Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 15.05.2005 23:44 Mesaj konusu: Kullanici Adi Ne Zaman Düser?
Belirli bir süresi var mi? Ben baska bir kullanici adi istiyorum ama kullanimda mesela.Ama aktif bir üye degil.Sonsuza kadar beklemek mi gerekir yoksa merak etmemek mi gerekir?
Başka sitelerde olduğu gibi belirli süre mesaj yazmayınca silinme olayı varsa bekle ama büyük ihtimalle öyle bir olay yok.Hiç mesajı yoksa silinebilir ama mesajı varsa kullanıcı silinirse isim yerinde "Misafir" yazar ve hoş olmaz.Ama kullanıcı yönetiminden o kullanıcının ismini değiştirdikten sonra(admin işi) sen o ismi alırsın ama zannediyorum ki hiçbir yönetici buna kasmaz...
Kullanıcı adının düşme gibi bir durumu söz konusu olamaz. Üye aktif değil veya yıllardan beri siteye giriş yapmıyor diye isminin silinmesi veya bir başkasına devredilmesi mümkün değil. Aktif değilse bile belki aradan elli yıl geçtiğinde olur da kafasına eser "ben yıllar önce www.turkrock.com adında bir siteye üye olmuştum, girip bakayım" diye düşünme ihtimalini göz önünde tutarak veritabanında kullanıcı hesabını, ilk sahibine ait olacak şekilde saklıyoruz.
d.n: Sevgili eXpert, artık şu site hakkında bölümünde daldan dala atlama huyundan vazgeçsen hepimiz adına iyi olacak.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız