Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - roy z.
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

roy z.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 24.06.2005 10:01    Mesaj konusu: roy z. Alıntıyla Cevap Ver

bu adam bence son yıllarda metal dünyasının gizli kahramanlarından biri. bruce dickinson'ın solo albümlerinde hem prodüktör hem gitarist olarak yer alıyor. judas'ın son albümü ve halford'ın iki albümünün yanısıra son iki helloween albümünde de yine prodüktör.

latin kokenli abimizin bi de tribe of gypsies diye bi grubu var. santana tarzı bi seyler yapıyor. cok iyi bir müzik adamı bence. eğer maiden kevin shirley ile anlasamazsa ileride kesin bu herif prodüktör olur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ilteris

MesajTarih: Cum 24.06.2005 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bruce Dickinsonun son albümündeki Abduction isimli şarkının solosunu atan bu abimize bende hayran oldum....

Very Happy lazım böyleleri camiaya
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 24.06.2005 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

prodüktör olarak da iyi. balls to picasso albümünde de gitar çalmıştı.
Zelenhgorm

MesajTarih: Pzr 26.06.2005 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok duygulu ve oldukça teknik bir gitarist. Bruce Dickinson'un solo albümlerindeki yaratıcılığı inanılmaz!!! Bir Tears Of The Dragon'a, bir Omega'ya bir Cyclops'a bu kadar mı iyi sololar yazılabilir ve çalınabilir!? Ve tabi Shoot All The Clowns ve birçok diğer paraça için de aynı şeyleri eklemek mümkün...Prodüktörlüğü de ayrı bir olay zaten. Çok başarılı buluyorum...

Tribe Of Gypsies grubunda da türüne göre oldukça başarılı işlere imza atmışlar. Vokalistlerinin de ses tınısı ilginçtir Bruce i oldukça andırıyor bana Very Happy
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 27.06.2005 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet ben o vokalisti hatta bruce zannettim.

ama adamın bence en öne çıkan özelliği prodüktörlüğü.... judas priest'in son albümünün sağlam olmasında önemli katkısı vardır. hatta albümdeki lochness parcasıyla bruce'un darkside of aquarius parcasi arasında buyuk benzerlik oldugunu dusunuyorum.
Zelenhgorm

MesajTarih: Pts 27.06.2005 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dinlemedim Priest in son albümünü ama hangi yönden benziyor dark side of aquarius ile lochness?

Kompozisyonmu yoksa prodüksiyon mu? Kompozisyonsa albüme başka şekillerde de katkıda bulunmuş anlamına gelir

Gotta move the wheel of Dharma, Move that wheel right round Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız