Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Futbolda unutulmaz anlar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Futbolda unutulmaz anlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pzr 05.06.2005 1:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Euro 2000'de Figo'nun İngiltere'ye attığı bir gol vardı uzaklardan. Seamen'ın suratı şu yarık erikler olur ya (aslında başak bir şey o) ona benzemişti.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
impala

MesajTarih: Pzr 05.06.2005 4:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BiZO demiş ki:
Twisted Evil Futbol sahalarında Souness'ın KADIKÖYE diktiği GALATASARAY bayragını we POPESCUnun UEFA kupası finalinde attıgı penaltıyı asla unutamam...

ultrAslan - Arızalı Team

Aynı dönemde Galatasaray' ın bir lig maçında stada bir gün öncesinden girip reklam panosunun arasında maç saatine kadar saklandığı söyleyen Fenerbahçe taraftarının maç saatinde, Souness' a misilleme yaparak Ali Sami Yen' e Fenerbahçe bayrağı dikmesini de ekleyelim... Cool

d.n: Galatasaraylıyım Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deepdreamer

MesajTarih: Pzr 05.06.2005 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2-3 Sezon onceydi sanirim bir sampiyonlar ligi macinda (hatirlamiyorum walla) Onde olan kalecinin ustunden gelen topa kafasiyla vurararak kurtarmasi...gerci o top gitti kendi üst direginden dondu ama adam donen topa yapilan vurusu da kurtarmisti...

Ayrica benim icin en onemli olaylardan biri Konfederasyon Kupasinda Fransayla oynadigimiz macta,zaman gecirmek isteyen Henry topu korner bayraginin yanina tasir...Henry nin ayagindan bir türlü alinamaz top...yaklasik 2-3 dakika boyle gecer ..top bi taca cikar sonra tekrar Henry alir ...
Daha sonra ise olaya el atan Bulent Korkmaz Smile topladigi adamlarla Henrye saldirma emri verir ve topu aliriz..(bu macin ozetini gorurseniz o sahneye mutlaka dikkat edin cok komik gercekten)

Valencia-Bjk macinda Alinin vurdugu top direkten donmustu...dayanamadi bi daha vurdu atti golunu...ama malesef kendi kalesine:)

Arsenalli Toure ydi sanirim 2 sezon once kendi kalesine attigi gol...kendi kalesine gore sag kanattan firtina gibi iner.. topu onune acar...gerilir ve golu atar...

Porto Celtic uefa finali macinda stada giremeyen 30.000 e yakin celticlinin icerdekilerle beraber stadin disindan tezahuratta bulumasi.

Bulgaristan - Almanya maci, Stoickhov un kullandigi frikikte top daha kaleye gitmeden basladigi gol sevinci...

daha bir cok var ama yazmaya usendim Smile

Benim icin en onemlileri Championship te kesfetiginiz futolcularin ilerde unlu olduklari gordugunuz an duydugunuz gururdur Smile (niyeyse) Smile Smile

MindCrime -Vokal- Taylan
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NDA-2

MesajTarih: Pzr 05.06.2005 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hagi nin monaco ya tıığı süper füze
rudeboy

MesajTarih: Pzr 05.06.2005 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yukarıda yazılan hanry nın pozısyonuna cok benzeyen bır tane daha var oda dunya kupası yarı fınalınde brezılya macındaydı. denılson onde olan takımı adına vakıt gecırmek ıcın bızım kalenın sol caprazına dogru topu surdu ve pesınde tam 6 defans oyuncumuz vardı.

Galatasaray ve mıllı takım maclarında dıkkat ederım hakan sukur ne zaman defansa yardıma gelse ya yuregımız agzımıza gelıyo ya golu yıyoruz. Bence en ıyı defans hakanı ceza sahamızdaqn uzak tutmak.

Bıde bir belgeselde seyretmistim. Tam hangi mac hatırlayamadım ama sanırım bolton-derby macıydı ıngıltere wembley stadında tam 500.000 kısı macı seyretmıs. Cok komık bı goruntuydu saha cızgılerıne kadar ınsanlar vardı.
Başa dön
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Pzr 05.06.2005 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

500.000 kişinin seyretmiş olacağını filan zannetmiyorum; çünkü dünya futbol tarihinde ki seyirci rekoru Maracana'da oynanan Brezilya-Uruguay 50' kupası finalinde 205 bin küsür kişi ile kırılmıştı. O günden bu güne de daha fazlası yok diye biliyorum.

Ayrıca bu sezon City of Manchester stadında oynanan City-United maçında ismini hatırlayamadığım City'li defans oyuncusunun 2 kez kendi kalesine gol atmasını da unutamam Very Happy Hele ikinci golü görenler bilir; uçan kafayla attı resmen Laughing

Düşünsenize, en büyük rakibiniz ile oynadığınız maçta kendi kalenize iki gol atıyorsunuz. Bundan daha kötü bir psikoloji olabilir mi yahu? Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Youla
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 05.06.2005 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

PasCal Nouma'nın golden sonra Fenerbahçe'ye gönderdiği haraket.
Gerçi adamın futbol hayatı bitti ama Fb hakkettiğini aldı. =)
deepdreamer

MesajTarih: Pzr 05.06.2005 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Youla demiş ki:
ama Fb hakkettiğini aldı. =)

hahahaah Smile

MindCrime -Vokal- Taylan
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rudeboy

MesajTarih: Pts 06.06.2005 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Days of purgatory kardesim dedıgın gıbı resmı kayıtlara gore maracana da seyırcı rekoru kırıldı evet ancak benım solemıs oldugum gayrı resmı kayıtlara gore ve sende benım seyrettıgım futbolun yuzyılı adlı cd yı ızleseydın ve stadın o halını gorseydın anlardın. Saha cızgılerıne dek ınsan dolu ve sadece saha bos dıger her yer ınsan dolu ıdı. yanı o zamanlar bıletlı satıs olmadıgı ıcın maracana rekor sahıbı gozukebılır ama gercek rekor ızledıgım maca aıt.
Başa dön
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Pts 06.06.2005 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Wembley'de 500 bin kişi ha Shocked Vay anasını sayın seyirciler Smile
Başa dön
rainbow

MesajTarih: Pts 06.06.2005 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abicim Wembley taş çatlasa 100 bin kişilik bir stadyumdu. Şimdi değil saha çizgileri, bütün sahaya adam yığsan 500 bin gibi bir sayıya ulaşman gene zor. Tribün kapasitesi Maracana'nın yarısı kadar olduktan sonra saha çizgilerine insen ne olur, inmesen ne olur Smile
Başa dön
deepdreamer

MesajTarih: Pts 06.06.2005 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi belli olmaz zamaninda kücücük inonuye(tabi ozaman daha da kucuktu) 70-80 bin sigdirmislar
SmileSmileSmile

MindCrime -Vokal- Taylan
Başa dön
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Pts 06.06.2005 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O yüzden diyorum işte bende. Yani Wembley stadı bu UEFA kriterleri gelmeden önce 120 bin civarlarında bir kapasite sahibi idi. Koltuksuz zamanlarında. Yani tamam videoda aşırı doluluk oranı olabilir ama Wembley'in Londra'da bulunduğu mahalleyi doldursan anca elde edersin 500 bin kişi Smile Çok büyük rakam yani. Bir de Ibrox Park ile Kızılyıldız'ın stadyumunda böyle 150 bine yaklaşan rakamlar olmuş derbi maçlarda onu biliyorum.

Zaten zamanında Maracana için ''Samsun veya Antalya gibi şehirleri tamamen içine alabilen stad'' diye geyikler çıkardı ne gülerdim yahu Very Happy Ama harbiden öyleydi mübarek yapı. Aslında bakıldığında o kadar büyük olduğunu belli etmez; örneğin bir Nou Camp'ın yarısı bile kadar yok gibi gözükebilir. Ama gel gelelim hakikat böyle değildir; müthiş bir mimarlık abidesidir. Bu arada futbolda unutulmaz anlar başlığında kaptırdım gidiyorum stadyumlara kusura bakmayın. Bu konu ile baya bir ilgiliyimdir; lakin bir başlık açabilirim... Smile
Başa dön
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Pts 06.06.2005 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bayren-m. united mşampiyonlar ligi finali vardı artık ne zaman hatırlamıyorum.son 2 dk ye 1-0 önde girmişti bayern ama işte Very Happy nahuaaa matheus oyundan çıkmıştı 6 da falan seviniyordu yenek klubesinde Very Happy sonra feci şekilde rencide olmuştu Very Happy
PascaLseda

MesajTarih: Pts 06.06.2005 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dünya kupasında ilhanın roberto carlosa attığı o müthiş çalımı unutamam:)
Jawbreaker

MesajTarih: Sal 07.06.2005 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Copa America 2000 idi yanılmıyorsam. Arjantin - Kolombiya maçıydı. Arjantin kadrosunda, forvet mevkiinde, CM efsanesi Martin Palermo (ki hala daha saplantılı biçimde bir hayranlık beslemekteyim kendisine karşı.) oynuyordu. Ve CM'deki başarısına paralel olarak Avrupa'da başarılı olacağı düşünülen bir oyuncuydu. (Kendisini Milan'a transfer etmiştim, o yüzden Milan'a gitmesini istedim hep.) İşte o maç o adamın kariyerini mahveden bir hayalkırıklığıydı. İlk penaltıyı kaçırdı, ikinciyi de... Gaza geldi üçüncü penaltıyı da o kullandı, onu da kaçırdı dallama. Kolombiya 3-0 kazandı. Noldu sonra? Gitti Villareal'de süründü. Oysa tekniği, fiziği, "Hakan Şükür tipi çağdaş forvetliği" ile büsbütün bir forvetti. Milan'a yakışırdı.

Crespo'dan her şekliyle tiksindiği belirtmek isterim bu arada.

Marcelo Salas'a ne oldu bu arada bilen var mıdır?
Başa dön
aykan80

MesajTarih: Sal 07.06.2005 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şili milli takımında Salas'la birlikte popüler bi orta saha forvete dönük bi futbolcu vardı hatırlayan birisi varmı?italya 90'da Kolombiyalı kaleci Higuita orta saha ya kadar topla ilerler ve Roger Milla'ya çalım atmaya kalkışır Milla topu kapar ve skor.ve aklımdan çıkmayan Hagi'in topuk pasları
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Jawbreaker

MesajTarih: Sal 07.06.2005 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

'94'de Hagi'nin Kolombiya'ya attığı gol de lezizdir hani. (Kalede BJK'li Cordoba vardı.)
Başa dön
rainbow

MesajTarih: Sal 07.06.2005 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şili milli takımında Salas ile beraber oynayan Zamorano olmasın, en son oynadığı Avrupa takımı Inter'di sanırım. Yamulmuyorsam adı da Zamoranou diye yazılıyordu Smile Süper oyuncuydu hakikaten. Mahalle maçlarında da en çok kullanılan lakap onun adıydı diye hatırlıyorum Smile

Gene Hagi'nin Euro 96'da attığı süper bir gol sayılmamıştı. Top üst direkten kalenin içine sekip dışarı çıkmıştı Smile
Başa dön
Jawbreaker

MesajTarih: Sal 07.06.2005 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zamorana İnter'e ne şekilde geldi hatırlayan var mı? Ivan Zamorano zamanında Real Madrid'in golcüsüydü ve Roberto Carlos da Inter'deydi. Inter, Zamorano için Madrid ekibine para + R. Carlos'u önerdi. Madrid de kabul etti tabii. Olaylar gelişti...

Zamorano en son Meksika liginde Necaxa'da mı ne oynuyordu, yanılmıyorsam.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Sonraki
3. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız