| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
khizadrull

|
Tarih: Cum 20.08.2004 18:20 Mesaj konusu: Brujeria |
|
|
Bu underground grubunu bilenler varmıdırkine(şimdi herkes ekşisözlüğe falan dalcak ama grubu bulabileceğiniz çok az nokta var).Fear Factory nin ve Napalm death in elemanlarıda bu gruptalar.Grup hakkında pek bi ulaşım noktası bulunmadığından paylaşma gereksinimi duydum elbet bikaç bilen çıkar.Dinleyin şiddetle tavsiye olunur.Özellikle macarena adındaki bir zamanların çok sükse yapan parçasının marijuana şeklindeki coverını dinleyin:))))
http://www.metalmania.net/showband.php?id=534 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Cum 20.08.2004 18:28 Mesaj konusu: |
|
|
Duymazmıyız hocam.. Bu güne kadar dinlediğim en terörist gruptur. Hayvani deli death metal yaparlar. Klipleri ise deli ötesi deli bunlar deli ) _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
NewModelArmy

|
Tarih: Cum 20.08.2004 19:22 Mesaj konusu: |
|
|
Bu elemanlar Meksikalı diye biliyorum ben. Mantando Gueros diye bi şarkılarıyla duymuştum bunları. İspanyolca mıdır Portekizce midir bi dilde death yapıyolardı. Albüm kapaklarında bedeninden ayrılmış bir insan kafasını tutan bi el vardı. Hakikaten iğrenç bi grup yani (müzikal anlamda değil tabii ki  _________________ You said;"give us liberty or give us death", now you've got both, what do you want next? War!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Hatebreed

|
Tarih: Cum 20.08.2004 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
ooo burda bilenler varmış eyv.
Elemanlar meksikalı doğru. Marijuana şarkıları gülmekten öldürür. Cuiden a Los ninos la hayatımın en gaz şarkılarından birini yapmışlardır ayriyetten. Hepsi sabıkalı hayvan heriflerin. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz |
|
| Başa dön |
|
 |
misanthrope Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 21.08.2004 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Matando Gueros bende mevcut! Seneler oldu dinlemeyeli. Toplama grup olmalı. Ama kesin olan Nailbomb gibi terorist eğilimli elemanlardan oluşması. |
|
| Başa dön |
|
 |
Hatebreed

|
Tarih: Cmt 21.08.2004 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
Bu süper albüm kapağı
buda elemanlar... anlatmaya yeter sanırım ... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz |
|
| Başa dön |
|
 |
misanthrope Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 21.08.2004 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
Bu adamları Çeçenistan'a ve ya Irak'a göndermek lazım! Belki de kafa kesenler bunlardır ?!? _________________ HİRSİZ HAGI |
|
| Başa dön |
|
 |
WoLoLo

|
Tarih: Cmt 21.08.2004 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
müzikleri güzel... sözleri ne kadar bağlamasada _________________ http://www.rockinside.com
Girin laaan!! |
|
| Başa dön |
|
 |
derin48 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 25.08.2004 15:40 Mesaj konusu: |
|
|
ispanyolca pek sevmem ama adamlar bayaa sert hemde çok sert.matando guerosun kapagından belli oluyodur _________________ İMZAA YOK PARMAK BASSAK:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Aphazel

|
Tarih: Pts 09.05.2005 2:54 Mesaj konusu: |
|
|
Gerilalar death yaparsa aha bu olur... _________________ Cesaretin ölçüsü ölmek değil, yaşamaktir... |
|
| Başa dön |
|
 |
Zelenhgorm

|
Tarih: Pts 09.05.2005 17:33 Mesaj konusu: |
|
|
Favori davulcum Nicholas Barker(ex-Cradle, ex-Dimmu, ex-Old Mans Child, Lock Up) girmişti bu gruba (Hongo jr. Nickiyle...). En son ayrılacaktı veya ayrılmıştı galiba... + bikaç eleman da ayrılcaktı herhalde. _________________ The world is so huge that, a man can go insane...
So, I went insane myself!!! Ha ha ha !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Pts 09.05.2005 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
bi tane şarkıları vardı ninni gibi başlıyor sonra giriyordu gitar çok güzeldi..bi de ooo makarina yı yapmışlar mariuhana die..süperdi yarılmıştım gülmekten  _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |
dallabona

|
Tarih: Pts 11.07.2005 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
meksikanın satanist-komunist grubu.yaptıkları tarz baslarda deathgrind idi zamanla bu tarzdan biraz
uzaklasıp death/industrial arası bir tarz yakaladılar.sozlerin tamamı ispanyolca ve anti-amerikan bir tavır sergilemekte ayrıca grubu dier death gruplarından ayıran bir özellik ise komedi unsuru iceren sarkıları olması buna örnek macarenayı marijuana olarak deistirmeleri veribilir.grup 4 kisiden olmusmakta.davulcuları adeta ben fear factory davulcusuyum die baarmakta |
|
| Başa dön |
|
 |
|