Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İstanbul'da Bir Müzik Aletleri Fuarı(NAMM,musikmesse) Olsa..
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İstanbul'da Bir Müzik Aletleri Fuarı(NAMM,musikmesse) Olsa..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rastansaga

MesajTarih: Cmt 14.05.2005 18:42    Mesaj konusu: İstanbul'da Bir Müzik Aletleri Fuarı(NAMM,musikmesse) Olsa.. Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar keşke İstanbul'da da Musikmesse veya NAMM benzeri bir fuar olsa her yıl. Rahat rahat denesek, karşılaştırsak, bilgilensek, alış-veriş yapsak, etkinlikler olsa.. Ne güzel olurdu değil mi? Umarım bir gün olur. Siz ne dersiniz?

Bu sitede böyle bişeyi organize etmek baabında tanıdıkları falan olanlar varsa bir kıvılcım başlatsak güzel olmaz mı?

Yani şu foruma bakıyorumda alım-satım, gitar, manyetik vs. dağ gibi olmuş bu müzik olayıyla ilgilenenlerin sayısı.

Yani bundan bikaç seneye kadar festival nedir bilmezdik ama bissürü festival düzenleniyor artık ve en iyi gruplar geliyor. Artık fuar bu olayının da zamanı gelmedi mi sizce?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kaish

MesajTarih: Cmt 14.05.2005 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geldi bence olsa hiç düşünmeden izmirden kalkıp giderim
rastansaga

MesajTarih: Cmt 14.05.2005 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaish demiş ki:
geldi bence olsa hiç düşünmeden izmirden kalkıp giderim

İzmir'de olsa da olur canım. Smile
Başa dön
TheBeast

MesajTarih: Pts 16.05.2005 2:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ahh
ahhh
zaten bu fuarlardan 2 tane biliyorum ben
bi3. sü tr de olmaz daha burda baba firmaların distribitörlüğü yok
olanlarda doğru dürüst alet getirmiyolar
Başa dön
rastansaga

MesajTarih: Pts 16.05.2005 7:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bazı bikaç firmaların olmasa da çoğunun var. Fakat evet, çok iyi aletler pek satılmadığından gelmiyor. (Almak isteriz ama züğürtüz.)
Başa dön
vileshome
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 16.05.2005 8:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burda var öyle bi fuar ama çok basit kalıyor.. lütfi kırdar da gitmiştim bidefa.. Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rastansaga

MesajTarih: Pts 16.05.2005 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cidden mi? Ben hiç duymadım ama pek reklamı yapılmıyor heralde. Her sene oluyor mu acaba? Ne zamanlar?
Başa dön
DrB

MesajTarih: Pts 16.05.2005 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vileshome demiş ki:
burda var öyle bi fuar ama çok basit kalıyor.. lütfi kırdar da gitmiştim bidefa.. Smile

Ben de tee 1980lerin sonlarinda 87miydi 88mi hatirlamiyorum ilk gitarimi (rus mali bir LP taklidi bir seydi) o fuardan almistim. O zaman tarlabasi'ndaki otoparkin ustunde olmustu, simdi adini hatirlamiyorum cunku adi da degisti.

Oluyor bir seyler de, hani cok mu enteresan o tartisma konusu olabilir.

B
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plokoon

MesajTarih: Pts 16.05.2005 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet fuar vardı 90 larda 3 -4 sene arka arkaya düzenlendi sonra bir fuarla birleşti tam hatırlamıyorum. süper oluyordu jackson ibanez mapex falan standları kuruluyordu. gidip deniyodun çalıyodun hatta mini konserler oluyordu. Güzeldi o günler peh be.
Başa dön
katilinek

MesajTarih: Pts 16.05.2005 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben expo chanelda izlemiştim geçen senelerde ama dj malzemesi haricinde bir şey yoktu.
Başa dön
Megadeth79

MesajTarih: Pts 16.05.2005 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olsa soyle seyler olur. Ornegin duvarda asılı olan gitarı incelemek icin alıyorsunuz.
Magaza sahibi:Kardes elleme yassak.
Gitarist: E inceleyecegim.
Magaza sahibi: Yok bak iste neyi inceleyecen...
Saka bi yana olsa iyi olur
Başa dön
rastansaga

MesajTarih: Pts 16.05.2005 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bide fuar muhabbetine promosyonlar ucuzluklar falan olsa.Bi girersin bi gitar bi amfi bi prosesör bi kaç EMG, seymour duncan set. Off. Hayali bile güzel ama..Hem para lazım hem de bole bi olayın tertiplenmesi gerek.

Daha önce yurtdışındaki fuarlara uğramış olan var mı acaba? Varsa tecrübelerini paylaşsın.
Başa dön
vileshome

MesajTarih: Pts 16.05.2005 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim dediğimde 5-6 sene ewel.. tüneldeki mağazalar falan stand açıyomuş bi aralar orda ama onlarda ilgi göstermiyodu o zaman, hala ne durumdadır bilmem ama muhtemelen ses sistemleri & ışıklandırma, dj ekipmanlarından başka bişey yoktur..

Amerikanın yada başka bir ülkenin en ücra yerinde sattığı ürünün yarısını bile satamadığı biryere adamların stand açmasını beklememizde trajikomik bi durum olur.. Smile zaten çoğu burda göstermelik dist. ler ile çalışıyorlar..
bir behringer roland v.s. belki iştirak edebilir ama bir marshall senede bilmemkaç tane 15w anfiden başka bişey satmıyan şubesi için kalkıp buraya gelmez.. sad but true Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Norton_Antor

MesajTarih: Pts 16.05.2005 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

niye satamıyorlar acaba? yoksa 2 katı para istemelerinden kaynaklanıyor olmasın? satamasınalr iflas etsinler ölsünler gebersinler.
Başa dön
Darestan

MesajTarih: Pts 16.05.2005 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

daha doğru dürüst bi gitar-ekipman dergimiz bile yokki olsun.Gerçi volume var bitek.

abi bu adamlar istese normal avrupa fiyatından hatta dahda altında satar,az getireceğine daha çok getirir daha çoks atar daha çok kişi aldıkça sektör gelişir reklam verir gazetelre dergilere,genç müzisyenlere sponsor olur,sağda solda amatör gruplar için konserler düzenler,daha çok getirip ydaha çok satar yeni mağzalar açılır...sonra bu ekipmanları çalan insanları kesmez artık fuardada göstermek laızm gelir,malum gitar önemli bi sektör olmuştur ondan sonra fuar yapılır.

şimdi fuar açsan ne olur.ibanez js custommı getirecek 50'-60' gibson les pauller mi getirilip sergilenecek orda.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vileshome

MesajTarih: Sal 17.05.2005 0:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyi demişsinde avrupa fiyatında satılsa burda mamüller yeter daha aşşağısında gözümüz yok, zaten akside mantıksız olur..
ayrıca Türkiyedeki alım gücü en az 50 sene daha gözle görülür bir yükselme gerçekleştirecek gibi gözükmediğinden büyle bir gelişme biraz hayal.. Confused
Norton_Antor

MesajTarih: Sal 17.05.2005 1:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi tane mağaza ucuz satmaya başlasa diğerleri de çok affedersiniz s..ke s.ke başlaralr ucuz satmaya rekabete dayanamayacakları için.sadece ilk kıvılcımı çaktıracak kişi lazım.tabi o kıvılcım müzik olmaz:D
Başa dön
Darestan

MesajTarih: Sal 17.05.2005 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1 senede verdiğimiz vergilerle bir usa strat bile alırız heralde(ki tahminen daha fazla).her alışverişinizde verdiğiniz kdv yi filan da düşünün.

niye bu kadar çok vergi alıorlar anlamıyorum.isviçre falan mıyız.hani saçacak paramız varda vermiyormuyuz.köprü parası kaç ytl oldu ?Bu vergiler yol su elektrik olarak geri dönüyorsa neden adslm hala 256kb ,2mb değil?bide kanal d de herakşam gösteriyorlar savrulan paraları.yiyip içip israf ediyorlar sonra olan bize oluyor.

sorgulamak lazım tabi.kimin cebine gidiyor bunlar.sorgulamayaıp sus pus oturduğumuz için daha çok eziyorlar.yıllardır böyle.böyle olduktan sonra bırkaın müzik sektörünü hiçbir sektör gelişemezki.yine her şey biz gençlerin başına kaldı.bizden öncekilerin yaptıklarını biz çekmek zorunda kalacağız.off off Sad

neyse ki allahtan turkrock tır garajdır bilimum müzisyen sitesi var.onlar olmasa deliricez heralde Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız