Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ateri
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ateri
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Gutemensch

MesajTarih: Cum 22.07.2005 20:09    Mesaj konusu: Ateri Alıntıyla Cevap Ver

İlkin karakutu denen bir alet vardı onla başladım oynamaya.Çok azını hatırlıyorum oyunların ama uçaklı bir oyun vardı yok gemi helikopter vur benzin al fln.Gece gündüz devam eden araba yarışları,kırılan kollar,aman makina fazla ısınmasın diye beklemeler..Sonra şu 8 bit atariler çıktı adını doğrumu yazdım bilmiyorum ama "Home Computer" genel adı sanırım.Kaş kaset değiştirdim, üstüne kaç para verdim kimbilir?PrinceOfPersia,Super Mario,Advanture Island aklıma gelenler.Aynı dönemde hatta daha öncesinde Commodore 64 ler Amiga lar vardı.Ben pek bulaşamadım onlara pahalıydılar baya.Tek samimiyetimiz atari salonlarında Kick Off veya Sensible dı.(Ah o Sensible ne oyundu: )

Sega yine Home Computer lardan iyiydi daha güzel oyunlar çıkmaya başlamıştı.Sonra PlayStation sonrada PC ler.Ama oyun sektörü geriye doğru gitti iyicene.Şimdi kaliteli gerçekten oyun namına birşeyler çok az yapılıyor.Atari salonlarıda kahveye dönüştü iyicene.Ben valla Super Maryo yu özledim.

Dökülün bakalım eski oyucular.

En son Gutemensch tarafından Cum 22.07.2005 20:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_Unforgiven__

MesajTarih: Cum 22.07.2005 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teknoloji dünyası
Başa dön
Gutemensch

MesajTarih: Cum 22.07.2005 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında oraya yazacaktım ama Gündem bölümünde dafa fazla eskici bulurum diye işte.. Shocked
Mourner_1_

MesajTarih: Cum 22.07.2005 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Commodore 64 ümü çok özledim... Sad
Perfectionist

MesajTarih: Cum 22.07.2005 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim hep bir ATARI 64 üm vardı (ateri ile karıştırmayalım lütfen) onun başından kalkmazdım... Ne günlerdi be...
Rockman1

MesajTarih: Cum 22.07.2005 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O zamanlar oyun salonlarında arasıra oynardık, heyecanlı olurdu. 15-20 yıl önce bilgisayar oyunu henüz yeni birşey sayılırdı.
Daha sonra Spectrum aldık. sonra onu sattık Amiga 500 aldık. Amiga da çok kaliteli bir oyun bilgisayarıydı. öyle etkileyici oyunlar vardı ki, 20 yaşına doğru giderek oyun manyağı olmuştum. Hâla duruyor. ama internetden ona pek fırsat kalmıyor.
akinu

MesajTarih: Cum 22.07.2005 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ankara, Ziya Gökalp'teki Fantasy Land'de (galiba) Tekken 3'ün üzerinde yazan bir uyarı vardı.

"Lütfen üçlü süper çekmeyiniz"

Baya yarılmıştım vaktiyle.
anarchist

MesajTarih: Cum 22.07.2005 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

akinu demiş ki:
Ankara, Ziya Gökalp'teki Fantasy Land'de (galiba) Tekken 3'ün üzerinde yazan bir uyarı vardı.

Özledim TEKKEN oynamayı ya. Tam onu yazmak için giriyordum bu başlığa. Ben önce hatırlamış birisi. Sega vardı bende de, sonra o zmanların modası Cosmos aterili televizyon almıştı ananem. F-21 diye bir oyun vardı onda deli gibi oynardır. Micro bilmem ne vardı bir de 3000 in 1 vs. gibi kasetleri vardı ama o kasetlerdeki o kadar oyunun içinde yine de Mario bir taneydi ve ufak bir itiraf ben Luici'ye çok üzülürdüm Very Happy Hep ezik gelirdi bana, acırdım Very Happy Çocukluk işte Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Gutemensch

MesajTarih: Cum 22.07.2005 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O Cosmos larda bi oyun vardı küpleri itiyoduk böyle yerine koyup bölüm atlanıyodu falan.Tek bölüm karşısında yrm saat plan yapardım be şunu şuraya koysam şunu şuraya koysam..Güzeldi ama.
s_hifty

MesajTarih: Cmt 23.07.2005 1:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ateride tusubasa vardı bizim eve arkadaşlar gelirdi hep onu oynardık bi kere yatağı bile kırdıydık bi arkadaş rövöşata gol atmıştı bizde 3 kişi rövaşata atmıştık yatakta Laughing ama yatağın sonu hoş olmadı Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Jawbreaker

MesajTarih: Cmt 23.07.2005 3:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

akinu demiş ki:

Normal bir durum. Very Happy Bu tip hareketlerle az jetonla uzun süre oynanabildiğinden mekan sahipleri pek hazzetmezdi super combolardan, aduketten şundan bundan. İsterlerdi ki herkes mal gibi kolu çevirip rastgele tuşlara bassın, yandaki parazitler de "Bison'a pörfek çekersen sinirleniyor abi", "Ver geçeyim." vs. cümleler kursun, memleket kalkınsın. Bu arada felaket Street Fighter oynarım, belirteyim.

Arcade manyakları şu siteye bir baksın: www.jetoncu.com
Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Cmt 23.07.2005 9:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atari Laughing Zamanında tekken 3 ustasıydım sabah girerdim atariye bir çok çocuk girerdi karşıma rakip olarak ama birtürlü yenemezlerdi...Sinir olup tekrar tekrar rakip olurdu jeton yerine kağıt parayı ikiye katlayıp azmı kredi açmadıkki Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayerbodom

MesajTarih: Pts 25.07.2005 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Sal 26.07.2005 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hala ille de C64 diyenler www.komodor.net sitesine bir gözatsın. Gözyaşlarınızı tutamayacaksınız Wink Smile

Bölüm Sonu Canavarı

Yorgun günün ardından
Eve koştum okuldan
Bana gösterdiklerini
Düşündüm hiç durmadan
Bak ellerim terledi
Joystiğim kirlendi

Ama bu bölüm bitecek
Çünkü ruhum çok azimli

Aylardır yorgunum
Uğraşmaktan yoruldum
Ama vazgeçmem senden
Çünkü işte ben buyum
İnatçısın karşımda
Ama boşyere uğraşma
Karar verdim bir kere
Kaybeden sensin sonunda

Uykusuz geceler boyunca
Uğraştım durdum seninle
Uykusuz geceler boyunca
Uğraştım durdum seninle
Ellerim kırmızı düğmeler üzerinde
Durmadan

Bölüm sonu canavarımdın
Tek aşkımdın yıllarca
Uğraştım didindim uğrunda
Hiç yılmadım.... Smile

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MuZzY

MesajTarih: Çrş 27.07.2005 4:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

miro genius vardı adını doğru yazdım mı bilmiyom... çok severdim hala duruyo da adaptörü bozuk ben de üşeniyom Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
komodor

MesajTarih: Pts 01.08.2005 14:50    Mesaj konusu: Yeni Şarkı: Komodor Balonu Alıntıyla Cevap Ver

Komodor'un yeni şarkısı "Komodor Balonu"

http://www.komodor.net
Başa dön
anarchist_hippy

MesajTarih: Sal 02.08.2005 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benimde ilk komodorum (64) olmuştu... Crying or Very sad

Kasetliydi böyle... Müzik kasetlerine oyunları çekip yarım saat başında açılmasını bekleyip sonra çıkan pac-man'i 10 saat sıkılmadan oynardım. Eh sonra bilgisayar alınıp Prince of Persia gelince papucu dana atıldı tabiiki Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_Unforgiven__

MesajTarih: Çrş 03.08.2005 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

atari oyunlarının tarihini değistiren oyunlar

Street Fighter

Karakterler; ryu, ken masters, chunli, honda, blanka, zangief, dhalsim, guile balrog, vega, sagat ve m. bison sonra zamanla bunlara binbir adam eklendi ama ilkki hiç unutulmadı(atari salonu efsanelerindendir)

Streette aduket ve oooryuken ve dap dap yaparken azmı terlemiştik Very Happy azmı okuldan kaçmıştık Razz Adamım "mavi ken" idi

Hey yavrun hey beee

Başa dön
ToSBaha

MesajTarih: Çrş 03.08.2005 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pre2 wardı prestarik ne öle bi açılımı wardı ne oyundu o ya Smile yıl 95 felandı galiba bende 8 yaşındaydım ama Smile 96 da ea işlere başladı oyun kalitesi arttı 2000 di sanırım hayatımın oyunu Mortal Kombat 4 gelinde size oynamayı öğreteyim.... aha wardı hiltonun arkasında 3-5 kez isim değiştirdi gerçi imperland f1 arabısının içinde oynadır bea oyunu

F*ck The World...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Prş 04.08.2005 2:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O değilde tüm Türkiye'de nasıl herkes Boss'lara bölüm sonu canavarı diyebiliyor, hangi ara böyle bir terim yerleşti Very Happy
Kimse Contra'yı yazmamış, es geçilirmi ya Smile
Bu arada Tekken'ciler bu oyunun 5.si çıktı biliyorsunuz değil mi? Bir bakın derim serinin geleneklerini koruyan ve bir sürü yen şeyler katan mükemmel bir oyun.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız