Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Sabahları gitarı daha iyi çalmak ?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Sabahları gitarı daha iyi çalmak ?
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
presence

MesajTarih: Pts 06.06.2005 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

denizz demiş ki:
bir de şu var bende: saatlerce (hatta günlerce) bi parçayı çalmayı deneyip, çalamıyorum. Sinirle gitarı köşeye atıyorum (suçlu o ya!). 2 gün dokunmuyorum. 2 gün sonra elime aldığımda bir bakıyorum, gayet de çalıyorum o lanet parçayı!! beynim/elim ezberliyo galiba o boş arada Smile

evet aynı şey banada oluyor bunu araştırdım beyinde nöronlar sinir hücreleri yani bağlantılarını kurmuş oluyor belli bi zaman geçtikten sonra ve artık o saatten sonra kalıplaşmış oluyor tabi birde kas hafızası var parmaklar için oda aynen oturyor belli bir zaman geçtiğinde ondan daha iyi ve rahat çalıyoruz
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bequietanddrive

MesajTarih: Pzr 12.06.2005 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende gece iyi calınıo taraftarıyım hatta gece hafif uykuluyken caldıımda uykum da kacıo iyice kafayı kırıp uykuyu unuttuum zamanlar oluo....ama gecenin ayrı bir buyusu olduuunu düsünüorm............ Shocked
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Schizoprenia

MesajTarih: Pzr 12.06.2005 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gece çalma taraftarıyım bende.. zaten sabah diye bi kavram olmadığı için hayatımda(saat 15 gibi kalkıyorum) sabah çalma fırsatım olmuyor bile.. ancak şöyle birşey vardırki sabah çalmanın avantajı şahsi görüşüm insanın güne başlama mutluluğu ve hevesinden olabilir.. her insan güne başladığında içinde bi kıpırdanma olur bu gün ne yapsam ne etsem diye kafansında kurguladığı gün planı bile bir haz verir.. bu esnada gitarı elinize aldığınızda bunun getirdiği pozitif enerjiden ötürü fayda sağlayabilir.. ancak gece çalmanın avantajı daha fazladır diye düşünüyorum.. hele saat 3gibi elinize aldığınızda ki o saatde herkes uykuda olur yollar bomboştur otomobil ve şehir gürültüsü olmaz ve sesizliği bozan tek şeyin gitarınız olduğunun farkındalığı daha bir hakimiyet güven aşılar.. şahsi görüşler bunlar..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
burak-cort

MesajTarih: Pts 13.06.2005 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sabahı akşamı bilmiyorum ama şu sonradan şarkıyı çalabilme olayı benimde başıma çok geliyor. parçada inat edip kendini hırpalıyorsun. ertesi günü gitarı eline bi alıyorsun aleti çatır çatır çalıyorsun tam anlamıyla Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız