Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Asafated
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Asafated
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ZeRDuSHT

MesajTarih: Çrş 03.09.2003 18:30    Mesaj konusu: Asafated Alıntıyla Cevap Ver

Dinlediğim en iyi yerli grupların başında geliyor... Özellikle Tanju'nun vokali çok iyi. Hele Tout Va Bien, abartı olacak ama dinnediğim en iyi parçalar arasında sayabilirim :=) Ama böyle güzide bir grup dağıldı Sad Gerçi bir kez daha toplanıyorlar diye bir söylenti çıktı ortaya ama, reel bir gelişme (zoo fest dışında) daha göremedik.. Ne diyelim, umarım en kısa zamanda yeni bir albümle camiaya tekrardan dalarlar...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
YehuDa

MesajTarih: Çrş 03.09.2003 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tout Va Bien gerçekten sıkı parçaydı.Grup hakkında pek bi bilgim yok(tüm bildiğim bu parça ile sınırlı)Ama parça hoştu.Neyse hayranları için birleşmeleri daha hayırlı olur herhalde.
scrotestical

MesajTarih: Prş 04.09.2003 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ölümü istedik,
Dinin ve askeri oyunların bizi ittiği.
Hayallerimizde bile yenilirken,
Yeniden yarattık insanı kendi içimizden
Kaybetmek için doğduğumuz bu yerde.
İnsan,doğanın yere döktüğü birer kırıntı...
Yaşadı,gün doğumundan geceye
Yalvardı,kirli bir ırmak olup,engin bir denize varıncaya kadar.
Masum bakışlarım
Artık acı ve kan dolu gözlerimde...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
scrotestical

MesajTarih: Prş 04.09.2003 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Asafated'ın tout va bien şarkısı elbette çok güzel ama ilk albümleri kaybolmuş masumiyet'i de gözardı etmemek gerekir..bu albümde lost innocence, lonely, violent desires, divine suffocation gibi harika parçalar var... hele albümün açılış parçası lost innocence'ın sıradışı introsu dinlerken koparıyo beni ya...
Başa dön
ZeRDuSHT

MesajTarih: Prş 04.09.2003 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaybolmuş Masumiyeti gözardı etmek mümkünmü ya!.. Lost Innocence gerçekten harika bir parça... Kaybolmuş Masumiyet albümü hakkında vokal hakkında yapılan olumsuz eleştiriler vardı... Kesinlikle katılmıyorum... Tanju'nun vokaline laf yok... Sonuç olarak power metal yapmıyor bu insanlar.. Tabi ki brutal bir vokal gerekiyor.. Ve tekrardan söylüyorum. ASAFATED, Türkiyenin en iyi metal grupları arasındadır... Biran evvel toplanmaları dileğiyle... (gerçi atilla'nın müzikal anlayışı ve sosyal durumundan dolayı asafated'a dönüş yapmayacağını duymuştum Sad sağlık olsun, umarım Tanju bu grubu hakettiği yere yeniden getirir... )
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rotation

MesajTarih: Cum 05.09.2003 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Asafated çok sert dönüyor arkadaşlar kesinlikle çok sıkı....Tanju ve Oğuzhan iki kişi çok ama çok sert herifler albüm için çalışmalar yapıyorlarmış,sahnede ise yeni hallerini görmeyenler çok şey kaçırdı diyebilirim bence şu anda sahnede en sağlam gurup asafated oldu...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rotation

MesajTarih: Cum 05.09.2003 19:15    Mesaj konusu: Asafated hakkında Alıntıyla Cevap Ver

Asafated hakkında daha fazla bilgi edinmek istersen Bakırköyden güray ile irtibata geçebilirsin dostum,herkes tanır Asafated'in işlerini o takip ediyormuş...
Başa dön
Atalay

MesajTarih: Cmt 06.09.2003 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merak ettim hiç dinlemedim. Sert birşeyler iyi gelir.
ZeRDuSHT

MesajTarih: Pzr 07.09.2003 1:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atalay demiş ki:
Merak ettim hiç dinlemedim. Sert birşeyler iyi gelir.

Valla Atalay abi, dinlemediysen mutlaka Tout Va Bien EP'sini dinlemelisin... Gerçi biryerlerde "death" sevmem diyordun ama, asafated farklılık yaratabilir Smile zaten öle dark throne tarzı bir death yapmıyorlar... (bu arada bu tarz muabbetlerinden nefret ediyorum ya... bu herifler doom mu yapıyor, death mi ya? )
rotation

MesajTarih: Pzr 07.09.2003 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni tarzları death-core'a yakın,cross-over olmuş bu da gaz olmuş demek oluyor tabii ki,Tanju'nun vokal daha sert,gitarlar daha keskin,daha kızgınlar sanki depresif değil,anarşist gibi,ne bileyim ben böyle yorumladım....
Başa dön
ZeRDuSHT

MesajTarih: Pzr 07.09.2003 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rotation, asafated'ın yeni parçalarını dinneyebileceğimiz bi site, bi imkan ne biliim bişeyler warmı??? ayrılık zaten yeteri kadar uzun oldu...
scrotestical

MesajTarih: Pts 08.09.2003 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya adamların müziğinin adı ne olursa olsun,güzel müzikti..ben şahsen yaptıkları müziğe melodik death diyodum..ama sağ salim gelsinler de, bu ayrılıktan kurtulalım isterlerse hardcore yapsınlar... Smile
Başa dön
rotation

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben eskişehir zoo fest'te stage görevlisiydim orada asafated'ı seyrettim daha sonra kemancı konserindeydim,yeni hallerini orada gördüm daha sonra elemanlarla tanışma fırsatı buldum tanju yeni parçalar hazır sadece kayıt edeceğiz dedi.Eğer yahoo Arama motorundan asafated yazarsan bir sürü link çıkıyor karşına zaten, belki oradan bir şekilde yeni parça kaydı bulabilirsin ama albüm yakınmış zerdusht ayrıca ben de Tanju'ya sordum web sitesini olaylarını hazırlık yapıyorlarmış,yani yakında asafated'in web sitesi de olacakmış,hayırlısı.... Wink
Başa dön
ZeRDuSHT

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyvallah rotation.. bu müjdeli haber için sağol... Bu arada, bu sene de zoo fest olursa, bu sefer kesin geleceğim Razz
eyeofshiva

MesajTarih: Prş 25.09.2003 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tout va bien EP'si gayet güzel eğer aynı tarz devam ederlerse iyi olur..
Başa dön
Under_The_Runes

MesajTarih: Prş 27.11.2003 6:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En sağlam albümü bence "Lost Inocence"

Sağlam lyricler, güzel besteler ve herşeyden önemlisi temiz bir kayıt.

Tabi dawulcusuda çok iyi idi o albümde sanırım Okan Duman diye bi eleman

Oldukça kaliteli ve orjinal bi albüm ya, bi çok yabancı gruptan iyi, yurtdışında satılsa bence bi çok fanı olurdu bu albümle(Gerçi yurtdışı piyasasına açıldımı bilmiyorum???)

Keşke o kadro ve aynı tarz dewam etselerdi.

neyse son gelişmelerinden haberim yok ama yeni çıkardıkları çalışmayı duymak isterdim.
gunsnroses

MesajTarih: Cum 05.12.2003 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1994 kasım ayında istanbulda asafated ve undermost konserini hatırladım birden.. deathroom hakan filan vardı saclarının yarısı sıfır yarısı omuzlarında.. zamanında bakırköy death tayfası filan da vardı peehhh ne günlerdi bee.... nerede o eski heyecan o hız?!... Smile
elmayra

MesajTarih: Pts 19.01.2004 3:35    Mesaj konusu: ösledim Alıntıyla Cevap Ver

asafated,undermost,carnate,deatroom,radical noise,ask it way,ascreus,rashit,necrosis,metalium,cultus,flying dirty clauds...sene 94 ve ne sık olurdu konserler...isimlerini unuttuğum istanbul grupları varsa affola.konserlere gider tepnirdik,kafamızı yarardık.şimdi büyüdük ve kimilerimiz koptu.o zamanları hatırlayanlarla konuşmak isterdim.laneth i,lanethli konserleri,akmarı,mendireği....
mavibitki

MesajTarih: Pts 19.01.2004 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kemancıalt'ta seyretme imkanı buldum kendilerini.. gerçi sarhoşluğun verdiği yavşaklıkla ne anladın deseler, güzel gibiydi derim ama temennim yeniden dinlemek yönündedir kendilerini.. bu arada 16 ocak moonspell konserinde de sahne aldılar yanılmıyosam..
Başa dön
gunsnroses

MesajTarih: Çrş 21.01.2004 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o zamanları hatırlayanlar var elmayra..
Smile
deathroom hakan dalgıçlık yapıyodu en son...
birkaç kişi yurtdışına kaydı...
laneth yazarlarından birisini en son bir edebiyat dergisinin kapağında gördüm...
tolga hey-girl dergisinin editörü...
cağlan a ne oldu bilmiyorum...

o güzel(!) insanlar o büyük güzel atlara binip gittiler! Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız