| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
zaz

|
Tarih: Cum 22.07.2005 0:04 Mesaj konusu: şarkı seçimi |
|
|
bilmiyorum yeri burasımıdır ama bi konuda yardım istiyeceğim arkadaşlar.. şimdi en malatyada müzikoloji yetenek sınavlarına giricem.. bunu için klasik bi eser çalmka gerkeiyor.. en iyi seçim ne olabilir sizce neye hazırlanayım.. klasiğimde çok iyi diil ama elektro ve amfiyle gidemiyeceğim içn  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 22.07.2005 0:21 Mesaj konusu: |
|
|
e klasiğin çok iyi değilse almazlar zaten?daha farklı bir olay mı yoksa? _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
zaz

|
Tarih: Cum 22.07.2005 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
| ya iyi iyi fena değilde oturup çalışacağım bi şarkı şart.. |
|
| Başa dön |
|
 |
akinu

|
Tarih: Cum 22.07.2005 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
Ben anlamadım, elektro gitarla klasik eser mi çalacaksın? _________________ myspace.com/polyphonicfart
www.youtube.com/akinun |
|
| Başa dön |
|
 |
zaz

|
Tarih: Cum 22.07.2005 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
yok hocam klasik gitarla klasik eser çalıcam yani elektro gitar la oralara gidemediğimden yardımcı olun anlamında öle sölemiştim  |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Cum 22.07.2005 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
rodrigo _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
ilteris

|
Tarih: Cum 22.07.2005 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
Ya madem klasik eser istiyolar alacaksın pg (paul gilbert) signature ibanezini sağlam drive ı olan bi amfi oturup tapping ile baştan sona four seasons çalacaksın vivaldi'den al sana klasik işte ne diye illede klasik gitar diye tuttururlar anlamış değilim. Ülkemiz her şeyde olduğu gibi burda da bi adım geriden gidiyor. Yabancı ülkelerde müzik bölümlerine elektro gitar ile giriş varken burda yok...
Umarım geçersin sınavı başarılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
Perfectionist

|
Tarih: Cum 22.07.2005 2:10 Mesaj konusu: |
|
|
Asturias, Capricho Arabe, Fantasia (weiss), spanish no.5 benim favorilerim bence bunları tercih et (çalabileceksen)
Tekniğim bunları kaldırmaz diyorsan dance of the miller, adelita, lagrima daha az zorlar...
Hadi hiç çalamadın romance çal... _________________ Burdan Buyrun: GitarPedal Forumları |
|
| Başa dön |
|
 |
zaz

|
Tarih: Cum 22.07.2005 11:08 Mesaj konusu: |
|
|
adelitanın gp formatına baktımda çalabiliceğim türden ya diğerleri kasar gibi gözüküyor asturias ın bi kısmını çalıyorumda bilmiyorum.. adelita nın notalarını bulabilirmiyim? romance ı çalıyorumda çok basit duruyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Nocturnal_Supremecy

|
Tarih: Cum 22.07.2005 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
oturup adam gibi paganini çalışacaksın.. _________________ No Bastard Son,No Chosen One.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Perfectionist

|
Tarih: Cum 22.07.2005 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
| zaz demiş ki: | adelitanın gp formatına baktımda çalabiliceğim türden ya diğerleri kasar gibi gözüküyor asturias ın bi kısmını çalıyorumda bilmiyorum.. adelita nın notalarını bulabilirmiyim? romance ı çalıyorumda çok basit duruyor.. |
adelita nın notaları vardı bende istersen tarayıp mailine yollarım; ama ben sana lagrima ya da dance of the miller tavsiye ederim özellikle "dance of the miller" orta düzey bir şarkı olmasına karşın gösterişli bir şarkı.
Birde "cantico" var o da oldukça güzeldir, bir bak notalarına bence...
Yalnız karşında profesyonel insanlar varsa ne çalarsan çal hakkını vererek çal derim. Romence a basit diyorsun ama john williams da pepe romero da albümlerine koyuyuyor bu şarkıyı... _________________ Burdan Buyrun: GitarPedal Forumları |
|
| Başa dön |
|
 |
BuddyHoly

|
Tarih: Cum 22.07.2005 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Slaytanic demiş ki: | | rodrigo |
Rodriguez'in konçertosu konservatuvarı bitirmek için çaldığınız bir parçadır, girmek için değil  |
|
| Başa dön |
|
 |
|