| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Pts 16.05.2005 4:14 Mesaj konusu: amatör grup forumlarının temizliği |
|
|
benim grubumun başına geldi bu durum.gayette hoşuma gitti.hatta yapılması gereken birşeydi diye düşünüyorum.beni hiç rahatsız etmedi aksine dediğim gibi hoşuma bile gitti.ama bu işi yaparken aradaki çokta kalın olmayan çizgiye dikkat etmek lazım diye düşünüyorum.bilmiyorum yanılıyormuyum.sonuçta bu sitede en çok ziyaret edilen birkaç forumdan biri.yazarları fazla küstürmeden bu işi yapmak en iyisi.yani foruma birşeyler yazan biri ertesi gün baktığında yazdığını göremezse biraz tuhaf karşılar.yani gerekli özeni gösterdiğinizi düşünerekten haddim olmayarak dikkatinizi çekmek istedim.hürmetlerimi sunarım  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pts 16.05.2005 10:38 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında bu forum temizliği bizler için çok zor olan bir olay. Yazılan tüm sayfaları başından itibaren okuyorsun ve silmiş olduğun bir mesaj ile alakalı olan tüm alıntıları, silinen o ilk mesajı ilgilendiren tüm postları yok etmek zorunda kalıyoruz. Dolayısı ile temizlik sonucu bayağı bir mesaj uçmuş oluyor. Bu işlemi yaparken dikkat ettiğimiz ilk husus forumda (yazıların kalıcı olduğu platform) kayda değer postların barındırılmasıdır. Her ne kadar bu temizlik olursa olsun haliyle birkaç zaman sonra tekrardan aynı mesajlar dolanmaya başlıyor. Burada en büyük iş grup üyelerine ve o başlıklara yazan üyelere düşüyor. Genel olarak "selam naber napıyorsunuz, çok uzun zamandan beri görüşemiyoruz" türünden mesajları yazmamaya özen gösterelim. Bunlar özel mesaj yolu ile de halledilebilir. Bu temizlik sırasında yanlışlıkla silinmemesi gereken mesajlarda uçmuş olabilir. O yüzden biraz da hoşgörülü olmanızı dilerim:) Mutlu bir aile gibi, kardeşçe yarınlara koşalım |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pts 16.05.2005 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
amatör grupların forumlarında o kadara çok içeriksiz,sohbetle dolup taşan mesajlar buldum ki silmesem "bu nasıl temizlik?" denecek.sildim bir sürü tepki aldım.bu benim göreim,yapmam gerekeni yaptım.
ayrıca "bizim forumumuzda sohbet,ikili konuşma hiçbir zaman olmadı" diyen arkadaşlara arada bir eski sayfaları bakınmasını öneririm.tabi temizliği yapılan gruplar için artık biraz geç.
son olarak temizliğin ardından yaptığım uyarıyı EMİR olarak algılayan arkadaşlar oldu."yapınız!esiniz!" kelimelerinin çok kaba emir kipi olduğunu düşünmüyorum.ayrıca temizliğin üzerine attığım mesajdan sonra yapılan işe karşı gönderilen,grupla alaksız tepki dolu mesajlar yeniden silinecektir.önemle duyurulur.
saygılar... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
akinu

|
Tarih: Pts 16.05.2005 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
Bu iş gerçekten çok iyi oldu. Yardım ederbileceğim bir durum olursa söyleyin, çünkü baya kasan bir iş olsa gerek. _________________ myspace.com/polyphonicfart
www.youtube.com/akinun |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Sal 17.05.2005 12:54 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de bu işi destekliyorum da. silent_guitar üslubunu biraz yumuşak tutsa, yazısını 1-2 gülen surat ile süslese bu süreç daha rahat ve de acısız geçecektir. Uygulama doğru, ama yapılışı biraz sert geldi bana da açıkçası.
| Alıntı: | | son olarak temizliğin ardından yaptığım uyarıyı EMİR olarak algılayan arkadaşlar oldu."yapınız!esiniz!" kelimelerinin çok kaba emir kipi olduğunu düşünmüyorum. |
Ama insanlar öyle olduğunu düşünüyorlar
maalesef. Burada sadece yazışarak anlaştığımız için iletişim kopuklukları elbette olacaktır, ancak bu eksikliği bir nebze olsun giderebilmek, yazarken ne hislerle ne düşüncelerle yazıyı yazdığımızı karşı tarafın anlamasını sağlayarak, yanlış anlamaların önüne geçebilmek için, smiley'leri kullanmak en akıllıcası. Tekrardan kolay gelsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
akinu

|
Tarih: Çrş 18.05.2005 0:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Jawbreaker demiş ki: | Ben de bu işi destekliyorum da. silent_guitar üslubunu biraz yumuşak tutsa, yazısını 1-2 gülen surat ile süslese bu süreç daha rahat ve de acısız geçecektir. Uygulama doğru, ama yapılışı biraz sert geldi bana da açıkçası.
| Alıntı: | | son olarak temizliğin ardından yaptığım uyarıyı EMİR olarak algılayan arkadaşlar oldu."yapınız!esiniz!" kelimelerinin çok kaba emir kipi olduğunu düşünmüyorum. |
Ama insanlar öyle olduğunu düşünüyorlar
maalesef. Burada sadece yazışarak anlaştığımız için iletişim kopuklukları elbette olacaktır, ancak bu eksikliği bir nebze olsun giderebilmek, yazarken ne hislerle ne düşüncelerle yazıyı yazdığımızı karşı tarafın anlamasını sağlayarak, yanlış anlamaların önüne geçebilmek için, smiley'leri kullanmak en akıllıcası. Tekrardan kolay gelsin... |
Buna katılıyorum. Yani işin kendisi ne kadar doğru ise, (etraftan duyduğum kadarı ve kendi takdirim çerçevesinde) bu işin açıklanış biçimi de bir o kadar yanlış. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Çrş 18.05.2005 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
Tepki gelmesi doğaldır çünkü insanların uzun zamandır alıştıkları düzen değişmektedir. silent_guitar arkadaşımıza bende destek vermekteyim. Zamanla kullanıcılar ilgili bölümde nefes almaya başlayacak ve yapılan çalışmanın faydasını hissedebilecekler.
Özetle devam... _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Infinity_minus_one

Kayıt: Feb 03, 2005 Mesajlar: 187 Nerden: İzmir/Ankara Magick/Tuşe - Davul a.k.a. MCA
|
Tarih: Cum 20.05.2005 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
Açıkçası ben bu işin neden yapıldığını anlayabilmiş değilim. Yer ihtiyacı mı? Search yapmayı kolaylaştırma mı? Bilemedim. Ne farketti 5000 tane mesajı silmek? Yani site genelinde kaç mesaj var, 5000 tanesini silmek gerçekten bişey değiştiriyo mu?
Yaptığınız yanlıştır demiyorum. Elbette sebepleriniz vardır. İşte bu sebepleri anlamadığımı söylüyorum. Forum nefes alıcak demiş rocksurfer. Nası yani??? Ne farkedicek ki??? Hiç bişey farketmiycek insanlar yine kaldıkları yerden devam.... Kaldı ki burası bir forum... İnsanlara onu yazma bunu yazma demeye başlarsanız bu sefer hiç uğramamaya başlarlar. Karışmazsanız da eski tas eski hamam...
Neyse... zor iş kolay gelsin. _________________ Muratcan Akçay ---> Magick / Tuşe - Davul <---
Tuşe! ~ Cumartesi 21:30 Yolcu ~
Ankara'da ev stüdyosunda davul dersi... |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Cum 20.05.2005 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
Buradaki amaç forumu takip edenlerin o gruplarla ilgili bilgiye direkman ulaşıp kendi fikirlerini paylaşmasıdır. Sizlerin kendi aranızda yaptığınız muhabbetler üçüncü bir şahsı ilgilendirmediği gibi bu durumu gören kullanıcılar forumdan daha çok kaçmaktadır. İşte bu durumun düzeltilmesi ve düzenlenmesine "nefes almak" diyorum. _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|