Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cmt 07.05.2005 2:09 Mesaj konusu: Radyo açma ve yönetme hakkında
Nasıl yapıyorsunuz merak ettim. Yardım eder misiniz? Bu mesajı eğer burada cevaplandırmak istemiyorsanız lütfen bana mail atın bende açmayı planlıyorum ama sizinki epey güzel olmuş. Beni bilgilendirirseniz sevinirim yoksa canınız sağolsun. Mailim : anduril872001@yahoo.com eyvallah kolay gelsin
Not:win32 platformu için windows için yani istiyorum. _________________ You Know You're Right - Nirvana
Tarih: Cum 13.05.2005 4:46 Mesaj konusu:
nullsoft (winamp) 'in sitesinde shoutcast ile ilgili dokümanları bir okuyun derim.. Bizim sistemimiz işletim sistemi farkından ötürü daha farklı... _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr)
tamam çok sağolun ben bu konuyu araştırıyorum ama pek cevap gelmiyor inşallah bulacağım sonunda İyi günler _________________ You Know You're Right - Nirvana
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız