Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - MP3 Player
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

MP3 Player
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kenny

MesajTarih: Cum 22.04.2005 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

e ama hafızasıda senin mp3 un 11 katı Smile
Skull_KruSher

MesajTarih: Cum 22.04.2005 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende 20gb creative zentouch var.. 450-500ytl gibi bir fiyatı var. eğer menüyle fazla oynamaz ve bilgisayara bağlamazsam şarjı 1 haftada kadar gidiyor(günde 3-4 saat kesintsiz çalıyor) ses kalitesi gayet iyi tabii ki ufacık kulaklıktan alabileceğiniz ses kalitesi ne kadar kalitelidir o tartışılır. 4 band eq'ı var.playlis vs destekliyor çok satırlı ekranı mavi aydınlatması var, id3 zaten var, usb den şarj edilebiliyor. ama ağır biraz bel çantasında taşıyorum ben. kumanda takılabildiği halde yanında kumanda verniyorlar bu büyük bir eksi, sonrak,i şarkıya geçmek için aleti bel çantasından çıkartıp düğmeye basmak veya kumandaya 35$ vermek koyuyor.. 4gb olancreativelerden daha ucuz dikkatini çekerim, içinde 5000 şarkı varken neden radyo dinleyeyimki zaten normaldede dinlemiyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CorvusTheHeretic

MesajTarih: Cum 22.04.2005 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kenny demiş ki:
e ama hafızasıda senin mp3 un 11 katı Smile

aslında tam olarak 46 katı ama bence pek önemi yok nası olsa 200 gb hd var sıkıldıkca atıyorum yeni bişeyler o paraya ben 7-8 ay yer içerim .
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CorvusTheHeretic

MesajTarih: Pzr 24.04.2005 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada bir arkadaşa 20 gb sony aldık amerikadan getirtik 150 dolar falan ucuza geldi türkiyeye göre manyak bir alet sony kalitesi manyak ses çıkıyor son ses cowboys from hell bu arada aldığı site

http://www.etradecenter.us/

diye bir site tavsiye ederim .
Başa dön
Reeve
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 8:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Flexy mp3 player watch kullanan var mı? ya da bilgisi olan?

fiyatı uygun bence ama ses kalitesini çok merak ediyorum..

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
nienturi

MesajTarih: Pts 02.05.2005 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Flexy benim kullanıcılarda gördüğüm kadarıyla işe yarar bir marka değil. SadeceMMC/SD kartları fena değil...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Reeve
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Pts 02.05.2005 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nienturi demiş ki:
Flexy benim kullanıcılarda gördüğüm kadarıyla işe yarar bir marka değil. SadeceMMC/SD kartları fena değil...

katalogda ballandıra ballandıra anlatınca bende fiyatına şaştım zaten.. o yüzden kafamda soru işareti bırakmıştı
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Andac

MesajTarih: Pts 09.05.2005 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

IRiver dan şaş-ma-ya-cak-sın..MP3 player da 1 numara i-river..
....aha ben muzio aldım da n'oldu--> bozluldu ..
ben flexy jukebox aldım da n'oldu--> bozuldu ( pil ömründen dolayı kullanışsız da zaten )
arkadasıma gittik Creative Zen Touch aldık da n'oldu --> bozuldu ( yazılım hatası )

mp3 calar alcaksan i-river alcaksın sony falan da hikaye ..(fotoraf makinası alıosan git sony al ama mp3 calar alma...)
Başa dön
Rockman1

MesajTarih: Cum 13.05.2005 4:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Flexy, Ipod veya Creative kalitesinde değil. ancak tatmin edici bir kalitesi var.
Flexy Jukebox'u ben birkaç ay kullandım, bir arıza oluşmadı. Aslında bende daha kaliteli bir markayı tercih ederim. ama Flexy Jukebox'da, diğerlerinde olmayan özelliklerde var:
* SD/MMC kart okuma ve hafızasına aktarma
* Line In girişinden kayıpsız olarak MP3 kaydı yapabilme (80 ve 160kbs)

PC'de Line In girişinden kayıt yaptığınızda parazitler oluşuyor. sadece creative ses kartlarının bazılarında bu parazitler çok aza indirilebiliyormuş.
Flexy ise, ses kaynağından hangi netlikte ses alıyorsa, aynen kaydediyor.
SD/MMC okuma, Snazio Pocked Cinema'da var. o zaten mpeg - avi kayıtları filanda yapıyor ve 1 milyar TL civarında fiyatı var.

Flexy'nin 2 tane olumsuz özelliği var:
1-Ekran ışığının zayıf olması
2-Pilinin kısa ömürlü oluşu
Ancak pili, şarj cihazına gerek olmadan çok kolay şarj ediliyor. ve 6V sony discman adaptörleriyle oto'da kullanılabiliyor. zaten yedek pilde kullanıyorum.

Andac demiş ki:
ben flexy jukebox aldım da n'oldu--> bozuldu

Peki neresi ve nasıl arızalandı. yere mi düştü mesela? Bende ona göre dikkat edeyim. o açıdan soruyorum.
krenk
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 13.05.2005 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar farkındasınızdır artık sony cd walkmanlerde sesleri kıstı artık eskisi kadar yüksek ses alamıyoruz acaba bu durum da mp3 playerlere de aynı durum sirayet etmiş olabilir mi acaba creative yi kullanan arkadaşlar memnun mu ses yüksekliği ve kalitesi açısından Question
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EtheaL

MesajTarih: Pts 16.05.2005 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

CorvusTheHeretic demiş ki:
bu arada bir arkadaşa 20 gb sony aldık amerikadan getirtik 150 dolar falan ucuza geldi türkiyeye göre manyak bir alet sony kalitesi manyak ses çıkıyor son ses cowboys from hell bu arada aldığı site

http://www.etradecenter.us/

diye bir site tavsiye ederim .

evet o sitede fiyatlar gerçekten ucuz .yorumlara bakılırsada baya güvenilir. bende getirtmeyi düşünüyorum 20gb lasım banada:)
Başa dön
Skull_KruSher

MesajTarih: Sal 17.05.2005 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

krenk demiş ki:
arkadaşlar farkındasınızdır artık sony cd walkmanlerde sesleri kıstı artık eskisi kadar yüksek ses alamıyoruz acaba bu durum da mp3 playerlere de aynı durum sirayet etmiş olabilir mi acaba creative yi kullanan arkadaşlar memnun mu ses yüksekliği ve kalitesi açısından Question

Evet, Sony'nin kulaklığının sesini sonuna kadar açıp sağır olan moronun birine meşakkatli bir tazminat ödemesinden sonra bütün büyük firmalar sesi kısıtlı bir seviyeye düşürdüler. Ama creative mp3 çalarlarda böyle bir sorun yok hatta kulaklığımı patlattı galiba bırrt bırrrtt yapıyor... Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zeynep_busra

MesajTarih: Prş 19.05.2005 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende de creative zen xtra 30 gb var ben çok memnunum açıkçası gerçi 4 kez servise gönderdim tabi bunda benim hatam vardı betona düşürdüm de Very Happy kesinlikle tavsiye ederim ayrıca ses seviyesi gerçekten çok iyi ben son ses açtığım zaman bütün otobüs zevkle dinliyoruz Laughing
slayerbodom

MesajTarih: Prş 19.05.2005 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zeynep_busra demiş ki:
bende de creative zen xtra 30 gb var ben çok memnunum açıkçası gerçi 4 kez servise gönderdim tabi bunda benim hatam vardı betona düşürdüm de Very Happy kesinlikle tavsiye ederim ayrıca ses seviyesi gerçekten çok iyi ben son ses açtığım zaman bütün otobüs zevkle dinliyoruz Laughing

Ondan otobüsteyken adam sana tip tip baktI...Açarsan sesini o kadar tabi öle bir ses çIkIyorki mübarek...

Laughing ( slayerbodomoryel ) Laughing
Başa dön
zeynep_busra

MesajTarih: Prş 19.05.2005 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne yapabilirim yani müzik dinliyorum herkes nasiplensin dedim ne güzel işte yurdum insanına metal ve rock müziği tanıtıyorum Laughing
slayerbodom

MesajTarih: Prş 19.05.2005 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zeynep_busra demiş ki:
ne yapabilirim yani müzik dinliyorum herkes nasiplensin dedim ne güzel işte yurdum insanına metal ve rock müziği tanıtıyorum Laughing

Güzel meslek ama tartIsmak için yeri degil yanI bu baslIk altInda...
Başa dön
zeynep_busra

MesajTarih: Prş 19.05.2005 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doğru söylüyorsun ama sen başlattın ilk önce neyse burda kesmek en iyisi galiba Laughing
giggle

MesajTarih: Cmt 18.06.2005 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende minton var. ya ipod ya da minton derim... kullandığım cinsinde (!), hafıza kartı ile büyültme imkanı var. memnunum şu an.. şu an ki hafıza durumu küçük ortalama 60 şarkı falan alıyor..

bu arada camını kırdım ya servise götürsem yaparlar mı?? Confused bi de garanti kapsamına girer mi acaba?
zeynep_busra

MesajTarih: Cmt 18.06.2005 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

senden kaynaklanan sorunlar garanti kapsamına alınmıyor maalesef
CorvusTheHeretic

MesajTarih: Cmt 18.06.2005 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben kendı ekran kartımı kendım overclocklayıp yakıorum hep ama alıyolar garantıye bir şansını dene bence.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız