| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gitarsosu

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 21:56 Mesaj konusu: Berna Keser |
|
|
Berna Keser; Mustafa Sandal, Tarkan, Nil Karaibrahimgil gibi ünlülerle çalismistir bugune kadar..Teoman 1995 yada 1996 yılındaki eurovizyon yarismalarinda elemelerde Berna Kesere vokal yapmistir. 1990'li yillarda ise Sebnem Ferah'in Ozlem Tekin'le grubu varken ve Kemancida cikarken bu grup Berna Keser ile aynı zamanlarda çıkıyorlardı..hatta okul filmindeki Nehir Erdoganin sahnede soyledigi sarkiyida Berna Keser seslendiriyor.. sonbahar en gec kisin aylarinda albümü bekleniyor...
Not : Algida reklamindaki askimla erirmisin parcasini nil degil Berna Keser soyluyor, o siralar berna ile calistigi icin nil sarkiyi albumune koydu herkes nil zannediyor oysaki berna keserdir o....
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. _________________ --------------------------------------
The difference between me and a madman is the madman thinks that he is sane. I know that I am mad
--------------------------------------
En son gitarsosu tarafından Pzr 23.10.2005 22:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gitarsosu

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 22:00 Mesaj konusu: |
|
|
extra not : okul filmindeki sarkiyi merak ediosaniz yada bulmak istiosaniz okul filminin soundtrackini alabilirisniz gitme adli parca.. davulda ise Dumanin davulcusu (bi türlü bilemiorm eskimi desem) alen var _________________ --------------------------------------
The difference between me and a madman is the madman thinks that he is sane. I know that I am mad
-------------------------------------- |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
|
Tarih: Çrş 03.08.2005 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Ne tarz albüm yapacakmış teyzeniz rock tarzımı düşünüyor...Reklamları felan izledim ve müziğide hatırlıyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
gitarsosu

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 22:08 Mesaj konusu: |
|
|
ya açikçasi çok rock gibi degil ama rock parçalarda war pop parçalarda var yani özlemtekinin bi albümü vardi onun gibi iste _________________ --------------------------------------
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 22:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Rock tarzı değil yani tam fikrim yok ama müzik formuna açmalıydın bu başlığı iye düşünüyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
gitarsosu

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
| slayerbodom demiş ki: | | Rock tarzı değil yani tam fikrim yok ama müzik formuna açmalıydın bu başlığı iye düşünüyorum... |
abi sonucta rock sayilir ole serdar ortac popu diil pop dediim rock pop yani bu arada davullar alenden sanirim mesela... _________________ --------------------------------------
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
Genel Müzik forumunda tartışılması daha uygun olacaktır. _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!.
En son deadly tarafından Cum 05.08.2005 17:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
hakikikertenkele Güven Erkin ERKAL

|
Tarih: Cum 05.08.2005 10:19 Mesaj konusu: |
|
|
"gitarsosu" kardeşimiz pek popüler bir isim olmadığı için olsa gerek, turgut berkes adını pas geçmiş... ancak berna keser'in içinde yer aldığı en önemli çalışmalardan birisidir "kara kutu" albümü...
"okul" soundtrack albümünde seslendirdiği ve bir alen konakoğlu parçası olan "gitme" şu ana dek berna keser için "zirve" kabuledilir bir nokta oldu diyebiliriz...
radyo d'deki maximum rock'ı takip edenler bilir; son aylarda programda en çok istek alan parçalardan birisi budur... dağıtım konusunda yeterli ilgiyi görmeyen bu albüm ne yazık ki bulunamıyor. (ki içindeki üç parça dışında, dream theater'ın eski elemanı kevin moore'un yapıtı olması nedeniyle, belki filmi de aşan bir önemi vardır bu albümün)
eğer bu çalışmaya bir video çekilseydi, şu sıralar daha başta dream'de olamak üzere çeşitli tv kanallarında ve maximum rock'ın listesinde eminim dönüyor olacaktı...
berna keser'in bir albüm çalışması varsa bence alen konakoğlu'ndan bu parçayı alması iyi olur diye düşünüyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
Andac

|
Tarih: Cum 05.08.2005 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
| [mustafa keser vs. berna keser ] |
|
| Başa dön |
|
 |
gitarsosu

|
Tarih: Cum 05.08.2005 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
| hakikikertenkele demiş ki: |
eğer bu çalışmaya bir video çekilseydi, şu sıralar daha başta dream'de olamak üzere çeşitli tv kanallarında ve maximum rock'ın listesinde eminim dönüyor olacaktı...
|
abi şansızlık işte çekilmedi video malesef teomana çekmek istedi firma..  _________________ --------------------------------------
|
| Başa dön |
|
 |
muratzeki

|
Tarih: Cum 05.08.2005 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
Gitme parçasıyla tanıdım,
Sesine hayranım, Güven abi saolsun bizi mahrum bırakmıyo ama kesmez, albümünü bekliyoruz... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
gitarsosu

|
Tarih: Cmt 06.08.2005 18:34 Mesaj konusu: |
|
|
| muratzeki demiş ki: | Gitme parçasıyla tanıdım,
Sesine hayranım, Güven abi saolsun bizi mahrum bırakmıyo ama kesmez, albümünü bekliyoruz... |
dediim gibi albümü bu sonbaharda çıkacak eer kendisinden müzikle ilgili fln istekleriniz beklentileriniz olursa bana iletebilirsiniz _________________ --------------------------------------
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Cum 12.08.2005 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Okul filmini izledigimde Gitme sarkisinda vokali yapanin kim oldugunu uzun bir sure aradim taa ki Guven abi radyoda calana kadar!!Gercekten sarkidaki yorum cok guzeldi!!Album icin basarilar!umarim gitme sarkisina yakin bi sound olur!! |
|
| Başa dön |
|
 |
muratzeki

|
Tarih: Cmt 13.08.2005 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
Gitme'yi kesin koysun albüme!!! _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
gitarsosu

|
Tarih: Cmt 13.08.2005 20:28 Mesaj konusu: |
|
|
walla abi gitmeyi koyucaini sanmiorm albume... cunbku sonucta telif haklari teyzemde deil sanirim alende yada firmanin birinde.... ama koymycak sanrm _________________ --------------------------------------
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Cmt 13.08.2005 20:41 Mesaj konusu: |
|
|
| gitarsosu demiş ki: | | walla abi gitmeyi koyucaini sanmiorm albume... cunbku sonucta telif haklari teyzemde deil sanirim alende yada firmanin birinde.... ama koymycak sanrm |
Bence'de koymasın çünkü şarkı zaten tanınmış duyulmuş yorum ne kadar iyi olsada ilgi görmez..Yani parçalarla daha iyi olur bencede...
Şimdi'den başarılar dilerim... |
|
| Başa dön |
|
 |
hakikikertenkele Güven Erkin ERKAL

|
Tarih: Cmt 13.08.2005 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
parça, albüm dağıtımı becerilemediğinden kitlelere yayılamadı...
ancak telif hakları alen konakoğlu'na ait olan bu parça, farklı prodüktör ve sanatçıların dikkatini çekmeye başlamış durumda...
eğer alen'in kafasında bir projesi yoksa, bu şarkı bir yerlerden çıkacaktır tekrar |
|
| Başa dön |
|
 |
gitarsosu

|
Tarih: Pzr 14.08.2005 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
| hakikikertenkele demiş ki: | parça, albüm da??t?m? becerilemedi?inden kitlelere yay?lamad?...
ancak telif haklar? alen konako?lu'na ait olan bu parça, farkl? prodüktör ve sanatç?lar?n dikkatini çekmeye ba?lam?? durumda...
e?er alen'in kafas?nda bir projesi yoksa, bu ?ark? bir yerlerden ç?kacakt?r tekrar |
anlayamadm turkce karakterlerle yazarmsn  _________________ --------------------------------------
|
| Başa dön |
|
 |
gitarsosu

|
Tarih: Pzr 14.08.2005 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
ha anlad?m ?imdi walla aç?kças? ben zannetmiyorum bu parçan?n ba?ka bir yerlerden ç?kaca?n?u aç?kças? bir az aleni tan?oossam unutmu?tur bile parçay? ?aka bi yana parça bence öldü gitti o cd içinde.. _________________ --------------------------------------
|
| Başa dön |
|
 |
gitarsosu

|
Tarih: Pzr 14.08.2005 17:31 Mesaj konusu: |
|
|
ha anlad?m ?imdi walla aç?kças? ben zannetmiyorum bu parçan?n baska bir yerlerden ç?kaca?n?u aç?kças? bir az aleni tan?oossam unutmustur bile parçayi ?aka bi yana parça bence öldü gitti o cd icinde.. _________________ --------------------------------------
|
| Başa dön |
|
 |
|