Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Karalamalar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Karalamalar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
eXpert

MesajTarih: Cum 13.05.2005 0:26    Mesaj konusu: Karalamalar Alıntıyla Cevap Ver

Bir süredir düşünüyorum,yazacağım!

Karalamalar forumu kapanmasa da konu veya cevap gönderme,onay ile sağlansa çok iyi olur.Bununla ilgili modül var mı bilmiyorum ama www.phpkolik.com veya www.aktifnuke.com da yoksa,başka yerde de yoktur ancak www.aktifnuke.com sipariş ile modül,tema vb. materyal hazırlıyor.AktifNuke'nin modüller kısmında bulursanız,bana haber verebilirsiniz.Download için yüksek üye puanı gerekiyor.

Saygılar..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Aldeberan

MesajTarih: Cum 13.05.2005 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetime yakın kaynaklardan aldığım bilgilere göre bu konuyla ilgili araştırmalar başlatılmış. Hatta ayrı bir AR-GE bölümü oluşturmuşlar. En kısa zamanda bir bilgilendirme yaparlar sanırım...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eXpert

MesajTarih: Cum 13.05.2005 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Umarım o bölüm kalır.Çünkü içerisinde fasa füso günlükler dışında,gerçekten çok iyi ve özenle yazılmış yazılar var...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 13.05.2005 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

AR-GE başkanı olarak yazmak geldi içimden. Araştırmalara büyük bir hızla devam etmekteyiz. AR-GE çalışanları olarak bu konuyu en kısa zamanda halletmeye çalışacağız. Henüz araştırmanın başında olmamıza rağmen konu hakkında bayağı ilerledik. Yakın zamanda elde ettiğimiz verileri buraya aktaracağız. Sınırlı bir popülasyonda bu modulu test etmeyi düşünüyoruz. Elde edeceğimiz istatistiksel verileri buraya aktarırız..

En son filthy tarafından Cum 13.05.2005 14:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Pixies_

MesajTarih: Cum 13.05.2005 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Karalamalar bölümü çok kötü bri hale gelmiş.Normalde sadece bir başlık altında toplansa iyi olur. Ben ilk açtığımda oradan devam ederim diye düşündüm. Ama baktım hoca, cemaat olayına girildi. Neyse ben şu an günlüğüme yazıyorum yazılarımı. Okuyan okusun!
Sevgiler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayerbodom

MesajTarih: Pts 16.05.2005 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Karalamalar bölümünde son günlerde baya bir karışma olmuştur...Bazı arkadaşlarım yöneticilerin forum kuralları demesine rağmen her defasında hiçe sayılarak yada görmezden gelinerek aynı hatayı yapmıştır...Benimde hatalarım olmuştur bende uyarılmışımdır...Bence kapatılma konusunda haklılar bana göre...Ama bu tür hatalara karşın bir önlem alınsa çok iyi olur diye düşünüyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
blackjoe

Nerden: İstanbulun karanlık dar kuytu nemli sokaklarından .....

MesajTarih: Cum 20.05.2005 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yazık olmuş .. belkide gerekiyordu . bende yazdıklarımı kendi sayfamda yayınlıyorum .
'İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi.' www.ruh6sacmaliklari.gen.ms
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
eXpert

MesajTarih: Cum 20.05.2005 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Birşey soracağım;karalamalar forumu tamamen mi silindi,yoksa kullanıcı düzeylerine göre görüntüleme olayı mı engellendi?Bu konuda filthy nin mesajına da bakınca,tamamen silinmemiş olsa gerek diyor insan Confused
Başa dön
Layne_Staley

MesajTarih: Cmt 11.06.2005 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hmmm peki buraya yazayım...
şöyle yapılsa daha iyi olmaz mı, orada çok sayıda yazan var, eğer kontrol mekanizmasındaki kişiler arttırılırsa o zaman hem kontrolü yapnlara daha kolay olur hem de daha temiz olur ve herkesin kendi sayfası olmalı diye düşünüyordum en başından beri...
Mesela ben yazmak istiyorsam Layne_Staley den şiirler gibi bir başlıkta toplamam daha mantıklı olmaz mı? hem bu sayede sayfalarca uzamaz ve arada güzel şeyler atlanmaz, hem de ne bileyim arşivi gibi birşeyi de olur herkesin böylece. Bence turkrock a has olan birşeyi kaldırmamalısınız, en azından bir de böyle deneyin derim...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 11.06.2005 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O tür yazılar için, kişiye özel olan Günlük bölümünü kullanabilirsin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Layne_Staley

MesajTarih: Cmt 11.06.2005 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşekkürler ben bu olayı bilmiyordum...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
1000mirrors

MesajTarih: Çrş 07.12.2005 2:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Karalamalar silindi mi yoksa bir şekilde ulaşmamız mümkün mü.Güzel şiirler vardı çünkü,bazılarının bazı kısımları oldukça ilgimi çekmişti.Hala da aklımda olanlar var.Bir şekilde tekrar okumak mümkün olabilir mi aktif hale getirilmese de.
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Çrş 07.12.2005 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1000mirrors, Karalamalar bölümü kalkalı uzun bir süre oldu. Hatta belki yazılarını almak saklamak isteyenler olur düşüncesiyle uzun bir sürede sadece okunur durumda kaldı forumda. Ancak şu an herkes Günlük bölümünü kullanıyor bu tip yazıları denemeleri için. Eğer yazan kişileri hatırlıyorsan onlara sorman daha yararlı olacaktır belki kendilerinde saklamış olabilirler. Şu an için tekrar aktif hale gelip okunması mümkün değil.

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
1000mirrors

MesajTarih: Prş 08.12.2005 2:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Praksis'in birkaç şiiri vardı mesela ama o da 3-4 kez atılınca uğramamaya başladı forumlara.Marksist milleti işte Smile .Neyse teşekkürler yine de.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız