Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
bu adam bence son yıllarda metal dünyasının gizli kahramanlarından biri. bruce dickinson'ın solo albümlerinde hem prodüktör hem gitarist olarak yer alıyor. judas'ın son albümü ve halford'ın iki albümünün yanısıra son iki helloween albümünde de yine prodüktör.
latin kokenli abimizin bi de tribe of gypsies diye bi grubu var. santana tarzı bi seyler yapıyor. cok iyi bir müzik adamı bence. eğer maiden kevin shirley ile anlasamazsa ileride kesin bu herif prodüktör olur.
Çok duygulu ve oldukça teknik bir gitarist. Bruce Dickinson'un solo albümlerindeki yaratıcılığı inanılmaz!!! Bir Tears Of The Dragon'a, bir Omega'ya bir Cyclops'a bu kadar mı iyi sololar yazılabilir ve çalınabilir!? Ve tabi Shoot All The Clowns ve birçok diğer paraça için de aynı şeyleri eklemek mümkün...Prodüktörlüğü de ayrı bir olay zaten. Çok başarılı buluyorum...
Tribe Of Gypsies grubunda da türüne göre oldukça başarılı işlere imza atmışlar. Vokalistlerinin de ses tınısı ilginçtir Bruce i oldukça andırıyor bana _________________ The world is so huge that, a man can go insane...
So, I went insane myself!!! Ha ha ha !!!
ama adamın bence en öne çıkan özelliği prodüktörlüğü.... judas priest'in son albümünün sağlam olmasında önemli katkısı vardır. hatta albümdeki lochness parcasıyla bruce'un darkside of aquarius parcasi arasında buyuk benzerlik oldugunu dusunuyorum. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ
Dinlemedim Priest in son albümünü ama hangi yönden benziyor dark side of aquarius ile lochness?
Kompozisyonmu yoksa prodüksiyon mu? Kompozisyonsa albüme başka şekillerde de katkıda bulunmuş anlamına gelir
Gotta move the wheel of Dharma, Move that wheel right round _________________ The world is so huge that, a man can go insane...
So, I went insane myself!!! Ha ha ha !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız