| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Beğendiniz mi? |
| evet |
|
57% |
[ 28 ] |
| eh işte |
|
18% |
[ 9 ] |
| hayır |
|
14% |
[ 7 ] |
| oynamadım |
|
10% |
[ 5 ] |
|
| Toplam Oylar : 49 |
|
| Yazar |
Mesaj |
csc

|
Tarih: Sal 28.06.2005 20:42 Mesaj konusu: |
|
|
ben baya sıkıldım oyundan en son harrogate town'ı aldım.. ingiltere conference north'da dibine wurdum iice.. _________________ I'm just sitting in my room..
With a needle in my hand... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
bodyrockers

|
Tarih: Pzr 17.07.2005 18:41 Mesaj konusu: |
|
|
Albert Luque - FC ( tam bi gol makinesi ) Alejandro Sanchez Fernandez-FC Freddy Adu**** ( bu çocuğu kaçırmayın bence) AM/FLC _________________ i like the way you ..... |
|
| Başa dön |
|
 |
barbarciq

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 12:55 Mesaj konusu: |
|
|
ben de size oyuncular öneriyim.türklerden yasin karaça cok ucuz ve genç ayrıca ibrahim akını tavsiye ederim güçleri yarım sezonda iki katına fırlıyo bi de lebohang mokoena marek heinz ve bir de stankovic bu adam dehşet oynuyo 5 maç oynasın chelsea peşinde 30 milyon sterlinle  |
|
| Başa dön |
|
 |
barbarciq

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 13:09 Mesaj konusu: |
|
|
andre cruz bu adam bu oyunun en iyi defansı .. ama pek defans olduğu söylenemez sadece öyle yazıyo kesinlile tavsiye ederim bende gol kralı oldu...ama sakın yaşlı olduğuna aldanmayın kafa frikik korner penaltı orta yapma teknik hepsi 19-20 arası  |
|
| Başa dön |
|
 |
ToSBaha

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
bu daha gerçekçi de ondan ayrıca arkadaşlar bu tarz oyunların database leri farklı olduğu için bu söyleyeceğiniz isimler felan birbirini tutmaz.. _________________ F*ck The System...
F*ck The World... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Prş 22.09.2005 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
| zenit takımının santroforu kerzhakov'u öneririm. |
|
| Başa dön |
|
 |
ButtoftheBeholder

|
Tarih: Prş 22.09.2005 1:50 Mesaj konusu: |
|
|
akinu: tim wiese kale için harika seçim ama alex sol için biraz ağır gibi geldi
danel bierofka'dan iyi bir sol açık yok oyunda
bu arada contract unprotected olayından süper oyuncular kalkıyor, göbek için de kompany ve ledley king diyorum
bu arada 4-2(mc)-3(amr - amc - aml)- 1 oynatıyorum, çok mutluyum, torres muhteşem bir adam
fiorentina ile oynuyorum bu arada...
wiese
----lahm kompany king dede
schweinsteiger cambiasso
wright-phillips diego bierofka
torres
ok kullanmıyorum _________________ "You were right Fry. From now on I am going to bend what I want, when I want, who I want... I am unstoppable" |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Prş 22.09.2005 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
şu sıralar ajax ile oynuyorum.
gk.stekeleburg
dr.vanden borre(anderlect)
dl.maxwell
dc.nıgel de jong
dc.heıtınga
rm.de ridder
lm.sneıjder
dm.van bommel (psv)
amc.van der vart
sc.babel
sc.kerzhakov(zenit) |
|
| Başa dön |
|
 |
akinu

|
Tarih: Prş 22.09.2005 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
| ButtoftheBeholder demiş ki: | akinu: tim wiese kale için harika seçim ama alex sol için biraz ağır gibi geldi
danel bierofka'dan iyi bir sol açık yok oyunda
bu arada contract unprotected olayından süper oyuncular kalkıyor, göbek için de kompany ve ledley king diyorum
bu arada 4-2(mc)-3(amr - amc - aml)- 1 oynatıyorum, çok mutluyum, torres muhteşem bir adam
fiorentina ile oynuyorum bu arada...
wiese
----lahm kompany king dede
schweinsteiger cambiasso
wright-phillips diego bierofka
torres
ok kullanmıyorum |
Oyundaki bir gariplik, kalecilerin hiçbiri istikrarlı değil. Onun için 2 tane denk kaleci alıp, birinin formu düşünce öbürünü kaleye geçirmek lazım. Onun için Wiese ve Frey gibi denk iki adam aldım, çok güzel oldu.
Alex koşan AML'den ziyade oyun kuran AML olarak oynuyor bende. Schweinsteiger'de öyle. Koşturmuyorum bunları. Uzun pas atıyorlar. Zaten screenshot'da görmüşündür, ikisi de 9-10-9-10 oynuyorlar.
Kullandığın taktik Barcelona taktiği gibi. Güzel taktik. Karşı tarafı iyice sıkıştırıyor. Yine benim screenshot'larda var, Torres manyağın önde gideni. 23 yaşından itibaren deliriyor. Sol bekten top çalıp sahayı geçip, herkesi 2 kere çalımlayıp gol attığını hatırlıyorum. Tam bug'lı oyuncu o. Diego'ya kılım. Habire sorun çıkardı bende, onun yerine Francesc Fabregas'ı yetiştirdim, güzel oynadı. _________________ myspace.com/polyphonicfart
www.youtube.com/akinun |
|
| Başa dön |
|
 |
satiwa Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 22.09.2005 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
walla cm4ten çook daha iyi detaylı gerçekçi olmuş... hiç bıkmadan oynuom... her cmde olduğu gibi yine ilk oyunumda gaziantepsporu aldım... 2m bütçeyle ligde şampiyon oldum... takım uefada oynasaydı kesin bide uefa kupası atardım... sezon sonunda 400bin dolara aldığım ali güneşi(yılın en iyi oyuncusu oldu ilk sezon) 9m'ye galatasaraya sattım... ve 800bine aldığım deniz baykara(Xanti) ali güneştende daha yi oynadı
4-1(dm)-3(mcr mc mcl)-2 hiç vazgeçmediğim taktik... gerets benden çaldı zaten... eğer paranız yoksa ve dmc ihtiyacınız warsa fuat usta'yı tavsiye ederim hem free agent hemde 150bine oynuo yıllık ve .çok iyi uzun şutları var.. sora sol kanat için tarek ettayeb... kalecei içinde burgos ve bikaçtane daha free agent yaşlılar ama kaleceinin yaşlısı caizdir bkz taffarel.. forvet için mm walla pek sevmem forvetleri... yatar yatar gol atarlar gıcıklar... _________________ yokmu elimden tutan?? |
|
| Başa dön |
|
 |
akinu

|
Tarih: Prş 22.09.2005 16:53 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada farklı formasyonlar denerken oyunda baya işe yarayan bir formasyona rastladım. Eminim mucidi ben değilimdir, fakat paylaşmak istedim. Taktik 3-2-3-2. İki tipi var, açık oynayan defanslı ve kapalı oynayan defanslı. Kapalı örneği şöyle.
DC-DC-DC
DMC-DMC
MR-MC-ML
FC-FC
Açık da şöyle
DR-DC-DL
DMC-DMC
şeklinde
Aslında orta sahayı da kapamak mümkün MC-MC-MC şeklinde, fakat kanat seven bir insanım; kullanmıyorum  _________________ myspace.com/polyphonicfart
www.youtube.com/akinun |
|
| Başa dön |
|
 |
CorvusTheHeretic

|
Tarih: Prş 22.09.2005 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada netten oynaması gayet lagsiz(üstelik emulede açık) vede çok zevkli biz bi kaç arkadaş bir sezon takılmıştık ben fenerbahçeyle ligde şampionluğa ; şampiyonlar ligindede çeyrek finale koşarken arkadaş uefa diye yırtınıyordu zati sonrada adam baydı tabi . _________________ When you\'re great people often mistake
candor for bragging.
Darth Corvus... |
|
| Başa dön |
|
 |
_Unforgiven__

|
Tarih: Pzr 09.10.2005 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
Aynen yaşanmıştır;
2.lig genoa
15 maçta 15 galibiyet herşey cillop gibi çok güzel giderken 16. maçta berabere kalınca kovuldum! ibretle izledim TD'lük çok namkör bi meslekmiş |
|
| Başa dön |
|
 |
ButtoftheBeholder

|
Tarih: Pzr 23.10.2005 16:34 Mesaj konusu: |
|
|
akinu: evet torres ben de de öyle çok gol atıyor.
hayvan
diiego'nun statları gelişmedi bende pek. passing 14, cre-dec 15, drib 16, physical hayvan yine ama amc için pek iyi değil ama genç (85lidir) geçen sene 50 maçta 18 gol 25 asist gibi bir şeyler yaptı, yok etti beni
2006 geliyor iki üç güne, hadi bakalım _________________ "You were right Fry. From now on I am going to bend what I want, when I want, who I want... I am unstoppable" |
|
| Başa dön |
|
 |
CorvusTheHeretic

|
Tarih: Pzr 23.10.2005 18:54 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün itibariyle 2006 versionunu elimde tutmaktayım hayrlı olsun vatana millete _________________ When you\'re great people often mistake
candor for bragging.
Darth Corvus... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Pzr 23.10.2005 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
çıktı mı?
ee nasıl bari ondan haber ver |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Pzr 23.10.2005 23:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Ya benim bir arkadaş öyle bir abanmış ki 2068 yılını oynuyor şimdi.Siz hangi yıllardasınız ? |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pts 24.10.2005 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
2068?Kaç gündür aralıksız oynuyor ya?Ben daha FTP'den indirmeye çalışıyorum.Bu arada çeşitli forumlarda çalışmazsa uyumluluk modundan NT SP 4 seçin çalıştırın tavsiyesi var çalıştırıyor mu bilmiyorum. _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Pts 24.10.2005 9:31 Mesaj konusu: |
|
|
| eXpert demiş ki: | | Ya benim bir arkadaş öyle bir abanmış ki 2068 yılını oynuyor şimdi.Siz hangi yıllardasınız ? |
ben en fazla 13 sezon oynadım.... |
|
| Başa dön |
|
 |
CorvusTheHeretic

|
Tarih: Pts 24.10.2005 21:00 Mesaj konusu: |
|
|
genel olarak oyun çizgisini korumuş yani gayet başarılı kadrolar gıcıktı biraz bi patch indirdim rahatladım crack olayı biraz sorunlu gerçeği kolay çalıştırmak ama eskisi gibide direk no cd crack çıkmadı henüz . Bu arada ben en fazla 3 sezon dayanabiliorum . _________________ When you\'re great people often mistake
candor for bragging.
Darth Corvus... |
|
| Başa dön |
|
 |
|