Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Berna Keser
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Berna Keser
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gitarsosu

MesajTarih: Çrş 03.08.2005 21:56    Mesaj konusu: Berna Keser Alıntıyla Cevap Ver

Berna Keser; Mustafa Sandal, Tarkan, Nil Karaibrahimgil gibi ünlülerle çalismistir bugune kadar..Teoman 1995 yada 1996 yılındaki eurovizyon yarismalarinda elemelerde Berna Kesere vokal yapmistir. 1990'li yillarda ise Sebnem Ferah'in Ozlem Tekin'le grubu varken ve Kemancida cikarken bu grup Berna Keser ile aynı zamanlarda çıkıyorlardı..hatta okul filmindeki Nehir Erdoganin sahnede soyledigi sarkiyida Berna Keser seslendiriyor.. sonbahar en gec kisin aylarinda albümü bekleniyor...

Not : Algida reklamindaki askimla erirmisin parcasini nil degil Berna Keser soyluyor, o siralar berna ile calistigi icin nil sarkiyi albumune koydu herkes nil zannediyor oysaki berna keserdir o....

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

The difference between me and a madman is the madman thinks that he is sane. I know that I am mad

--------------------------------------

En son gitarsosu tarafından Pzr 23.10.2005 22:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gitarsosu

MesajTarih: Çrş 03.08.2005 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

extra not : okul filmindeki sarkiyi merak ediosaniz yada bulmak istiosaniz okul filminin soundtrackini alabilirisniz gitme adli parca.. davulda ise Dumanin davulcusu (bi türlü bilemiorm eskimi desem) alen var

The difference between me and a madman is the madman thinks that he is sane. I know that I am mad

Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Çrş 03.08.2005 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne tarz albüm yapacakmış teyzeniz rock tarzımı düşünüyor...Reklamları felan izledim ve müziğide hatırlıyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gitarsosu

MesajTarih: Çrş 03.08.2005 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya açikçasi çok rock gibi degil ama rock parçalarda war pop parçalarda var yani özlemtekinin bi albümü vardi onun gibi iste

Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Çrş 03.08.2005 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rock tarzı değil yani tam fikrim yok ama müzik formuna açmalıydın bu başlığı iye düşünüyorum...
Başa dön
gitarsosu

MesajTarih: Çrş 03.08.2005 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slayerbodom demiş ki:
Rock tarzı değil yani tam fikrim yok ama müzik formuna açmalıydın bu başlığı iye düşünüyorum...

abi sonucta rock sayilir ole serdar ortac popu diil pop dediim rock pop yani bu arada davullar alenden sanirim mesela...

Başa dön
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Çrş 03.08.2005 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Genel Müzik forumunda tartışılması daha uygun olacaktır.

En son deadly tarafından Cum 05.08.2005 17:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakikikertenkele
Güven Erkin ERKAL

MesajTarih: Cum 05.08.2005 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"gitarsosu" kardeşimiz pek popüler bir isim olmadığı için olsa gerek, turgut berkes adını pas geçmiş... ancak berna keser'in içinde yer aldığı en önemli çalışmalardan birisidir "kara kutu" albümü...

"okul" soundtrack albümünde seslendirdiği ve bir alen konakoğlu parçası olan "gitme" şu ana dek berna keser için "zirve" kabuledilir bir nokta oldu diyebiliriz...

radyo d'deki maximum rock'ı takip edenler bilir; son aylarda programda en çok istek alan parçalardan birisi budur... dağıtım konusunda yeterli ilgiyi görmeyen bu albüm ne yazık ki bulunamıyor. (ki içindeki üç parça dışında, dream theater'ın eski elemanı kevin moore'un yapıtı olması nedeniyle, belki filmi de aşan bir önemi vardır bu albümün)

eğer bu çalışmaya bir video çekilseydi, şu sıralar daha başta dream'de olamak üzere çeşitli tv kanallarında ve maximum rock'ın listesinde eminim dönüyor olacaktı...

berna keser'in bir albüm çalışması varsa bence alen konakoğlu'ndan bu parçayı alması iyi olur diye düşünüyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Andac

MesajTarih: Cum 05.08.2005 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[mustafa keser vs. berna keser ]
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gitarsosu

MesajTarih: Cum 05.08.2005 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hakikikertenkele demiş ki:

eğer bu çalışmaya bir video çekilseydi, şu sıralar daha başta dream'de olamak üzere çeşitli tv kanallarında ve maximum rock'ın listesinde eminim dönüyor olacaktı...

abi şansızlık işte çekilmedi video malesef teomana çekmek istedi firma.. Sad

Başa dön
muratzeki

MesajTarih: Cum 05.08.2005 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitme parçasıyla tanıdım,
Sesine hayranım, Güven abi saolsun bizi mahrum bırakmıyo ama kesmez, albümünü bekliyoruz...
gitarsosu

MesajTarih: Cmt 06.08.2005 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muratzeki demiş ki:
Gitme parçasıyla tanıdım,
Sesine hayranım, Güven abi saolsun bizi mahrum bırakmıyo ama kesmez, albümünü bekliyoruz...

dediim gibi albümü bu sonbaharda çıkacak eer kendisinden müzikle ilgili fln istekleriniz beklentileriniz olursa bana iletebilirsiniz

Başa dön
ChiCcO

MesajTarih: Cum 12.08.2005 0:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Okul filmini izledigimde Gitme sarkisinda vokali yapanin kim oldugunu uzun bir sure aradim taa ki Guven abi radyoda calana kadar!!Gercekten sarkidaki yorum cok guzeldi!!Album icin basarilar!umarim gitme sarkisina yakin bi sound olur!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
muratzeki

MesajTarih: Cmt 13.08.2005 0:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitme'yi kesin koysun albüme!!!
gitarsosu

MesajTarih: Cmt 13.08.2005 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

walla abi gitmeyi koyucaini sanmiorm albume... cunbku sonucta telif haklari teyzemde deil sanirim alende yada firmanin birinde.... ama koymycak sanrm

Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Cmt 13.08.2005 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitarsosu demiş ki:
walla abi gitmeyi koyucaini sanmiorm albume... cunbku sonucta telif haklari teyzemde deil sanirim alende yada firmanin birinde.... ama koymycak sanrm

Bence'de koymasın çünkü şarkı zaten tanınmış duyulmuş yorum ne kadar iyi olsada ilgi görmez..Yani parçalarla daha iyi olur bencede...

Şimdi'den başarılar dilerim...
Başa dön
hakikikertenkele
Güven Erkin ERKAL

MesajTarih: Cmt 13.08.2005 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

parça, albüm dağıtımı becerilemediğinden kitlelere yayılamadı...

ancak telif hakları alen konakoğlu'na ait olan bu parça, farklı prodüktör ve sanatçıların dikkatini çekmeye başlamış durumda...

eğer alen'in kafasında bir projesi yoksa, bu şarkı bir yerlerden çıkacaktır tekrar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gitarsosu

MesajTarih: Pzr 14.08.2005 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hakikikertenkele demiş ki:
parça, albüm da??t?m? becerilemedi?inden kitlelere yay?lamad?...

ancak telif haklar? alen konako?lu'na ait olan bu parça, farkl? prodüktör ve sanatç?lar?n dikkatini çekmeye ba?lam?? durumda...

e?er alen'in kafas?nda bir projesi yoksa, bu ?ark? bir yerlerden ç?kacakt?r tekrar

anlayamadm turkce karakterlerle yazarmsn Very Happy

Başa dön
gitarsosu

MesajTarih: Pzr 14.08.2005 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ha anlad?m ?imdi walla aç?kças? ben zannetmiyorum bu parçan?n ba?ka bir yerlerden ç?kaca?n?u aç?kças? bir az aleni tan?oossam unutmu?tur bile parçay? Very Happy ?aka bi yana parça bence öldü gitti o cd içinde..

Başa dön
gitarsosu

MesajTarih: Pzr 14.08.2005 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ha anlad?m ?imdi walla aç?kças? ben zannetmiyorum bu parçan?n baska bir yerlerden ç?kaca?n?u aç?kças? bir az aleni tan?oossam unutmustur bile parçayi Very Happy ?aka bi yana parça bence öldü gitti o cd icinde..

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız