Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Tüneldeki müzik dükkanlarına boykot.?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Tüneldeki müzik dükkanlarına boykot.?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
korsan

MesajTarih: Cmt 21.05.2005 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fiyat konusunda haklılar biraz.. yani 1500$ lık ibanez'i 1800-2000$ a satıyolar.. ama adam bu gitarın parasını cebinden peşin veriyor gümrük+kargo vss...ve gitar peynir ekmek değil satılsın da para kazanıp dükân kirası,çalışana maaş,elektrik vss.. örnk: Gitar türkiye ye 5tane gelir ve 1yıl adamın sermayesi vitrinde yatar.. yani satış stratejisi pahalı ürüne %50 kâr koyar.. ucuz ihtiyaç olan ürüne %100-200 kâr koyar.. (%700 diye bi saçmalık olamaz.. duydunuz mu hiç yurtdışında 70$ olan zoom 505'i Türkiye de 500$ a satanı..)
fiyat konusunda katılmıyorum kısaca..
ama çalışanların ikinci el ürünü 0 gibi satma çabaları.. dolandırıcılıktır.
ha tavırlar ukalâ olabilir ama günde 100.lerce ciddi olmayan tip gelip hepsi 1000$ lık gitarları deniyim demeleri çileden çıkartıyo onları da.
ha anlamıyosanız, çalışan kişi kendisine en çok kâr-pirim getirecek satışı yapmak isteyecektir size.. bu kaçınılmaz..
ya bilen birisiyle gideceksiniz.. ya da intrnetten araştırıp cebinize parayı koyup gidip oraya şunu istiyorum diyip alıp gideceksiniz..
ama pazardan domates almıyorsunuz.. ciddi bir enstruman alıyorsanız.. onu gerçekten anlayan bilen birisi deneyip almalı.Sonuçta %80 ağaç.. biri diğerini tutmaz tonu.
ben de Avrpa.yakasndyım ama Kıvılcım,SRV ve Stage benim favorim.. zuhal i oldum olası sevmem,laylaylom da ihtiyaçlarıma hitab etmiyor.. Wink
neyse kalın sağlıcakla benim fikirlerim bunlar..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 21.05.2005 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1500 dolarlık ibanezleri değil 700 dolarlık ibanezleri 1800 dolara satıyorlar capiche?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Megadeth79

MesajTarih: Cmt 21.05.2005 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1500 ü 2000 satsalar razı olacaz.
Başa dön
cihancobek

MesajTarih: Prş 26.05.2005 1:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abicim srv,kıvılcım,zuhal,lay lay. hepsi birbirinin afedersin laciverti!
01

MesajTarih: Prş 26.05.2005 1:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vileshome demiş ki:
nerde lan bu cash Question öldümü kaldımı bilen varmı Smile

Sitede en son benimle görüşmüştür herhalde Smile

Askerlik işlemleriyle ilgileniyordu enson sanırım haber vermeden askere gitti eleman Very Happy
NoYaN

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

telecaster 72 thinline dışarıda 680 dolar burda 1500euro hadi bakalım..şimdi bunların kulakları çınlamıyormu hiç...anlamıyorum
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
satriyani

MesajTarih: Prş 01.12.2005 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İçlerinde gerçekten dürüstçe önerilerde bulunanlar yok deil arkadaşlar..Dışarısıyla burası sorununda elbette payları var ama bu sadece onlarda biten bi iş deil..Türkiye gümrük vergisini en fazla uygulayan ülkelerden..Dağıtımcısı toptancısı bayisi derken olaylar buralara varıyo..Ama keşke bu fiyatlardaki aletler gerçekten amerikan veya meksika veya canada üretimi olsalar..Bu en azından bizler için de bi vicdan mastürbasyonu olurdu diye düşünüyorum..Ama başka bi alternatif görünmüyo gibi çünkü dışardan almaya kalksak da gümrükle beraber bizim elde edeceğimiz kar çok da fazla olmaz...
Başa dön
satriyani

MesajTarih: Prş 01.12.2005 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İçlerinde gerçekten dürüstçe önerilerde bulunanlar yok deil arkadaşlar..Dışarısıyla burası sorununda elbette payları var ama bu sadece onlarda biten bi iş deil..Türkiye gümrük vergisini en fazla uygulayan ülkelerden..Dağıtımcısı toptancısı bayisi derken olaylar buralara varıyo..Ama keşke bu fiyatlardaki aletler gerçekten amerikan veya meksika veya canada üretimi olsalar..Bu en azından bizler için de bi vicdan mastürbasyonu olurdu diye düşünüyorum..Ama başka bi alternatif görünmüyo gibi çünkü dışardan almaya kalksak da gümrükle beraber bizim elde edeceğimiz kar çok da fazla olmaz...
Başa dön
bandito

MesajTarih: Cum 30.12.2005 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tüm yazıları tek tek okudum 15 sayfa olmuş ama bi sonuç yok buda normal çünkü buradaki bi kaç kişinin bişiler yazmasıyla T.C nin müzik piyasası düzelmez bu tünel denilen yerden kişiler olarak hiç alış veriş yapmasak da bişi değişmez.ist harici diğer şehirdeki küçük müzik marketler yine burdan alıyor.parası olan adam yine ordan alıyor.şirketler(Tv vs.. gibi) gruplar(paralı) yine ordan alıyor yani kişiler olarak biz onların pek umrunda değiliz.buna toplu bir şekilde çözüm bulma çabaları sonuçsuz kalacaktır.daha önceki sayfalarda sebebleri yazılmış.herkes kendini kurtarsın kazzık yemesin.benim yurt dışında tanıdığım yok yada başka bi çarem yok zike zike istanbulda bir yerden alıcam.ama almıyorum netten bulmaya çalışıyorum ve bu olayı herkes öğrenmeli guitarbargains diye bir site önerilmiş mesela.bu netten alış konusunda sorun yaşayan varmı bi gitar sipariş vericem ama güvenemedim gümrüğe falan takılmasın?? bu arada bu adi herifler epiphone g-400 e 850$ fiyat istedi(metropol müzik) korg ax100g ye 300$ istedi(asa müzik) başka bi yerden 225$ + 5 ay taksitle aldık arkadaşa.....
bandito

MesajTarih: Sal 23.05.2006 5:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

29.12.2005 23:44 de en son msj ı ben atmışım..yuhhhhh
diyorum bu kadarmıydı yani boykot olayı. nete girip 3 5 msj atmak.. biz böyle oldukca o adamlar daha çookkkk ziker milleti..
lifetime005

MesajTarih: Pzr 25.06.2006 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TUNNEL ALTINI HAYIR

DOWNLOAD 'A EWET
night_slash_rain

MesajTarih: Pts 26.06.2006 8:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amerika, gibson les paul: 2200 dolar
tunel : 3300 dolar
Başa dön
metalliga

MesajTarih: Pts 26.06.2006 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ee bide ortaya şöle bişey çıkıor.Tünel pahalı deniyor ama başka şehirlerdeki müzik marketler şirketlerde ordan alıyor dediniz.o zaman Türkiye piyasasına göre tünel ucuz.YAni kısacası Türkler(yani müzik seven,sanat seven insanlar) kendi elektrik olsun bas olsun ya da davul olsun üretmediğimiz sürece her zaman millet te devlette kaybeder çünkü aldığımz gitarları davullarıda dışarıya para vererek tüneldekiler getirio.Kısacası Bizim adam akıllı müzik aletleri üretmemiz gerekir.Neden bizde bi esp gibi fender gibi bi gitar üretipte Türk parasıyla dünyaya pazarlamayalım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MertTheGreat

MesajTarih: Pts 26.06.2006 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sizcede Türk bir üretici firmann bu işe girmesini zamanı mı yoksa para yapamazlar mı? Neden bi Kore malı gibi Türk malı olması avrupada satılsın!
Başa dön
omersanli

MesajTarih: Cmt 26.08.2006 1:18    Mesaj konusu: Para Tuzağı Eğitim Metodlarına Dikkat! Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar, Etfal DODUR denilen kişiye gönderdiğim mesajı aynen sizlere iletiyorum. Benim gibi tuzaklara düşülmemesi dileğiyle sevgiler:

Selam,

Daha önce forumlardan birkaçında sizin hazırladığınız Cubase Eğitim Cd si ile ilgili tam bir "Para Tuzağı" şeklinde yorum yapıldığını okumuştum. Buna rağmen ülkemizdeki Gitar çalmayı ilerletme konusundaki yeterli dökümanların olmaması nedeniyle ilanınızı okuduğum http://www.soundturk.com/ adresinden reklamı yapılmakta olan Akustik Gitar Metodunu almaya karar verdim. En azından bu bir Gitar Eğitim CD'si idi ve siz de gitarla tanışıyordunuz. En önemlisi ise Eğitmenliği bir kenara bırakın eğitmenlik gerektirmeyecek şekilde mevcut metodların belirli bir hiyerarşik sıra ile CD içerisine yerleştirilmesi yeterliydi. İşte bu ve reklamda belirtilmiş olan CD içeriğinden etkilenerek İstanbul Tüneldeki mağazanıza giderek bahse konu bu CD'ye tam 60 YTL ödeyerek satın aldım. Heyecanlı ve mutluydum.

15 yıldır şarkı söyleyen, Gitar, Piyano, Bağlama ve Ney çalan biri olarak Bu CD'den çok fadalanmalıydım. Çünkü çok fazla konu, bilgi ve tekniği içeriyordu. Ayrıca çalıştığım bir Kamu Kurumunda gönüllü bağlama dersi veren biri olarak bu metodlardan da faydalanarak belki ufak çaplı ve kapasitem ölçüsünde de olsa gitar derslerine de başlayabilecektim.

Bir metod hiyerarşik sıraya nasıl sokulmaz?

CD içerisindeki metodlar nasıl yapılmalıdır ki bölük pörçük olsun ve birşeyler öğrenmeye çalışanın kafası karışsın?

Bir metod nasıl yapılmalıdırki görsel eğitimi yalnızca en basit konularda kullanılsın?

Bir metod nasıl yapılmalıdır ki içinde değecek 1-2 ciddi bir eğitim süreci olmasın?

Bir metod nasıl yapılmalıdır ki çağımıza uygun görsel eğitimden ziyade tarih öncesi yapılan ve tahta eğitimlerine uygun sunu dosyaları ile hem de düzensiz şekilde doldurulsun?

BİR METOD NASIL YAPILMALIDIR Kİ TÜRKİYE'DE UZUN ZAMANDIR HÜKÜM SÜRMEKTE OLAN AMA-ANCAK SON YILLARDA ARTIK ÖNLEM ALMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ PARA TUZAĞININ ALETİ OLSUN?

Sizi bu başarınızdan dolayı tebrik eder BAŞARILARINIZIN DEVAMINI VE DAHA NİCE 60 Milyon YTL'ler Kazanmanızı dilerim.

Eleştirilerimi umarım kendiniz için olumlu değişimlerde bulunmada kullanırsınız..

Saygılar.

Ömer,
Başa dön
electricturk

MesajTarih: Sal 07.11.2006 2:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Reeve demiş ki:
bende jackson rr yokken laylayloma gidip jackson rr kasa s.b dreams sormuştum ve bana o zaman o gitarı çok övmüşlerdi bu gitarın soundu jacksonda %20 falan farklıdır falan demişlerdi, sen bunu al birde s.duncan tb4 tak canavar olur demişlerdi,

sonra aradan zaman geçti geçenlerde tekrar gittim istanbula ve laylayloma gidip SL1 pazarlığına giriştim (tabiki oradan almayı hiç düşünmüyorum), onlara benim gitarı kaça sayacaklarını sordum kadın bana senin jackson rr japon fazla bir şeye sayamayız dedi bende dedim eğer çok ucuza gidecekse ben buna s.duncan tb4 takıp idare edeyim dedim, aldığım cevap: bu gitara masraf yapmaya değmez Shocked Shocked (YUH Exclamation, yukarıdaki sbdreams'e değiyorda jacksona mı değmeyecek Evil or Very Mad ) bitmedi, benim gitarı alma taraftarı olmadığımı görünce aldı eline hesap makinesini başladı hesaplamaya dedi eğer SL1'i alırsan senin gitarı şu kadara sayabiliriz dedi.
bende; kusura bakmayın fiyatınız hala bana çok geliyor dedim, yazın kısmetse abdye gidip kendim oradan alırım daha iyi olur dedim, laylaylomda ki kadın: Buraya geçenlerde bir müşterim geldi bursadan, aynı o da senin gibi SL1 alacaktı onunda akrabası varmış abd'de ve demiş ki alabiliyorsan türkiyeden jacksonı al, orada bulursan kaçırma demiş Shocked (bilemicem belki akrabası çocuğun gitarıyla falan uğraşmamak için başından savmak için oradan al demiştir ama bana pek inandırıcı gelmedi)

daha çoooook hadise geçti bunun gibi başımdan zuhal müziklen falan filan, hepsi kazıkçı bunların hepsi Wink

bir hikayede benden Takamine kore akustik gitar almak istiyorum,ve elimdeki Eagle akustiğin sıfır fiyatını öğreniyorum 225 USD,bende var alırmısınız diyorum,120 USD ye sayarız diyor, peki bu rakamı yapmış olduğunuz indirimden mi düşeceksiniz.Hayır gitarın liste fiyatından düşeriz tamamda gitarda zaten o kadar indirimi yaptınız bedavaya gidecek gitar,yok yok diyor bedava gitmezde 50 dolar falan sayarız.
Bir de Jasmine takamine vardı orada siyah eski bir şey bunlarda Takamine nin eski modelleri diye gazlamaya kalktı.
Başa dön
presence

MesajTarih: Cum 10.11.2006 15:52    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver

bu başlık gene gelmiş 2 sene oldu Laughing
örnek dükkan size buyrun bir gitar ustası Feridun abi MRCGuitars işinde ciddi sorduğunuzda yapacağı tamirin detaylarını bir ders gibi anlayacağınız dilde anlatan yapacağı tamiri ve akort ayar neyse artık ajandasına güzelce not alan bir insan 2 kere götürdüm gitarımı şimdiye kadar ve herseferin sıcak karşıladı bizi hatta bir kaç seferinde aradım telefonda sorunumu anlattım neler yapacağını bana anlattı. yardımcı oldu ve ben avrupa yakasındayım deniz otobüsüne para bayılıp karşıya geçip oraya götürüyorum.ama en azından içim rahat oluyor.tüneldeki ustalardan daha iyidir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muratar

MesajTarih: Sal 06.05.2008 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zuhalde rg 350 sormustum 2 yıl once 500 dolardı ozaman gttım zuhale sordum adam 530 euro dedıı farkı sız dusunun..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ornapsen

MesajTarih: Cum 09.05.2008 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçenlerde tünelin girişindeki Zuhale gittim fiyat hakkında birşey diyemem piyasayı pek bilmiyorum ama bir şey alırken bulabileceğim her yere sorarım fiyatı ;neyse, adamlar çok ilgiliydi ve güleryüzlü... istediklerimi denedim.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
15. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız