Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Futbolda unutulmaz anlar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Futbolda unutulmaz anlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rudeboy

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 0:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende bi movie var ondada kaleci gelen ortayı kontrol ediyo ve gelısı guzel onune acıyo sozde ayakla vuracakya akıllı ama pozısyon sırasında kalecının arkasından dısarı cıkan rakıp forvet ansızın gelıp golu bos kaleye atıyo supper komıktı sanırım ıngıltere lıgıne aıt Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 0:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spiker muhabbeti adına http://www.turkrock.com/ftopic13198.html başlığına bakabilirsin; orada esaslı bir geyik çevirmiştik Very Happy

''Üff, çok pis bir şut!'' Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 2:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ulan aklıma gelen her şey yazılmış.

Yazılmayanlar arasında aklıma gelen bir tane var. Takımlardan birisi Kolombiya idi ama rakibin hatırlayamıyorum. Rakip takımın uzaklardan kaleye çektiği şutu o dönemlerin hasta ruhlu kalecisi Higuita zıplayıp sırtının arkasından ayaklarıyla çıkarmıştı. İlk gördüğüm andaki dumurumu anlatamam.

Bir de Hakan Şükür'ün Belçika'ya attığı gol vardı. Yanlış hatırlamıyorsam Euro 2000 elemele maçıydı. Kalecinin elle yetişemediği yere zıplamış, kafayla atmıştı. O zamanlar altın çağıydı Hakan'ın, aaaaaahh ah!

Yine Hakan Şükür'ün 2000 senesinde UEFA Kupası Yarı Final'inde Leeds United'a İngiltere'de attığı bir gol vardı. Topu 2 defa sağa çekip, nefis bir vuruş yapmıştı. Falsolu gitmişti, köşeye girmişti.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rainbow

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Elemelerde de değil, Euro 2000'in ta kendisinde oynanan bir maçtı o Belçika maçı. İlk yarının son dakikasında golü atınca coşmuştu yurdum insanı Smile Zaten o maçı kazandık ve Belçika gruptan bile çıkamadı, bir nevi intikam maçımızdı o maç.
Başa dön
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye - İzlanda maçında Sergen Yalçın'ın kalenin sağ tarafından neredeyse sıfıra yakın bir yerden firikik golu vardı. O maçı 5-1 yenmiştik ve aynı maçta Hakan Şükür kafa ile bir gol atmıştı, burnuna tekme yemişti.

Ayrıca eskiden Türkiye deplasmanda veya kendi sahasında 3-0, 4-1 gibi beş, altı fark yerine iki, üç gol fark yiyince gazetelerin manşeti her zaman "yenildik ama ezilmedik" olurdu:) O spor sayfalarını da unutmam hiçSmile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
revolte

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Unutulmayacak bir kare, top Maradona'ya gelince.. (Arjantin Belçika maçı)

Birde unutamadığım, Prekazi'nin Monaco'ya attığı mükemmel gol var. 40 metremiydi mesafe Smile
rudeboy

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

unutulmayan bı sahnede hangı mactıhatırlamıyorum ama gs sampıyonluga tanjuda gol krallıgına kosuyodu yusuf herkesı gectı ve bos kaleye topu atmak yerıne tanjuyu beklemıstı cok acayıptı

Yıne hangı yıl ve mactı hatırlamıyorum ama sıfo bı son dakıka golu atmıstı fb ye ve cızgıyı gectı gecmedı tartısması acayıp geyık olmustu. halen bellı degıl yanı.

Aslında bu kadar yazdık ve dunyanın en golcu kalecısını yazmadık hıc luis chilavert den bahsediyorum futbolculuk kariyerinde sadece kalecilik yapmasına ragmen yanlıs hatırlamıyorsam 70 ın uzerınde golu var. Zaten her ıdmanda yaklasık 50 frıkık calısan acayıp bı kalecı.
Başa dön
_Unforgiven__

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fenerbahce-Parma uefa kupası maçıydı...

O zamanlar parmanın
buffon;nesta,thuram,cannavaro,crespo,veron,balbo'lu zamanlarıydı...Çok iyi bi takımdılar...Kadıköydeki maçta bi pozisyoda;

Sağ tarafta serbest vuruş oluyor,baliç topun başına geliyor,kafasını kaldırıp moldovanla gözgöze geliyor nefis bi kesme ve moldovanın kafası buffonun bakışları arasında ağlarla buluştuğunda stadın başımıza yıkılacağını sanmıştım!!!

Hayatım boyunca unutamam o anı ve gol sonrasını mükemmeldi
Başa dön
Youla
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fb Bjk maçında Sergen'nin Recep'e attığı firikik golu=)
Ceza alanının sol köşesinden kalecinin sol köşesine en komik an diyebiliriz çok gülmüştük.

Sergen'nin 100. yıldaki şampiyonluk golu.

Fb'nin 6-0 gs galibiyetinde mondragon'un suratı.

Daha birçok unutulmaz olay var tabi.
CedriX

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

__Unforgiven__ simdi fener diyince aklima geldi. Cogu fenerli arkadas eminim Bolic`in Manchester`a attigi asirttma golu unutmamistir Smile

Barcelona`nin Besiktas`a Inönu`de yenildigi mac superdi. Barca sadece kaleye bir tane sut gönderebilmisti mac boyunca ve mac 3-0 bitmisti...

Peki euro 2004`de Zlatan`in Italya`ya attigi havada topuk golunu hatirlayan var mi? Hayatimda gördugum en super gollerden biridir...
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Topuk golü demişken bu sezon Henry'nin Highbury'de Charlton'a attığı zeka abidesi topuk golünü de es geçmeyelim. Bu arada bolca konuşulan Higuita'nın o meşhur kurtarışı İngiltere maçındaydı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_Unforgiven__

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ulan siz benim halısahada attığım voleleri görseniz Very Happy
Başa dön
ScOoBy

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ortega nın gs yi yendiğimiz maçta yaptığı inanılmaz hareketleri asla unutamam.Sağdaann olmadı soldaann Wink
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Unutamadığım futbol müsabakaları arasında Beşiktaş - Valerenga maçı vardır. Liseye gidiyordum o zamanlar. Sınava girmemiştik ve okuldan kaçmıştık. İlk yarı 3-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona ermişti. Devre arasında arkadaşlarla beraber maçtan sonra nasıl eğleniriz diye düşünüyorduk...

Ta ki ikinci yarıda maç 3-3 oldu tabi suratımız asıldı, kahrolduk:) O zamanlar Fevzi vardı Beşiktaş'ın kalesinde. Önümüzdeki adam çıldırmıştı Fevzi'ye. Önüne geleni içeriye alıyordu kerata. Eminim o amcamın eline Fevzi'yi maçtan sonra eline verseler öldürürdü. Sahaya inmeyi bile denedi ama başarılı olamadı tabi:) Aklıma geldikçe hala küfür ederim Fevzi'ye.

d.n: Beşiktaşlıyım, herkes tuttuğu takımın en güzel başarılı anılarını yazmış. Bu belki bir ilk olur ve kötü anları, sinir olduğu zamanlarıda yazar. Şimdiden "benim takımımın başarısız olduğu bir anı yoktur, o yüzden yazmadım" diyecek kişiler gözümün önüne geliyor:))
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CedriX

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:

d.n: Beşiktaşlıyım, herkes tuttuğu takımın en güzel başarılı anılarını yazmış. Bu belki bir ilk olur ve kötü anları, sinir olduğu zamanlarıda yazar. Şimdiden "benim takımımın başarısız olduğu bir anı yoktur, o yüzden yazmadım" diyecek kişiler gözümün önüne geliyor:))

Hehe guzel demissin valla. Bak yukarda dedigim Besiktas`in 3-0 kazandigi mactan sonra Barcelona kendi evinde cok kötu intikamini almisti Smile 5-1 yada 6-1 ile gecmislerdi Bjk`yi.

Sonra bir 6-0`lik Leeds yenilgimiz vardi ayni yil. Mac 3-0 bitecek diye uzuluyorduk ama son 5 dakika icinde masallah Besiktas 3 gol yemeyi basarmisti Smile

Bir de yil hatirlamiyorum ama BJK-Fener maci vardi yine. Besiktas 1-0 yenerken kalede olan adam(ismini unuttum simdi) kendisine yavasca verilen bir pasi kacirmisti ve gol olmustu. Bu GS maci olabilir ama tam hatirlayamiyorum. Pek eski bir sey degil 5-6 yillik falan ve sampiyonluk yolunda cok etkilemisti diye hatirliyorum bu gol...
BiZO

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Twisted Evil Futbol sahalarında Souness'ın KADIKÖYE diktiği GALATASARAY bayragını we POPESCUnun UEFA kupası finalinde attıgı penaltıyı asla unutamam...

ultrAslan - Arızalı Team
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rainbow

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ortega'nın 6-0'lık tarihi maçta Ergün ve Bülent gibi iki tane zebellahı defalarca yerlerde süründürmesi de unutulmaz bir anıdır benim için. Gene Ortega'nın aynı maçta topu orta sahadan alıp direkt kaleye yönelmesi, ceza sahasının önünden topu kanada açıp ortaya koşması ve gelen ortaya da kafayı vurarak golü atması Eurosport'ta o hafta defalarca gösterildi ve haftanın en organize, en şık golü seçilmişti hiç unutmam Smile

Beşiktaş'ın Valerenga maçında da Oktay'ın attığı uçan vole golü çok güzeldi. Ne coşuk bir adamdı Oktay, yazık oldu harcandı gitti.
Başa dön
CedriX

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rainbow demiş ki:

Beşiktaş'ın Valerenga maçında da Oktay'ın attığı uçan vole golü çok güzeldi. Ne coşuk bir adamdı Oktay, yazık oldu harcandı gitti.

Bu su Turkiye-Belcika macinda 6-7 kisiyi calimlayarak gol atan Oktay mi? Eger o degilse yani o Belcika macinda atilan gol herhalde yilin en iyi golu secilmisti baya otoriteler tarafindan....
rainbow

MesajTarih: Cmt 04.06.2005 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aynı adam işte, Oktay Derelioğlu. Belçika'ya attığı gol zaten o yıl gruplarda en iyi gol mü ne seçilmişti.
Bir de aynı maçtan İlker Yasin'in unutulmaz replikleri vardı. "Elin arabı yakaladığını atıyor, bizimkiler seyrediyor" dedi adam ya, bu akşam da bir ara Fatih Terim'e çıkıştı "hocam gol gelsin goooool" diye Smile
Başa dön
SurguN

MesajTarih: Pzr 05.06.2005 0:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ahmet dursunun Barcelonaya attığı 2 gol....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 22, 23, 24  Sonraki
2. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız