Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Forum Yöneticilerinin beğenmedikleri başlıkları kapamaları
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Forum Yöneticilerinin beğenmedikleri başlıkları kapamaları

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ErichFromm
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 01.03.2005 18:57    Mesaj konusu: Forum Yöneticilerinin beğenmedikleri başlıkları kapamaları Alıntıyla Cevap Ver

evet bunun son örneği islam ve hoşgörü olmuş mesela...
Ammmmaannn tartışma çıkmasın. Bu başlığı gidin okuyun adam kurandan çeşitli ayetler alıp koymuş, adamın biri gelip senin amacın bok atmak falan tarzında şeyler yazmış ve burada başlığı açan arkadaş suçlanmış ve kilitlenmiş.
mantık basit! ortaya koyduğun şey birileri tarafından tepki ile karşılanıyorsa ve hakarete varan laflar uçuşuyorsa sustur! Ama bu gerekçe değil bahane bana göre, zaten atalay da dikkat ederseniz baştan öne sürülen fikre karşı çıkmış ve ardından kilitlemiş.
gözden kaçırılmaması gerekiyor bunların!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cash

Nerden: istanbul ve bursada periyodik olarak siper alırken görebilirsiniz

MesajTarih: Sal 01.03.2005 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tabiiki bu fikre karşı çıkılması çok normal...
Bu sitede 25.000 insan barınıyorsa %90 ının inançları ortakdır tahminimce , açıklama yapmaya gerek yok olarak düşünüyorum.
Zaten orda kullanılan dökümanların incelemesi yapıldığında tamamen eksik , yanlış ve propagandaya yönelik şeyler olduğunuda görmekteyiz...
Boşverelim , takılalım ve eğlenelim kafamıza göre.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ugurokus

MesajTarih: Cum 04.03.2005 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Bu sitede 25.000 insan barınıyorsa %90 ının inançları ortakdır tahminimce , açıklama yapmaya gerek yok olarak düşünüyorum.

bu mantıkla hareket edersek toplumda azınlık olan "rock" kitlesini neden bir sitede toplamaya çalışıyoruz diye sorarlar adama...[/quote]
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cash

Nerden: istanbul ve bursada periyodik olarak siper alırken görebilirsiniz

MesajTarih: Cum 04.03.2005 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yani Türkiyemizde az olan rock kitlemiz bu mantıkla gitmesin , işi gücü bıraksın Kalkıp propoganda yapıp onun bunun inancına karışsın , inancı doğrultusunda yaşayan insanları mantık dışı gelişmemiş kitle olarak karalasın...öylemi ?? bu şekildemi yapılsın ?? yani bu tür bi olaya karşılık veren bir insana '' biz bu insanları neden bi çatı altında topluyoruz gibi bir sorumu sorulsun''
iyi bakalım dediğin gibi olsun...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ugurokus

MesajTarih: Sal 08.03.2005 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Senin propaganda dediğin şeye ben bilgi ve düşünce paylaşımı derim bu bir....
rock bir karşıt-kültürdür alt-kültür değil! dolayısıyla düzenin istediği gibi düşünen ve yaşayan insanlar eleştiriye açık değilse burada ne aradıkları çok meçhuldur. Bu ikiiii....
İnançlar, düşünce kalıpları sorgulanmayacaksa(ki öyle olsaydı "rock" diye bir olgu olmazdı mesela...) ve suya sabuna dokunulmayacaksa- ki senin istediğin de tam da budur- öyleyse?
iyi bakalım dediğin gibi olsun Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gremlin

MesajTarih: Cmt 12.03.2005 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşte sizin gibi düşünenler yüzünler rock müzik dinleyenler satanist yada ateist olarak yargılanıyor direkt , rock müzik inançları sorgulayıp saçma sapan fikirler koyacaksa dinlemem ben o rock müziği , hem ne demek o suya sabuna dokunmamak Question milletin dini inançlarını rock müzik akımımı yargılayacak nasıl bir düşünce anlayabilmiş değilim böyle paylaşım olmaz
Zamanındada 3-5 çapulcu üstündeki metallica tshirtleriyle çıkıp biz satanistiz bizim olayımız bu diye haykırdığı için çoğu müzisyenin canı yandı
Karşıt kültürmüş falan hepsi hikaye
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rockman1

MesajTarih: Cum 20.05.2005 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bahsi geçen başlığı bende farkettim.
Kilitlenmesinin amacı, herhangi bir inanışa taraf olunduğundan değil, bir inanışa hakaret ve bunun neticesinde taraflar arasında, kişisel kavgalara sebep oluşmasıdır, diye tahmin ediyorum.
Zaten kiltleyen arkadaşda, bu durumun dinle bağdaşan birşey olmadığını anlatmış.

Rock müziğin karşı çıkış felsefi konusunda kısaca şunu belirteyim;
Bu, toplumun kabul ettiği herşeye karşı olmak değil, yanlış ve zararlı olan şeylere karşı çıkma manasında olursa ancak, Rock felsefi olarak değer ifade edebilir.
TerbiyesiBozuk

MesajTarih: Cum 20.05.2005 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ulan cidden 1 yılda herşey deişmiş sıkıcı olmuş bi tek zaten sıkıcı olan bazı yöneticiler olduuuuu gibi kalmış.....BÖÖÖYKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!
eXpert

MesajTarih: Cum 20.05.2005 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet,artık kullanıcıların huzuru için daha çok şey yapılıyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Atalay

MesajTarih: Cum 20.05.2005 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yine Forum Kurallarını okumamışsınız tabi. Kişisele dönüşen sataşma dolu başlıklar kapanır.
blackjoe

Nerden: İstanbulun karanlık dar kuytu nemli sokaklarından .....

MesajTarih: Cmt 21.05.2005 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

başlık kapanacağına yazılanlar sataşma içeren yazılar silinse ve kişiler uyarılsa nasıl olur acaba . ama yok öyle uğraşılmaz başlığı sileriz en temizi olur diyorsanız oda güzel .. yani kurunun yanında yaşta yanar ikiadet kendini bilmez densiz yüzünden ...
'İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi.' www.ruh6sacmaliklari.gen.ms
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
blackjoe

MesajTarih: Cmt 21.05.2005 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aslında yapacağım benzetme doğru olurmu bilemem ama burası büyük bir şirkete benzemiş katı kuralları olan bir yere .
'İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi.' www.ruh6sacmaliklari.gen.ms
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
anarchist

MesajTarih: Cmt 21.05.2005 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Katı kurallar olmadan buradaki 20.000 kullanıcıyı tek bir düzene sokamazsın. Katı kurallar dediğiniz şeyler de sizin iyiliğiniz için aslında. Hakaret etmeyi yasak koymak katı kural mı acaba? İnsanlara ne yapsanız beğendiremezsiniz. Ne diyoruz kimseye para vermiyoruz burada kalın diye. Beğenmeyen gider. Bu kadar basit.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
blackjoe

MesajTarih: Cmt 21.05.2005 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanırım konu kapanan başlık hakında.. başlığı sileceğinize yazılanları silmek ve yazanı ciddi biçimde uyarmak gerekir.. başlığa adam akıllı yazanlarda muzdarip olmaz sanırım...
Başa dön
Atalay

MesajTarih: Pzr 22.05.2005 0:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

blackjoe demiş ki:
aslında yapacağım benzetme doğru olurmu bilemem ama burası büyük bir şirkete benzemiş katı kuralları olan bir yere .

bu temizleme işi yazarken kolay da silmeye gelin ce öyle olmuyor. sana bir haftalık forum yneticiliği verelim bak ikinci gün neler oluyor. Hiç başka işimiz yok yüzlerce forum başlığı dolaşıp aradan temizlik yapacağız.
blackjoe

MesajTarih: Pzr 22.05.2005 1:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

başka forumda yoneticilik yapıyorum ne kadar zor olduğunu biliyorum merak etme hatta yoneticiler arası problemler bile oluyor. Zaten yoneticinin işide konuları takip etmek değilmi..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız