Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Alım-Satım modları ve forumu hakkında düşünceleriniz
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Alım-Satım modları ve forumu hakkında düşünceleriniz
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Alım - Satım forumu sizce ne şekilde bölümlendirilmeli..?
Alım ve Satım olarak iki bölüm
25%
 25%  [ 46 ]
gitar, bass, davul, studio.. v.b. şeklinde
43%
 43%  [ 78 ]
eski köye yeni adet getirmeyin..
30%
 30%  [ 54 ]
Toplam Oylar : 178

Yazar Mesaj
Lemon-n-Melon
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 25.08.2005 8:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Skull_KruSher demiş ki:

Hanginiz/imiz rock yaşayabiliyoruz/sunuz ???

Başka lafın yok mu senin?

Senin hiç bir şeyi yaşatamadığın kesin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DrB

MesajTarih: Prş 25.08.2005 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lemon-n-Melon demiş ki:
Skull_KruSher demiş ki:

Sollovox; HomeMadeWine; phuq; Moderatorraper; ModeratorFucker; Lemon-n-Melon:

Psikolojik tedaviye ihtiyacin oldugunu dusunuyorum. Bu killik icin falan degil, ciddiyim. Don bak bir kendine, ve umarim davranislarinda degisiklikler olur.

B
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lemon-n-Melon

MesajTarih: Prş 25.08.2005 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DrB demiş ki:
Lemon-n-Melon demiş ki:
Skull_KruSher demiş ki:

Sollovox; HomeMadeWine; phuq; Moderatorraper; ModeratorFucker; Lemon-n-Melon:

Psikolojik tedaviye ihtiyacin oldugunu dusunuyorum. Bu killik icin falan degil, ciddiyim. Don bak bir kendine, ve umarim davranislarinda degisiklikler olur.

B

Bunu düşünebilmek için öncelikle 6 senelik eğitim veren bir Tıp Fakültesinden diploman olması gerekmektedir.

Artı her zaman yaptığınız gibi insanların kişiliklerini aşağılayıcı tavır sergiliyorsunuz. Esas sizlerin siteden atılması daha makul.....

Sizler gibi insanları aşağılamalarınızı kurallara uydurmak veya uygun göstermek yerine dürüstçe küfretmek daha mantıklı.

Psikolojik bir bozukluğu söyleyebilmek için hekimlik gerekmektedir. Kanunlara göre hekimlik diploması olmayan kimselerin bunu veya bunu kastedecek sözcükleri topluma açık ortamlarda beyan etmesi suçtur.

Benim daha önceki bir kaç eleştirilerime saçma sapan ve yukardaki gibi
insan onurunu aşalayacak şekilde cevap verdiniz.... Bazı mesajlarımı Türkçe yi bozduğunu ima ederek hiç bir uyarıda bulunmadan sildiniz ki ne kadar Türkçe bildiğiniz de tartışılır. Hiç bir eleştiriyi kaldıramadınız ve farklı yönlere çekmeye çalıştınız.

Bende küfrettim.

En çok alım satımla ilgilendim bu formda moderatörlerin tavırları emir kipi taşımakta bu normalmiş gibi gösterilmeye çalışılmakta, emir kipi makam olarak üstte kişilerin kullanabilecekleri hitap tarzıdır. Öyle bir yetkiniz ve mevkiniz yok. Bu tür küstahlıklarada karşı.......

bende küfrettim.
Başa dön
ozbeksel

MesajTarih: Prş 25.08.2005 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lemon-n-Melon demiş ki:
Bazı mesajlarımı Türkçe yi bozduğunu ima ederek hiç bir uyarıda bulunmadan sildiniz ki ne kadar Türkçe bildiğiniz de tartışılır. Hiç bir eleştiriyi kaldıramadınız ve farklı yönlere çekmeye çalıştınız.

Bende küfrettim.

En çok alım satımla ilgilendim bu formda moderatörlerin tavırları emir kipi taşımakta bu normalmiş gibi gösterilmeye çalışılmakta, emir kipi makam olarak üstte kişilerin kullanabilecekleri hitap tarzıdır. Öyle bir yetkiniz ve mevkiniz yok. Bu tür küstahlıklarada karşı.......

bende küfrettim.

Türkçe'de "dahi" anlamına gelen "de, da" ayrı yazılır. "dahi" anlamına gelen "de, da"yı "-de, -da" eki, yani "ismin bulunma hali" olarak kullanmak anlam bozukluğuna yol açar. "bende küfrettim" demek senin bulunduğun yerde kürettiğin anlamına gelir. Doğrusu "ben de küfrettim" olacak. Yani "ben dahi küfrettim" anlamına gelmesi için "de" ayrı yazılmalıdır. Bilginize...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Lemon-n-Melon

MesajTarih: Cum 26.08.2005 7:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ozbeksel demiş ki:
Lemon-n-Melon demiş ki:
Bazı mesajlarımı Türkçe yi bozduğunu ima ederek hiç bir uyarıda bulunmadan sildiniz ki ne kadar Türkçe bildiğiniz de tartışılır. Hiç bir eleştiriyi kaldıramadınız ve farklı yönlere çekmeye çalıştınız.

Bende küfrettim.

bende küfrettim.

Türkçe'de "dahi" anlamına gelen "de, da" ayrı yazılır. "dahi" anlamına gelen "de, da"yı "-de, -da" eki, yani "ismin bulunma hali" olarak kullanmak anlam bozukluğuna yol açar. "bende küfrettim" demek senin bulunduğun yerde kürettiğin anlamına gelir. Doğrusu "ben de küfrettim" olacak. Yani "ben dahi küfrettim" anlamına gelmesi için "de" ayrı yazılmalıdır. Bilginize...

Bence yukarıdaki yazdıklarımın toplamını okuyup buna karşı sadece bunu ortaya çıkarman iki anlama geliyor :

1. Evet, moderatorler bu konularda haksız ama sende Türkçe yi tam kullanamıyorsun.

2.Ben o yazdıklarını kabullenmiyorum , ama karşılığında dediklerine karşı da bir şeyde söyleyemiyorum. Napalım bari hatanı ortaya çıkarayım da senin yazdığın yazının anatemasından uzaklaşalım.

Ben de işte bu zihniyete küfrettim.
Başa dön
ozbeksel

MesajTarih: Cum 26.08.2005 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lemon-n-Melon (veya her ne başka takmaad ise) arkadaşım, hadi biz büroda sabahtan akşama kadar zaten bilgisayarın karşısında oturuyoruz. Bak dışarıda güzel bir hayat var. Güzel kızlar var. Tak koluna bir tane hadi bilemedin, iki-üç tane. Ye, iç eğlen, seviş rahatla biraz. Yazıktır o körpe ruhuna. Buralarda bu kadar zaman geçirip, o sonu gelmez, eskimez, yaşlanmaz gibi gördüğün ömrünün, bedeninin bu şekilde harcanması seni rahatsız etmiyor mu? Ya da hiç mi ailenden "hayır" diye bir kelime duymadın. Sana hiç engel koymadılar mı? Hep ödüller verdiler, ne dediysen yaptılar da burada "hayır"ı görünce bu kadar depreşen ve sarsılan bir ruh haline büründün. Evet amacım konuyu başka yerlere çeknekti. Gayet de aklı başında, uyanık bir gençsin. Ama aynadaki insanın kim olduğu ile ilgili fikir yürütmek ve onu daha sağlam, daha ileriyi gören bir seviyeye yükseltmek yerine, keskin sirke misali içten içe çürütüyorsun. Eninde sonunda ufacık bir çukura gireceğiz. Terliği tepesine geçirdiğinde "şlak!" diye bir ses çıkarak ölen ve seni zevke getiren o böcek, yırtık kefeninden girip gözünde kalan son sıvıları emecek. İntikamını alamak için değil akrabalarına yaptıklarının. Yaşaması için beslenmesi gerektiğinden yapacak bunu. Ama sen beslenmek için ne yapıyorsun? Ruhunu beslemek için ne yapıyorsun? Meziyetlerini geliştirmek için ne yapıyorsun? Yarınlarına bırakılmış mirasları nasıl değerlendireceksin? Aynadaki insanın gözlerinde bunlar görünmüyor mu?
Başa dön
Lemon-n-Melon

MesajTarih: Cum 26.08.2005 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

adım İlker ZAİMOĞLU , Ankara da yaşıyorum istersen kendime ait her türlü bilgiyi de veririm....Takmaadın arkasına asla saklanmam.....
Çekinecek veya saklayacak hiç bir şeyim yok...

Ben şu an istediğim gibi yaşıyorum hiç meraklanma... ama ben şu an sahip olduğum her şeyi kendim hak ederek ve kazanarak elde ettim....
Ailemden değil,...... yine dediğim gibi hiç insanların özelini bilmeden fütursuzca laflar ediyorsunuz, küçük yaşta kanserden kaybetlerimi bana bakan babamı mesala, çektiğim acıları tekrar yaşattığın için teşekkürler...

ben dediğim gibi kimsenin özeline ve direk kişiliği asla bir şey demedim.
ama şiz karşılık verdiğinizde hiç bunları düşünmeden alakasız abuk sabuk,
karşınızdaki kırılır mı? diye düşünmeden onların yaşam şartları nedir ve o ana kadar yaşadıkları nelerdir bilmeden garip garip betimlemeler veya benzetmeler yapıyorsunuz.

İşte sizin bu zihniyetinize küfür ediyorum....
Başa dön
ozbeksel

MesajTarih: Cum 26.08.2005 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlker kardeşim. İşte meselenin özü de o zaten. sen de buradaki hiç kimsenin özelini bilmiyorsun ve saldırmaktan başka birşey yaptığını görmedim. Tamam küfret rahatlayacaksan. Neye istiyorsan küfret. Ama bil ki tek acılar çeken sen değilsin. Bu yüzden de merkezde görme kendini. Herkes gibi sıradan insanlarız işte. Özellerimiz var evet ama sadece şunun, bunun, onun değil herkesin var. Gel biz buradan yeni bir başlangıç yapalım. Zihniyete küfret, bana küfret, ama rahatla önce. Ondan sonra da buradaki kurallara uygun güzelce takılalım kardeşim. Asıl senin bu kadar büyütmemen lazım eğer o kadar çok acı çektiysen. Hani vidayı çok sıkınca yalama yapar ya. O yüzden hele hele senin biraz daha olgun bakman lazım. Tamam seni anlıyorum. Gerçekten çok kırılmışsın buradaki meseleye ama yazıktır germe kendini bu kadar. Bünyeye zarar vermemek lazım. Bünye sağlam kaldığı sürece tadını tuzunu anlayabiliriz şu mum misali tükenmekte olan hayatın, değil mi İlker kardeşim. Gel biz müzikle doyuralım ruhumuzu. Artık uzatmayalım bu meseleyi. Tamam mı? Anlaştık mı?
Başa dön
kontraktr

MesajTarih: Cmt 27.08.2005 3:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Her eline gitarı alan rockçı oluyor bügünlerde..
Başa dön
Lemon-n-Melon

MesajTarih: Cmt 27.08.2005 8:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ozbeksel demiş ki:
Gel biz müzikle doyuralım ruhumuzu. Artık uzatmayalım bu meseleyi. Tamam mı? Anlaştık mı?

Bence de, hatta bende köşeli ve sert davrandığımın farkındayım...
Bunun için özür dilerim...

Sizden ricam ufak şeylere takılmayın, uyarılarınızı emir kipinde değilde, lütfen ve rica kelimeleri içinde kullanırsanız sevinirim....

Tekrar özür....
Başa dön
DrB

MesajTarih: Sal 06.09.2005 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar,

Yakin zamanda forumumuzda bir tartismadir gidiyor. Iki yonu var bu tartismanin. Ilki fiyatlar hakkinda saticilarimizin hic kotu yorumlari sindirmek istememeleri ve de ikinci ve bence daha onemsiz yonu de buna karsi olan bizim forum toplumu adina yaptirimlarimiz.

Benim fikirlerimi asagida belirtmekteyim:

Bir satici elindeki mali istedigi fiyattan satisa sunmakta ozgurdur, burasi kesin. Bunun yaninda bu satis fiyati degil sadece bir tekliftir karsinda bir alici bulana degin. Fiyatlar yuksek olabilir alcak olabilir. Ama bu ozgurluk kisitlanamaz.

Ama ayni sekilde burasi bir forum oludugu icin ve de bizim bu foruma yazdiklarimizin da toplama yarari olmasi gerektiginden dolayi katilimcilar olarak biz de dayanaklarini sunarak bir fiyata pahali deme ozgurlugune sahibiz. Ben boyle dusunuyorum. Birisi cikip 1 liralik bir mali tutup da 2 lira diye satmaya calisiyorsa ben kendimde "bakiniz alicilar bunun ederi 1dir zira dayanagim bu su' deme ozgurlugune sahibim. Ve bu bilgilendirmeyi yaptiktan sonra alici o fiyata almak istiyorsa buyursun alsin, hic bir sey soylemek dusmez bize. Vellakin kardesim camur atma, bulandirma cak cuk gibi laflardan artik gina geldi!

Ben en azindan kendim olarak buna gore hareket ediyorum.

Ama her isin bir cizgisi var. Bu fiyat tartismasini uzatmanin, sahsi bir seviyeye tasimanin, hatta ve hatta intikam almak namina bir gorev gibi yapilmasi kesinlikle dogru degil. Daha onceden garez beslediginiz birisi satis yaparken hemen oo cok pahali su bu deme hakkinda sahip degilsiniz, ilk once dayanaginizi sunacaksiniz! Burasi bence illa ki olmasi gerekmekte. Dayanaksiz atip tutmak sacma sapan. Hele hele de bu cins bir tartisma ile bu gibi dizinler uzayip gidiyorsa iste o zaman olaya bir dur demek lazim gelebilir. Daha once yasandi, tarafimdan bu cins dizinlerde "arkadaslar, artik potansiyel alici ne dusundugunuzun farkinda, bu kadar yeter" dedigim cok durum oldu. Ve simdiye kadar da bu calisti.

Ama satici tarafindan da bir cins tilki kurnazligi ile ikinci bir dizin acilmasi da dogru degil. Bu gibi durumlari ben gordugumde hemen daha cok bilgi iceren dizini bir link ile verip, yeni acilan ve fiyat tartismasi olmayan dizini kilitliyorum. Buna belki tanik oldunuz. Sahsi bir hadise degil bu, bu sadece bilgilerin ve oraya yazilanlarin stratejik bir kaygi ile saklanmasini engellemek icin.

Lutfen sag duyu ile hareket edelim, fiyat konusunda bunca gereksiz tartisma da dolayisi ile yasanmasin.

Sevgiler,

B
Başa dön
Marvel

MesajTarih: Prş 08.09.2005 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DrB senin terazin varya hakikaten iyi tartıyor:) Adaletlisinyani. Herhangi birine(Forum Kurallarına aykırı başlıklarda) göz yumduğunu ben bugüne kadar görmedim. Kuralsa kural diyorsun prensip sahibisin affetmiyorsun. Ama bazen artık dışarıda bazı şeylere mi sinirleniyosun ne oluyor anlamıyorum bir anda aşırı tepkiler veriyosun. Buda insanları kırıyor galiba. Yani çok atiksin hemen parlıyosun.

Senin değil ama diğer modun konuşma tarzı bazen aşşağılayıcı oluyor. Kavga ettim diye söylemiyorum şu an biraz objektif yaklaşmaya çalışıyorum Tamam haklı oldğunuz durumlarda var mesela adam haddinden fazla anlayışsız ise laftan sözden anlamıyorsa yapın ama sorgu sual demeden bazen ukala bir şekilde laf koyduğunuz da oluyor, olmuyor değil. Bir de çifte standart olayına değinmek istiyorum; Başlıklarda yine forum kullarına aykırı hareketler oluyor bir başka kullanıcının topic i silinirken başka bir kullanıcının ki silinmiyor. Ama burda da hemen şöyle bir savunma geliyor " Modlar insan bazen onlarında gözünden kaçabiliyor" deniliyor. Anlamadığım şey hem aynı topic te mesaj yazıp hemde nasıl gözden kaçabiliyor bir de yani bir kaçar iki kaçar hepte bu belirli 10 15 kullanıcının topicleri gözden kaçmaz ki?

http://www.turkrock.com/ftopic26475-20.html mesela bu topik te uyarı yapılmış ama orda lester diye bir kullanıcı var adam isyan ediyor artık ne bu kardeşim diye çünkü bu arakadaşın ilanı yanlış hatırlamıyorsam up yapıldığından silindi.

Bir şeye de özellikle dikkat ettim bazı arkdaşların da yalakaları var galiba. Aralarından su sızmıyor. Yapıcı bir eleştride gelse 3 4 tane isim sanki kendilerine laf söylenmis gibi hemen savunmaya geçiyorlar. Babası oğlunu bu kadar savunmaz. Çok ilginç şeyler oluyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lester

MesajTarih: Prş 08.09.2005 2:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Marvel demiş ki:
DrB senin terazin varya hakikaten iyi tartıyor:) Adaletlisinyani. Herhangi birine(<a href="http://www.turkrock.com/ftopic12.html">Forum Kuralları</a>na aykırı başlıklarda) göz yumduğunu ben bugüne kadar görmedim. Kuralsa kural diyorsun prensip sahibisin affetmiyorsun. Ama bazen artık dışarıda bazı şeylere mi sinirleniyosun ne oluyor anlamıyorum bir anda aşırı tepkiler veriyosun. Buda insanları kırıyor galiba. Yani çok atiksin hemen parlıyosun.

Senin değil ama diğer modun konuşma tarzı bazen aşşağılayıcı oluyor. Kavga ettim diye söylemiyorum şu an biraz objektif yaklaşmaya çalışıyorum Tamam haklı oldğunuz durumlarda var mesela adam haddinden fazla anlayışsız ise laftan sözden anlamıyorsa yapın ama sorgu sual demeden bazen ukala bir şekilde laf koyduğunuz da oluyor, olmuyor değil. Bir de çifte standart olayına değinmek istiyorum; Başlıklarda yine forum kullarına aykırı hareketler oluyor bir başka kullanıcının topic i silinirken başka bir kullanıcının ki silinmiyor. Ama burda da hemen şöyle bir savunma geliyor " Modlar insan bazen onlarında gözünden kaçabiliyor" deniliyor. Anlamadığım şey hem aynı topic te mesaj yazıp hemde nasıl gözden kaçabiliyor bir de yani bir kaçar iki kaçar hepte bu belirli 10 15 kullanıcının topicleri gözden kaçmaz ki?

http://www.turkrock.com/ftopic26475-20.html mesela bu topik te uyarı yapılmış ama orda lester diye bir kullanıcı var adam isyan ediyor artık ne bu kardeşim diye çünkü bu arakadaşın ilanı yanlış hatırlamıyorsam up yapıldığından silindi.

Bir şeye de özellikle dikkat ettim bazı arkdaşların da yalakaları var galiba. Aralarından su sızmıyor. Yapıcı bir eleştride gelse 3 4 tane isim sanki kendilerine laf söylenmis gibi hemen savunmaya geçiyorlar. Babası oğlunu bu kadar savunmaz. Çok ilginç şeyler oluyor.

evet abi bazen hisslerime tercuman oluyorsun...evet abi benim malum sahısla (drb abi sen değilsin o sahıs) aramız cok iyidir her ilanıma karısır kendisi...ya inanın butun topiclerimde imzası var...hemde benim yaptıgım yada yazdıgım olaylardan değil...bri yorum yazıyo..oteki baska bişey yazıyo...hoppp metinin ilan yok...
bas gitar: metin
bateri: utku
(pazar-pazartesi-çarşamba-cuma) çatı kafe sakaryada
Başa dön
StratoMaster

MesajTarih: Prş 08.09.2005 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Marvel sen taktin benim sinirli oldugum seklinde bir goruse. Bence pek dogru degil, bir iki sefer onca laf anlattiktan sonra hala ileri geri konusanlara dusunduklerimi aynen yansitmisligim olmustur dogru, ama sanmam ki bu beni sinirli yapsin. Ama bir yerde benim ozelliklerimi kendim degil karsidan bildirilmesi dogru olur. Dolayisi ile belki haklisin bilemiyorum...

Simdi bu kural hadiselerini 0 1 zihniyeti ile uygulamak tabi ki dogru degil. Askeri duzende degiliz, maksat herkesin paylasimi. Dolayisi ile uyari vermek cok yararli oluyor, direk bir seyi silmek veya kilitlemek yerine. Ama uyari goz ardi ediliyorsa tabi ki bir sonraki yaptirim dizini illa lazim.

Katilimcilar arasindaki farklari unutmayiniz bu arada, birisi her ne kadar bu forumda (alim satim haric) aktif olsa da alim satima geldiginde kurallarin hepsinin farkinda degil. Ve "up" dedigi anda ben sahsen gordugum yere yapistiriyorum, aman uyariyorum yasaktir diye. Ben kendim inanmiyorum bu kurala, ama bu sayfanin sahibi ben olmadigimdan bu kisitla yasamak durumundayim buraya takildigim surece.

Benim tavsiyem su olaylarin ustune gitmekle kimsenin bir sey kazanacagi yok. Rahat olun, ve mesela laf edilse dahi cevap vermeyin. Ben genelde cok yapmaktayim bunu, yoksa ota tezege cevap yetistirecek olsak cidden abesle istigal olurdu.

Ayrica sizlerde "up" veya diger kural ihlaleri gordugunuzde cekinmeyin ve oraya yazin, bak kardesim bu yasak dolayisi ile yaptigin haksizlik diye. Sonra ben bu uyarinin arkasindan dizin sahibinin bir daha yazdigini gorursem (ve de uyariyi okudugunu anlamis olursam) dizini kilitlerim/silerim orayi dert etmeyin siz. Cok dert ediyorsaniz haber de verebilirsiniz, om'ler calisiyor.

B Wink
Başa dön
serkann

MesajTarih: Çrş 14.09.2005 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DrB nin kesnlikle çifte standart uyguladğını düşünüyorum.aynı hareketi yapan kimini yarıyo kimini uyarmıyo vala ne güzel.acaip rahatsızlık verici.haksızlık ayrıca bu.sevgiler saygılar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Prş 15.09.2005 0:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya bu başlıkta sürekli yazılar gördüğüm için ben de birşeyler yazma ihtiyacı hissettim. Ben pek farkında değilim ama gerçekten burda birçok tartışmanın olduğu ortada... Ben pek fazla şahit olmadım onun için çifte standart var mı yok mu pek bilmiyorum.

Ama olaya çok farklı şekilde yaklaşmak istiyorum, son dönemde kendi bazı aletlerimi satışa sundum, birşeyler satmak isteyen arkadaşlarımın satış yapmasına yardımcı oldum ve aynı şekilde almak isteyen arkadaşlarımın da almasına. Yani bu aralar alım-satım işleriyle epeyce ilgilendim. Bunların hepsini de turkrock'ın alım satım forumundan yaptım, ve burayı çok iyi-rahat ve verimli olarak kullandığımı düşünüyorum. Yani burdan gayet iyi faydalandım, birşey almak için aradığımı bulmakta zorlanmadım, satarken en azından ne olduğunu kim olduğunu bildiğim insanlara, başkalarının da bilgilieri olan insanlara satış yaptım vs. Yani dediğim gibi burası benim bayağı bir işime yaradı. Bence önemli olan da budur, işlevsellik...

bunun dışında insanoğlunun olduğu yerde, ki bu olay bizim milletimizde normalden biraz fazla bence, tartışma mutlaka olacaktır, bireysel veya daha genel anlamda, normal karşılamak ve bu olayları tahammül sınırları içerisinde tutup zararsız atlatmak lazım bana kalırsa. Aşırı detaycı düşünmeyelim, sonuç olarak moderatörler sınırlı sayıda ve onlar da insan. Biliyorum bu laf çok klasik ama öyle Smile
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
DrB

MesajTarih: Prş 15.09.2005 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

serkann demiş ki:
DrB nin kesnlikle çifte standart uyguladğını düşünüyorum.aynı hareketi yapan kimini yarıyo kimini uyarmıyo vala ne güzel.acaip rahatsızlık verici.haksızlık ayrıca bu.sevgiler saygılar.

I. Buradan herhangi bir parasal kazancim yok!

II. Gormeme ragmen bilerek/bilmeyerek atladigim herhangi bir ornek goster. Dayaknaksiz atip tutmasi kolay! Butun gun burada degilim ve gormedigim seyler oluyor. Ileri geri konusacagina gorduklerini bana bildirsen daha dogru bir hareket yapmis olursun.

Maddi kazanc saglamasam da butun derdim buradaki islem hacminin artmasi. Onun icin bilmeden etmeden dayanaksiz konusuyorsun diye dusunuyorum.

B
Başa dön
Marvel

MesajTarih: Cum 16.09.2005 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

serkann demiş ki:

Biraz daha dikkatli izle ve tart. O zaman doğruyu bulursun.
Başa dön
vileshome

MesajTarih: Pzr 18.09.2005 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.. DrB forumdaki en faydalı insanlardan biridir, moderatör olmadan ewelinide biliyoruz.. uzun uzun yazmanın tartışmanın bi alemi yok kurallar belli riayet etmeyen gider..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Lemon-n-Melon

MesajTarih: Pzr 18.09.2005 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İsteyen istediği fiyata satar.....
bende bazen alıcılara malzemenin Amerika fiyatlarını veriyorum ama uyarı olsun diye veya kimse kazıklanmasın diye......

Ama şu var benim de fiyatının çok üstünde gitar aldım.....
çünkü Amerika da yaşamıyorum o gitarın veya aleti deneme şansım yok.

Özellikle müzik aletlerinde aynı markanın aynı model aynı tarihlerde üretildiğinde bile birebir aynı olması beklenemez. Örnek veriyorum özel ustalık malzeme el emeği her zaman aynısını tuturma şansı hiç bir zaman yok.... 10 tane aynı iyi marka gitar denersin hepsi birbirinden farklıdır. Artı bana göre iyi ton iyi klavye biçimi başka bir gitar çalana göre çok kötü gelebilir. Sonuç sanat olayı tamamen görecedir. Ben Gitarı çok beğendiysem ton olsun sustain olsun klavye olsun beni tatmin ediyorsa....Tip olarak beğendiğim ve hoşlandığım gitarsa epey para ödeyebilirim.
Kendimi bu konuda örnek veriyorum en son aldığım iki gitara direk aşığım sahipleri isteselerdi bana 2-3 misli fiyata dahi satabilirlerdi. Hatta birini alacaken parayı tam denkleştirememiştim. İki gün uyku tutmadı. Aldığımdan bir hafta sonrada birine bir müzisyen arkadaşım aldığımdan 800$ fazla teklif etti..... Satamadım....

Her şey para değil......
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Sonraki
12. sayfa (Toplam 41 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız