Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Aylin Aslım
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Aylin Aslım
Sayfa 1, 2, 3 ... 57, 58, 59  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
benayevsen

MesajTarih: Cum 16.01.2004 13:28    Mesaj konusu: Aylin Aslım Alıntıyla Cevap Ver

albümü çıkardı ortadan kayboldu bildiğim kadarıyla radyo eksende bir programı varmış... çok fazla bir bilgim yok bu vokal hakkında bilenler benim gibi bilmeyen vatandaşlara anlatırsa iyi olur...
YehuDa

MesajTarih: Cum 16.01.2004 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şarkıları genelde melankolik ve iyi sayılabilecek bi sesi var.yakında yeni bi album çıkaracakmış
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cum 16.01.2004 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aylin Aslım'ın albümü oldukça güzel.. Bende ilk olarak 4-5 sene önce klibini seyretmiştim "Senin Gibi" nin...
O zamanlar yurtdışındaydı sandığım kadarıyla eğitimini de yurtdışında almış. Albüm her ne kadar Rock kategorisine girmese de kaliteli müzikten anlayanlar için doyurucu olacaktır. Biraz kasvetli bir hava var albümün bütününde... Uzun zamandır dinlemedim, ama konserler veriyor. En son pt653 teydi (Yeni Melek) Babylon'da falan da çıkıyor. Canlı performansını hiç seyretmedim.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yener

MesajTarih: Cmt 17.01.2004 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir şarkısı vardı klibinde böyle yatak yorgan içinde söyliyordu şarkıyı.o şarkının adını bilen varmı
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hudubet

MesajTarih: Cmt 17.01.2004 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar beni de şu Aylin Aslım hakkında bilgilendirseniz: Exclamation :Vallaha çok hayra geçecek Rolling Eyes
noSurprises

MesajTarih: Cmt 17.01.2004 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk debutunu h2000 de yapmıştı..ilk senekinde..o zmndan beri var yani bu hatun Smile albümü bende de var,rock kategorisine sokmak biraz yanlış gelio bana tarz olarak şarkıların neredeyse hepsi electronic..ama yine de sözler çok sıkıydı..bi röp.ını okumuştum,uzun zaman oldu gerçi,satış grafiği çok düşükmüş..belki gelmezmiş bile ikinci kaset...elini ayağını çekmez umarım piyasadan.."4gün 4 gece"diye bi şarkısı vardı,albümün en sağlam parçasıydı bence Smile
comingcurse

MesajTarih: Pts 19.01.2004 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aylin aslım çok iyi bir kadro (anti-silence'dan gitarist ve davulcu kaptı) ile placebo'nun parkorman konseri (creamfields fest) öncesi sahneyi çok iyi dolduran bir açılış grubuydu, sert distortion'lı gitarlar ve güzel sözlerle harmanlanmış şarkıları umarım yakın bir zamanda bir kayıtta buluşur Cool
hudubet

MesajTarih: Çrş 21.01.2004 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet;grubun adı Süt.Az önce Roll'da okudum.Albüm geliyormuş...
zibidi

MesajTarih: Çrş 21.01.2004 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"dört gün dört gece" olağanüstü bir parçadır..sırf bu parça için albüm alınmalıdır...
razumukin

MesajTarih: Prş 12.02.2004 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk albümü güzeldi ama elektronik müzikten daha uzak,gitar ağırlıklı olucaını söylediği 2.albümünü daha çok severim sanırım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MarilynManson
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 14.02.2004 5:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Organizasyon yapmasın bir daha ama....Felaket oluyormuş Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
noSurprises

MesajTarih: Sal 24.02.2004 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çekip gitsen şu anda,bana kalsa tüm rüyalar...ne değişti senden sonra??geceler aynı,günler aynı..aşk uzaklarda!!!
PepsiTwist

MesajTarih: Prş 04.03.2004 1:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Klavyecisi (gerçi klavyeci çok hafif kalıyor ama) Hayko şu sıralar Demir'le çalışıyor, haber vereyim dedim.. Wink
Dinlenilesi bir şarkıcı Aylin..
Başa dön
amnesia

MesajTarih: Prş 04.03.2004 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Severek dinlediğim biriydi. 4 gün 4 gece özellikle muhteşem bir parçaydı, sonra ortadan kayboldu, şimdi şükür geri gönüyor Smile
rostrum

MesajTarih: Pzr 07.03.2004 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

PepsiTwist demiş ki:
Klavyecisi (gerçi klavyeci çok hafif kalıyor ama) Hayko şu sıralar Demir'le çalışıyor, haber vereyim dedim.. Wink
Dinlenilesi bir şarkıcı Aylin..

Twisted Evil hayko manyak bi adam ja demirle calıso dion da valla bi senle calışmıoo herhalde bu piyasada aylin aslım,murat kekili, öztürk, koray candemir... Bi de adam sahne de tüm yükü üstleniyor. Aylin aslımın kemancıdaki proramında sütten önce yane kadın bi gitar bi de haykoyla sahneye cıkıoodu. Adamın seside güzel yakında albüm falan gelirse sasırmayın. Rock tarzının cengiz kurtoglusu ehiihi saka bir jana seside güzel.. Aylini seyretmek isteyenlerede her carsamba istanbul manthattan da cıkıoolar sütle albümdeki tüm sarkılar daha sert formatta yani bilgililerinize Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PepsiTwist

MesajTarih: Pts 08.03.2004 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zaten bir albüm çalışmasındaymış kendisi, benden duymuş olmayın ama.. Wink
Başa dön
pyshcocreps

MesajTarih: Çrş 10.03.2004 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hatun elektronic alt yapılı bir müzik yapıyor bundan olsa gerek sözler i bayaı önemsemiş !
Radyo eksende program yapıyor ilgililer için söyliyim Hoş müzikler çalıyor !Underground müzikten hoşlananlara tavsiye edilir (underground pop diyim daha net olsun)
redbaron

MesajTarih: Prş 11.03.2004 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"4 gün 4 gece" TR'de yapılmış en güzel parçalardan biri bence. Aylin Aslım da en takdir ettiğim sanatçılardan biri ve TR'de en çok beraber çalmak istediğim sanatçı. Özellikle Björk yada Elisa tarzı sanatçıları beğeniyorsanız kaçırmayın.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
WS

MesajTarih: Pzr 14.03.2004 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aylin Aslım su sıralar Amerikan underground listelerinde 1 numaraymıs (dream tv de yeni izledim) ne diyelim helal ossun Smile
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Pzr 20.06.2004 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şuan Dream Tv de kendisini izliyorum...Hiç tahmin etmediğim kadar sahnesi iyi ve grup arkadaşlarıyla beraber sahneyi doldurduğuna inanıyorum...
Sahnede düşmesine rağmen (böyle şeyler olur:)
beni kendisine hayran bırakmış kişi... METALL! Danset taparim
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 57, 58, 59  Sonraki
1. sayfa (Toplam 59 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız