Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Murat Evgin
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Murat Evgin

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_no_mask_

MesajTarih: Çrş 08.06.2005 20:38    Mesaj konusu: Murat Evgin Alıntıyla Cevap Ver

murat'a dair bir baslık aradıysam da bulamadım..dolayısıyla iş başa düştü...murat'ın albumleri soyle:
BENİ ELLERE VERDİN(1999)
SANA KIZ MI YOK HOCAM!?(2003 SINGLE)
İNAN BANA(2003)
arada bir de gelin kaynana programlarından biri için yaptıgı bi single var...su anda da "sahra"dizisinin muziklerini yapmakta kendileri...
sitesi:www.muratevgin.com ama sanırım su sıralar bi, problem var giremiyorum...işte boyle..baska soyleyecek sozu olan??
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yener

MesajTarih: Prş 09.06.2005 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onu ilk tanıdığımız parçası olan 'beni ellere verdin' çok başarılı bir çalışmaydı.bende bir tek 'inan bana' albümü var.açıkçası albüm pek güzel değil.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HARDBLACK

MesajTarih: Prş 09.06.2005 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tarzı çok yumşak geliyor bana "beni ellere verdin"i biliyorum daha çok zaten.
Başa dön
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 09.06.2005 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rock değil ki? değiştirilmeli bence yeri başlığın.
Başa dön
_no_mask_

MesajTarih: Prş 09.06.2005 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir.Türkçe'de 'w' yoktur. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
_no_mask_

MesajTarih: Prş 09.06.2005 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir.Türkçe'de 'w' yoktur. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
selma

MesajTarih: Pzr 12.06.2005 2:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Erol Evginin oglu oldugunu soylemekten baska diyecek bi sey yok vala.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Borknagar

MesajTarih: Pts 13.06.2005 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selma demiş ki:
Erol Evginin oglu oldugunu soylemekten baska diyecek bi sey yok vala.

bence sadece erol evgin'in oğlu demek haksızlık olur. iyi müzisyendir, çok tatlı adamdır ayrıca yani aynen ekranda göründüğü gibidir Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
HARDBLACK

MesajTarih: Çrş 15.06.2005 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeri bu form değildir çünkü bir rocker değildir.
Başa dön
rockerrocker

MesajTarih: Çrş 15.06.2005 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HARDBLACK demiş ki:
yeri bu form değildir çünkü bir rocker değildir.

çok iyi olabilir iyi bir müzisyende olabilir ama tarzı rock değil o yüzden burada olmamalı yok şayet burada sadece rock yapanlar yok derseniz işte o zaman listeye eklenecek bir çok isim vardır.... Rolling Eyes Rolling Eyes
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_no_mask_

MesajTarih: Cum 17.06.2005 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

farkında olmadan"w" kullanmısım kusura bakmayın...tarzını tartısmayalım diyeceğim ama fikrimi de soylemeden geçemiyorum;rock sadece "sert" müzik demek değil sonuçta uçsuz bucaksız bir derya;)geri kalanı moderatorlerimizin takdiri artık:)okuyamadığınız bolum de murat beyimizin bağdat caddesindeki sokak konserini ve dünya barış gününde taksim meydanındaki bir onceki güne göre "büyük" konserini anlatmıştım... benden başka takipçisi yok mu bu adamın yahu!!
Başa dön
yener

MesajTarih: Cmt 18.06.2005 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rock müziğe yakın ve başarılı bir isim ve bu forumda olmayı hak ediyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_no_mask_

MesajTarih: Çrş 22.06.2005 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu baslıın anaç tavuu olarak muratla ilogili ennn yeni haberi vereyim...beyimiz stüdyodaymış...
Beni Ellere Verdin ve İnan Bana albumlerinin ardından Murat Evgin 3.stüdyo albümü icin stüdyoda.

Söz-müzik ve düzenlemeleri Murat Evgin’e ait 1997-2005 yılları arasında yazılmış şarkıların yanısıra farklı düzenlemesiyle surpriz bir türkü de albümde yer alıyor.

Eylül ayında cıkması planlanan albümde yeni sarkıların yanısıra HER GECE (hem sözlü hem de enstrumantal hali) BEN EVLENİYORUM ve SANA KIZ MI YOK HOCAM (SEVGİLİLER GUNU) yer alacak.
Başa dön
ceterisparibus

MesajTarih: Çrş 29.06.2005 1:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beni Ellere Verdin bence çok hoş bir çalışmaydı...beklemekteyiz...böyle olur umarım yenileri de!
_no_mask_

MesajTarih: Cmt 03.09.2005 0:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ewet arkadaslar tatilden dondum ve size son haberleri veriyorum... yeni albümün tüm geliri mehmetçik vakfına bağışlnacakmış bu bir...ve albumun çıkış parçası "şehit"miş bu da iki ... murat'ın bu duyarlılığını takdir etmemek mümkün değil...bu parca onun farkındalıklarının ilk örneği degil,bilenler bilir inan bana albümün de de "masum"vardı,bağdat caddesi kurbanları selin-erdem için kaydedilmişti...arkadaşlar iyi işler yapıyo bu adam!!!bu ilk degil biliyorum ki son da degil..
Başa dön
kallipardi
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 16.08.2006 2:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ismail yk bu arkadaştan daha iyi müzik yapmaktadır.daha iyi müzik yapmakla kalmayıp daha rock müzik yapmaktadır.birde sitesinin girişini aşağıdaki gibi yapmıştırki acıma duygusu uyanır insanın içinde.babasının peruğu bunun müziği mide bulandırıyor diyerek sözlerime son veriyorum sevgiler saygılar.

ledinic

MesajTarih: Cum 23.03.2007 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

murat evginin tüm albümleri var bende bitek 99daki beni ellere verdin albümü için başarılı diyebilirim ki beni ellere verdin parçası bence çok iyi ayrıca murat evgin hakkında sadece erol evginin oğlu demek biraz haksızlık olur çünkü adamı gerçekten tanıyanlar bilir kendisi beste yapma makinası gibi albüm sayısının azlığından dolayı bu yeteneği pek bilinmemekte...
bass331

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bencede murat evgin hakkında sadece erol evginin oğlu demek haksızlık olur murat evgin neden rock bölümünde diye soran arkadaşlarımız bilmiyolar herhalde yada benim bildiğime göre murat evginin tarzı pop rock üstteki arkadaşıma tamamen katılıyorum murat evgin resmen bir beste yapma makinası.ama bence sadece 99 daki beni ellere verdin değil yeni albümü bambaşka bir şehirde ve diğer albümleride çok başarılı
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız