| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
FaRaMiR

|
Tarih: Sal 19.08.2003 1:48 Mesaj konusu: Iced Earth |
|
|
metalin en baba grubu iced earth
ı died for you ile baska bir dunyaya yol alıyosunuz mukemmel bişey bu parca tabiki dark saga albumu unutulmaz bastan sona
Vokalisy Matthew'Skull' Barlow şarkolara inanılmaz bir duygu ve güç katıyor ayrılmasıyla cok uzuldum bilmiyorum boyle bır ses varmı su anda heavy metalde bilemiyorum ayrıca Bazi vocalistler parçalari dogru söylerler. Iyi vocalistlerdir onlar. Ama bazi vocalistler vardir. Parçayi söylemekle kalmaz ona kendilerinden de bishiler katarlar. Ishte Matt böle bir vocalist.
duygusal vocalleriyle dünyanin en baba seslerinden biri. Iced Earth bugünlere gelmesin nerdeyse Jon kadar payi var. tabiki sarkıların buyuk cogunu jon yazıyomu ama matt in yeri ayrıydı ama bıraktı kendisini yetersiz gordugunu soylemıs
neyse ı matt geri donerde devam ederler yoksa byuk bır kayıp
bilmiyorum bana katılan varmı _________________
[color=green]SORRY FOR BAD POLISH
En son FaRaMiR tarafından Cmt 23.08.2003 3:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Tchugra_the_sage

Kayıt: Apr 27, 2003 Mesajlar: 15 Nerden: city without borders
|
Tarih: Çrş 20.08.2003 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
yukarıdaki yazının bi kısmı çalıntı mı bana mı öyle geliyo neyse
matt barlow harbiden çok iyi vokale sahiptir.
egri dönme konusuna katılıyorum. zaten çok üstün olmayan gitar soloları o ses olmadan çekilmez pek _________________ It dwells in my heart, the eternal rage
And now I'll blast it on your face!
I'll throw the First Rock
- Blacken your world and your sun!.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DaYs_oF_PuRGaToRY

|
Tarih: Prş 21.08.2003 21:47 Mesaj konusu: |
|
|
iced earth en sevdiğim gruptur nickimdende anlaşılacağı gibi.
bu grubu sevmeyenleri anlayamıyorum ama progressive power gruplarında o kadarda kaliteli sololar aramayınki bence iced earth ün soloları kısa ama özdür
lethe veya hedon bende ne kadar etki yaptıysa arkadaşın bahsettiği '' dante'S inferno '' şarkısıda bir o kadar damarlarıma işlemiştir.
en iyi albümleri bence '' night of the stormrider'' dır.
tek kelimeyle kusursuzlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
Mahcem

Kayıt: Apr 15, 2003 Mesajlar: 2170 Nerden: Glasgow, İskoçya
|
Tarih: Cum 22.08.2003 15:06 Mesaj konusu: |
|
|
Purgatory,
İmzandaki bir küçük bir büyük harfle yazımı forum kuralları doğrultusunda düzelt, yoksa mesajların silinir.
Mahcem. _________________ Bana mesajımın altındaki www butonundan ulaşabilirsiniz.Teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
invisible

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
yeni vokalist alındı : Tim Owens
yeni albüm de tamamlandı: The Glorious Burden
yakında çıkacak _________________ for you |
|
| Başa dön |
|
 |
FaRaMiR

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 3:41 Mesaj konusu: |
|
|
Tchugra_the_sage hey bunların nesi alıntı anlamadımm ruyandamı gordun solim fazla cekme
ıced eart babadır bu arada gitar rifflerine laf atan olmus bence super sololar iyi ritimler de super solim aksini iddia eden olmasın
yeni vokal umarım ıyıdır _________________
[color=green]SORRY FOR BAD POLISH
En son FaRaMiR tarafından Prş 28.08.2003 0:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
sezar

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 12:42 Mesaj konusu: |
|
|
ohh yeni albüm çıkıyosa iyi iyi _________________ i am only real at places i cannot be |
|
| Başa dön |
|
 |
wareyha

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 16:41 Mesaj konusu: ruh budur bence |
|
|
Ruh bu bencede
Ben dinlerken ve izlerken kopuyorum...Tek kelimeyle
Video takas yapmak isteyen varsa yapabiliriz. |
|
| Başa dön |
|
 |
DaYs_oF_PuRGaToRY

|
Tarih: Pzr 24.08.2003 1:24 Mesaj konusu: Re: ruh budur bence |
|
|
| wareyha demiş ki: | Ruh bu bencede
Ben dinlerken ve izlerken kopuyorum...Tek kelimeyle
Video takas yapmak isteyen varsa yapabiliriz. |
iced earth ün hangi videolarına sahip olduğunu ve oturduğun şehri yazarsan sevinirim; şayet edinmek istediğim dökümanlar yok değil... |
|
| Başa dön |
|
 |
PaNaYoTiS

|
Tarih: Sal 26.08.2003 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
Dark Saga en iyi albümleri, Horror Show için konuşmak istemiyorum zaten sallamaktan kafam ağrıyo hala biraz da solo atmayı becerseler çok iyi olur ve bi melodiyi baştan sona kadar çalmasalar biraz daha çekici bir sound a ulaşabilirler... _________________ In the light of a young moon,the cold dark night becomes scary soon,a thorn in my soul,your face fade away,awake like an owl for salvation I pray... |
|
| Başa dön |
|
 |
DaBlackWizard

|
Tarih: Çrş 27.08.2003 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
Bence de Dark Saga en iyi albümleri. Daha sonra da sırasıyla Horror Show, Night of The Stormrider ve Something Wicked This Way Comes gelir. Şu Something Wicked... albümü Iced Earth'ü biraz piyasa yapmıştır bana göre. Albümdeki şarkıların bi hızlı, bi yavaş şeklinde gitmesi biraz garibime gitmişti. Olsun yine de Iced Earth iyidir, güzeldir. _________________ I'm the suicider dying every night and day,
Killing me is not enough to make me go away... |
|
| Başa dön |
|
 |
J_Rotten Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 27.08.2003 0:50 Mesaj konusu: |
|
|
Sağlam trash grubu live performansını dinleyip beğendiğim bi gruptur.Vokaline hastayımdır.Ama artık olamıycam galiba.. _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackheim

|
Tarih: Cmt 06.09.2003 4:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Iced Earth ve Thrash? Iced Earth ve Progressive? Iced Earth power'dır, hatta speed/power bile diyebiliriz ama progressive yapıda müzik hiç yapmıyolar ve Thrash ile alakası yok müziğin. Yeni vokalist Judas Priest'ten gelme o yüzden Matthew Barlow kadar iyidir. Yeni albüm hakkında Jon Schaffer'ın en içime sinen albüm dediğini duydum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Swansong

|
Tarih: Cmt 06.09.2003 13:54 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni vokalisti Judas Priest'ten tanıdığım kadarıyla Barlow'u aratmayacak biri olduğunu düşünüyorum. Evet, Iced Earth bariz power grubudur, genelde bast yapıda şarkılar yaparlar.
Schaffer'ın dediği umarım albüm fazla satsın diye yapılan klasik numaralardan değildir. |
|
| Başa dön |
|
 |
J_Rotten Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 06.09.2003 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
Valla tarz konusu en beceriksiz olduğum konu
Ama ne olursa olsun müziğini beğenirim...
Laf etmeyin bana  _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
En son J_Rotten tarafından Pts 29.09.2003 22:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Cmt 06.09.2003 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Iced Earth'ün eski power/thrash hali benim daha çok hoşuma gitmişti. Barlow'lu dönem beni pek kesmiyor ve vokali de beni pek sarmıyor açıkçası. Ripper iyi bir vokalist ama benim analiz ettiğim kadarıyla sadece şarkıyı söyleyen bir vokal. grubun sounduna ayrıca bir katkıda bulunacağını sanmıyorum. ayrıca Winter's Bane'deki performansı Judas P.'dekine göre daha iyi bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
FaRaMiR

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
bilmiyorum ama yeni vokal beni hiç kesmiycek heralde. ha pıyasaya iced earth ın vcd i cıkmıs yeni gordum _________________
[color=green]SORRY FOR BAD POLISH |
|
| Başa dön |
|
 |
Anthrax

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
iced earth yakın zaman içinde türkiye ye gelecek mi bi bilgisi olan var mı? _________________ Sercan _MINDCRIME _
www.myspace.com/mindcrimeturkey
İnsanlar EŞİT doğar, bazısı ÇEŞİT doğar !! |
|
| Başa dön |
|
 |
DaYs_oF_PuRGaToRY

|
Tarih: Prş 25.09.2003 1:06 Mesaj konusu: |
|
|
| progressive power türevini belkide yaptıkları yarı slow parçalardan çok etkilendiğim için söylemiş olabilirim ama kusura bakma iced earth ün speed le hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum. disciples of the lie, stand alone gibi şarkılar hariç ama istisnalar kaideyi bozmaz. |
|
| Başa dön |
|
 |
FaRaMiR

|
Tarih: Cum 26.09.2003 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
ya bazı bazı progressive ama genelde power yapiyolar cunku power tamamen speed, thrash olmayan ama OTT sınıfına da girmeyen gerçekten heavy sounda sahip grupları anlatıyo yani iced earth de oyle bir grup
son nokktayı koyım tartısmayın iced earth bir power metal gurubudur. _________________
[color=green]SORRY FOR BAD POLISH |
|
| Başa dön |
|
 |
|