Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kesmeşeker
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kesmeşeker
Sayfa 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Sirius_Black

MesajTarih: Sal 07.10.2003 14:14    Mesaj konusu: Kesmeşeker Alıntıyla Cevap Ver

Kesmeşekerin yeni albümü çıktı mı (içimde içimdekiler vardı'dan sonra yani) yada çıkacak mı hazırlık falan var mı bilginiz varda yazarsanız sevinirim. Bide bence tarzlarında en iyi turkrock grubu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mahcem

MesajTarih: Sal 07.10.2003 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Cenk Taner ile ilgili bir başlığımız vardı şurada: http://www.turkrock.com/ftopic661.html , ama bu başlık özellikle Kesmeşeker hakkında olduğundan kalmasında sakınca yok.

Ayrıca http://www.kesmeseker.com adresinden de bilgi alınabilir.

Sevgiler.
revolte

MesajTarih: Çrş 08.10.2003 1:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sadece Cenk Taner "izin vermedi yalnızlık" adında bir solo albüm çıkardı. Bu siteden bir arkadaşın söylediğine göre şu sıralar Mavi Sakal'ın albümüne yardım ediyormuş Cenk Taner.. Yeni kesmeşeker albümü konusunda birşey bilmiyorum maalesef.
Sirius_Black

MesajTarih: Çrş 08.10.2003 1:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cenk'in solo albümü de bende mevcut hatta en sevdiğim parçada kral öldü şehir düştü Smile Bu arada kesmeseker.com adresinde hiçbir bilgi yok site henüz yapım aşamasında gibi yinede saolun Mavi sakal la albüm hazırlığı ha çok ilginç Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
penny

MesajTarih: Prş 09.10.2003 22:59    Mesaj konusu: ......... Alıntıyla Cevap Ver

daima rastlantımıdır bilmem kesme şekeri sanırım evimde veya okulda şurda burda dinlemişliğim çok az dır.
onları , cenk tanerin o eşsiz sözleriyle dolu albümlerini daima sehir ler arası yolculuklarda (bu genellikle 1 veya 1.5 ay içerisinde sıklık la oluyo )
gece yola çıktığımda dinleye biliyorum, cenk taner kulağımdan fısıldamaya başlıyoo ve o anda herşey benim için bitiyo. 8 - 9 saatlik yolculuk boyunca çok iyi anlar yaşatıyo bu gurup bana.
bu yüzden onlara bu teşekkürü kendimde borç olarak görüyorum.

(Teşekkürler)
Under_The_Runes

MesajTarih: Pzr 25.01.2004 5:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında Kesmeşeker müzikal anlamda çok güçlü, yani çok iyi müzisyenler içeriyor gerek gitaristler gerek davulcu olsun. Gerçi kadrosu ne alemde son zamanlarda bundan haberim yok, elimdeki albümlerinden bunları çıkardım.

Adamın sesi de oldukça hoş ama biraz sözlerde problem yaşıyor gibi. Bence melodiye pek uyduramıyor sözleri. Ama buna rağmen kalitelidir, babadır.
Pedher

MesajTarih: Pzr 25.01.2004 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aman under_The_runes... Abi yavaş naptın ya. Cenk abi kadar doğal, içten ve güzel söz yazan var mı bu ülkede başka? Dinleye dinleye alışırsın. Yabancılık çekiyorsundur Smile Güzeldir harbiden.
Cenk Taner solo albüm çıkardı. Tamamen akustik. Bayaa da hoş olmuş. Hatta kesmeşeker olarak değerlendirecek olursak, en iyi albümleri olmuş. Elinde olmayanların edinmesini tavsiye ederim. Dinlenmesi gereken elemanların arasında geliyorlar bana göre...

Örnek klip: http://www.mantisfilm.com/maskaracilekes.html

Son Klip: http://www.mantisfilm.com/orkuntuzelsun.html

www.mantisfilm.com
Long Live Rock'N'RoLL
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Under_The_Runes

MesajTarih: Pts 26.01.2004 5:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sözler çok güzel, ama o akustik girişlerde falan ne bilim biraz garibime gitmişti. Melodiye uymuyor gibi geldi.

Yani söz kötü demiyorum, yanlış anlamayın.

Evet kesinlikle sağlam grup.
Pedher

MesajTarih: Pts 26.01.2004 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eyvallah abi. İşte ben de ona alışırsın diyorum dinleye dinleye Smile

www.mantisfilm.com
Long Live Rock'N'RoLL
Başa dön
scrotestical

MesajTarih: Sal 27.01.2004 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya kesmeşeker dağıldı falan diye duymuştum ama geçende televizyonda demirhan baylanı gördüm. aynı zamanda kesmeşekerde basları çalıyorum diyince sevindim bayaa,böyle sağlam gruplara ihtiyacımız var...
mr brown gibi bi şarkı yok ya... Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Sal 27.01.2004 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar bir de insülin diye bir albüm var galiba yanılıyor muyum??çıkardıkları albümleri sırayla bi yazsanız..içinde içindekiler vardır son diye biliyorum da ondan öncesi var mıdır?
UnusuaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

MesajTarih: Çrş 28.01.2004 3:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende en çok yolculuklarda dinliyorum :) Beni alıp bir yerlere götüren şarkıları hep yolculuklarda dinlerim zaten.. Genellikle gece yapılan şehirlerarası yolculuklarda..

Grubun ismi Cenk Taner’in ‘Kes be şeker’ demesiyle konulmuş sanırım..

Albümleri:

Aşk ve Para
Dipten ve Derinden
Tut Beni Düşmeden
İnsulin
İçinde İçindekiler Vardır

(sırasından emin değilim)

Bir tane de şarkılarını yazıyım..

Tut Beni Düşmeden..

Bir şeyler olacak belli bu..
Tut beni düşmeden..
Söylediğin sözler sanki içtiğim zehir
Nasılda etkiler etkiler beni
Herşey bu kadar ucuzken
Herşey bu kadar kararmışken
Sattım herşeyi
Sattım tüm beynimi
Öyle bunaldım ki yalnızlıktan..
Tut beni düşmeden
Tut,tut,tut beni
Duysam sesini hattın ucunda
Yatsam yatağa ıslak düşler sonunda
Görsem yüzünü eski fotoğraflarda
Tut beni düşmeden..
Tut beni..
Pedher

MesajTarih: Çrş 28.01.2004 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dipten ve derindeni bulamadım ben bir tek. Yanlış hatırlamıyorsam istanbul diye bir şarkı vardı orada. Onu arıyorum özellikle. Bir kere dinlemiştim. Aklımda kalmıştı uzunca bir süre..

www.mantisfilm.com
Long Live Rock'N'RoLL
Başa dön
UnusuaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

MesajTarih: Çrş 28.01.2004 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Londra,Paris, Roma bu çok farklı bir maya.. Smile
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Pzr 08.02.2004 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya evet baya albümleri varmış ben de yeni öğrendim..
pedher dipten ve derinden ankarada hayri müzikte vardı en son gördüğümde..neyse pek faydası olmaz sana ama yazayım dedim Smile
mavibitki

MesajTarih: Cum 12.03.2004 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cenk taner'in kendi albümü ya da kesmeşeker albümleri.. kesinlikle hepsinin çok ayrı ve çok güzel bir tadı var. ama ben en çok kafamı dayadığım araba camından beynimin içine işleyen soğuğu, yağmuru ve darbeli matkap etkisi yapan mesefe aşımlarını düşünüyorum onları dinlerken. bi yerlerden güzel bi müzik geliyor ve İZİN VERMEDİ YALNIZLIK diyen bir adam arkasına aldığı bu müziğin verdiği huzuru, sesinin konuşmaya benzer dinginliğinde benim yalnızlığımın içine sokuyor. seviyorum sadece ötesi yok..
galiba biraz kişisel oldu ama böle işte, izin vermedi yalnızlık..
Başa dön
mavibitki

MesajTarih: Pts 22.03.2004 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şu ara cenk taner üstüne söyleyecek çok şeyim var.. ama aklımdakilerin ilki, acıların kralı ve diğeri: korkulardan arın da gel, bu bir yaşam sakin ol geçer gider..
lütfen dinleyin çok seveceksiniz.. :p
Başa dön
halukkurosman

MesajTarih: Pts 22.03.2004 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kesmeşeker 'i yeni taniyacaklar icin ilk 4 albumu tavsiye ederim ... " içinde içindekiler vardir" albumunden itinayla sakinin derim . Ama digerleri cok guzel albumlerdir gercekten ....

Ayrica -Dipten ve Derinden- ilk albumleridir ve plak sirketi CD basma geregi duymadigindan sadece kaseti vardi bir donem piyasada ... su anda o da yok hic ... ki en guzel albumleridir bence .... (yine de tut beni dusmeden Cd sinde bonus olarak ilk iki albumden toplam 4 parca bulmak mumkun)

Kesmeşeker (Cenk Taner) sozlerine ozellikle dikkat .... taparim
rebellious

MesajTarih: Pts 22.03.2004 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cenk taner..mükemmel insan onunla aynı okuldan mezun lduğuma seviniyorum..hehe biraz kabardı..kesmeşeker in dağıldığını üzülerek öğrenmiştim..geçen ay istanbul ekinox ta konser vereceğini duyduğumda çok sevinmiştim ama gidemedim..acaba sadece kendisi mi yoksa kesmeşeker mi çıktı konsere(hala merak konusu tabii..bilen varsa söylesin).. hakkında söylenenler kesinlikle doğru...herşeyiyle süper grup ve süper bi insan..
Cursed-One

MesajTarih: Pts 22.03.2004 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cenk tanerin sesi ilk başta çok itici gelmişti bi süre uzak durdum kesmeşekerden ama sonra çok kanım ısındı. (baba demek istedim ona Razz) sözleri filan gerçekten güzel yaratıcı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki
1. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız