| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Cmt 07.02.2004 14:32 Mesaj konusu: |
|
|
Cd'yi anca edinebildim.. Konserlerden aşina olduğumuz parçalar artık sürekli elimizin altında...Gayet nefis...
Burak vestiyer ve nota sehpasını adeta konuşturmuş hakkaten...  _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
evdeki_ses Deja vu

|
Tarih: Cmt 07.02.2004 21:11 Mesaj konusu: |
|
|
Abi biz direk kasetleri aldık bulduğumuz anda...Cd haftaya gelecekmiş...Siparişleri verdik Dosta,Adaya,aklına gelecek heryere..Al bi kaset önce tadını al bence...Var ya şu anda namus belası çalıyo bu kadar mı güzel olur  _________________ www.dejavu.web.tr
www.cilekes.com.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
qutay_VV

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 0:46 Mesaj konusu: |
|
|
Ardakaşlar ben Kopya cd aldım orjinalini bulamadım ilk albümden bir şarkının aynısı var adını hatırlamıyorum şlimdi
noramldede mi böyle _________________ '73'de de böyle gene bi grup gencin içine sheytan girmishti de chikarana kadar ellerim acimish,kolum bükülmüshtü,hiç unutmam.Sorulunca hemen hatirlar,sektirmeden anlatirim.Jack in the Box-gitar! |
|
| Başa dön |
|
 |
evdeki_ses Deja vu

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
Kutaycım sen yine de haftaya bir tane de orjinal cd al ve ya kaset al,adamlar zaten 4-5 senede anca bir albüm yaptılar tekrar uzaklaşmasınlar piyasadan.Biz 2şer 2şer alıyoruz valla  _________________ www.dejavu.web.tr
www.cilekes.com.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
BeterBocek

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
Albüm Manisa'ya en sonunda geldi. Hemen aldım ve dinledim. Çok iyi. Bu albümüde sıkılmadan dinleyebilecez.
türk rock piyasasına böyle güzel 2 albüm kazandırdığınız için çok saolun......
Umarım devamı gelir. _________________ yeniHarman (Gitar)
www.yeniharman.net
www.myspace.com/yhonat |
|
| Başa dön |
|
 |
evdeki_ses Deja vu

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
Bir de "normalde de mi böyle" dediğin şey ilk albümün aynısını mı kaydetmişler demek istediysen tabi ki hayır,sadece yalan'ı farklı tarzda yorumlamışlar İstersen ilk albümü vereyim sana bir dinle daha iyi tahlil edebilirsin böylece... _________________ www.dejavu.web.tr
www.cilekes.com.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
qutay_VV

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 2:26 Mesaj konusu: |
|
|
| evdeki_ses demiş ki: | Bir de "normalde de mi böyle" dediğin şey ilk albümün aynısını mı kaydetmişler demek istediysen tabi ki hayır,sadece yalan'ı farklı tarzda yorumlamışlar İstersen ilk albümü vereyim sana bir dinle daha iyi tahlil edebilirsin böylece... |
Yok ilk albüm varda çıkarmaya üşenmiştim.
Orjinali geline alcam zaten CD ...."TABIKIDE"
bende sorma nın ilk albümdeki ile aynısı var yanı aralarında hic fark yok galiba kopya olduğu icin ufak capta bir kazık yedim:( off _________________ '73'de de böyle gene bi grup gencin içine sheytan girmishti de chikarana kadar ellerim acimish,kolum bükülmüshtü,hiç unutmam.Sorulunca hemen hatirlar,sektirmeden anlatirim.Jack in the Box-gitar! |
|
| Başa dön |
|
 |
d1ckyMoo

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 3:20 Mesaj konusu: |
|
|
Türkiye'nin en adam akıllı , en yetenekli grubu diyebiliyorum artık. Geç oldu, süper oldu. Şimdi sıra konserlerde.. !!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
nomad

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 13:19 Mesaj konusu: |
|
|
3. albüm de geliyormuş yakında!! Bu sefer hepsi kendi besteleri olacakmış.Valla www.studyoimge.com un yalancısıyım ) |
|
| Başa dön |
|
 |
evdeki_ses Deja vu

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar müjde Ankara Dost'a gelmiş Cd'ler..Muhtemelen her yerede gelmiştir..Zaten Dosta gidip "Abi 5 tane KURBAN cd'si ver oradan" deyince adamın gözleri fırladı Bizden 5-10 dk.öncede alanlar olmuş,iyi olmuş  _________________ www.dejavu.web.tr
www.cilekes.com.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
metakarp

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
| nomad demiş ki: | 3. albüm de geliyormuş yakında!! Bu sefer hepsi kendi besteleri olacakmış.Valla www.studyoimge.com un yalancısıyım ) |
albümün Cd'sini aldım çok güzel....
yaptıkları cover parçalarla ilgili 'belki fazla olmuştur ne gerek var 'diye şüpelerim vardı ama dinlediğim zaman çok mutlu oldum yerinde olmuş.....şarkıları tekrar tekrar dinliyorum sadedce 'Haberin Yok' şarkısını değiştirmeden albüme koymaları beni biraz rahatsız etti.... şu 3. albüm olayı da olursa çok iyi olurda biraz beklesinler ama bunu bi sindirelim önce  |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
| albümün adı nedir? |
|
| Başa dön |
|
 |
pank_77 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 08.02.2004 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
bursaya henüz gelmedi inanmazsınız ama albüm adı sert-ters onu bilior ve şarkılarıda biliorum hatta bir adette clash şarkısı calınmış  _________________ KaTlİ-VaCiB REDD-İ İLHAK |
|
| Başa dön |
|
 |
BarisManco

|
Tarih: Sal 10.02.2004 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
Tek kelime ile müthiş bir albüm.
Hele "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa ve Lambaya Püf De"isimli Barış Manço şarkılarını çok iyi coverlamışlar.
Helal olsun. _________________ Barış Manço Rock Derneği Gn.Bşk Barış Manço Ekspresi Vokal http://www.barismancorock.org |
|
| Başa dön |
|
 |
lesclaypool Deja vu vokalisti

|
Tarih: Sal 10.02.2004 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
hey ya:)
albüm kesinlikle mükemmel olmuş
ÖZLEMİŞTİK
böyle bir albümü Türk müzik piyasasına kazandırdığınız için;
SAĞ OLUN VAR OLUN
HEP YANINIZDAYIZ
SAYGILAR VE SEVGİLER
DEJAVU VOKAL  |
|
| Başa dön |
|
 |
chazychaz

|
Tarih: Sal 10.02.2004 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
albüm mükemmel ötesi harika süper ya 11 şarkı yetmiyor birkaç şarkı daha yapsınlar  _________________ ...bEkLeYiN...ÇoK yAkInDa GeLiYoRuZ... |
|
| Başa dön |
|
 |
metakarp

|
Tarih: Sal 10.02.2004 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle yaa 11 şarkı yetmiyo...tekrar tekrar dinliyorum her seferinde sanki daha az şarkı varmış gibi geliyo..  |
|
| Başa dön |
|
 |
BarisManco

|
Tarih: Çrş 11.02.2004 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
Dün akşam Kurban'nın Kemancı daki akbüm tanıtım kokteyindeydim.
Albümdeki şarkıları birde canlı dinledim de valla çok daha hoşuma gitti.
Kendilerini tekrar kutluyorum. _________________ Barış Manço Rock Derneği Gn.Bşk Barış Manço Ekspresi Vokal http://www.barismancorock.org |
|
| Başa dön |
|
 |
VolkanCelik

|
Tarih: Çrş 11.02.2004 19:24 Mesaj konusu: |
|
|
| BarisManco demiş ki: | Dün akşam Kurban'nın Kemancı daki akbüm tanıtım kokteyindeydim.
Albümdeki şarkıları birde canlı dinledim de valla çok daha hoşuma gitti.
Kendilerini tekrar kutluyorum. |
Çok başarılı bir geceydi. Canla başla hazırlanmış bir album üzerine böyle bir tanıtım gerekiyodu zaten. Uzun süreden sonra 4 parçada olsa canlı dinlemek büyük zevk veriyor. Camia dan hemen hemen herkezin orada bulunması ve yalnız bırakmaması da çok iyi... Hadi bakalım başlasın konserler diyelim artık...
Selamlar.
Volkan Çelik |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Çrş 11.02.2004 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
Bu adamların şarkılarının çalınma olayı varmış galiba??? Yok bir arkadaşlarının bilgisayarına kaydetmişler sonra adam gidip kendi bestesi gibi patentini mi almış ne olmuş. Bende milletin yalancısıyım bu
konuda bilgisi olan var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
|