükselir Smile

Hellhound,diğer metalcore gruplarından apayrı bir yerde oldukları konusunda hemfikirim.Groove ağırdır,yaşını başını almış adamlar kalkışır genelde ve bu adamların bunun altından kalkmaları bir yana bambaşka birşey yaptıkları.Bu yüzden bu kadar tutuldular zaten..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sonraki
1. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız