Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Çelik Erişçi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Çelik Erişçi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
difdENK

MesajTarih: Çrş 04.05.2005 22:20    Mesaj konusu: Çelik Erişçi Alıntıyla Cevap Ver

Çelik ERİŞÇİ'nin bir popçu olduğu gerçeğini bilerek bu başlığı açıyorum
ama ben genede kendisinin rock kökenli ve bir rock tutkunu olduğunu biliyorum
sizin yorumlarınız nedir?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Jawbreaker

MesajTarih: Çrş 04.05.2005 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Paşam isimli şarkısına bayılırım. Bir röportajında Nutuk'u okuyup, ondan ilham alarak şarkı bestelediğini söylediği günden bu yana apayrı bir sevgim var kendisine karşı. İzel-Çelik-Ercan'dan bu yan takip ediyorum. Acayip bir evrim geçiriyor bu adam yalnız. Sonu neye varacak bilemiyorum.

Başlığı kilitlesem mi, silsem mi, yoksa ne hali varsa görsün diye bıraksam mı, onu da bilemedim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jawbreaker

MesajTarih: Çrş 04.05.2005 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu ülkede anlaşılamadı bu adamın müziğinin derinliği. Çelik bir, Yaşar Gaga iki... Avrupa'ya açılmalı bir an evvel.
Başa dön
akinu

MesajTarih: Çrş 04.05.2005 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atatürk'ü ve Kemalizm'i popüler kültür içine taşımaya çalışıp anlamsız tripler içine girdi. Hasan Cihat Örter'in asker ve Atatürk'çü kesimle flört içine girmesinden sonra Çelik'te aynı garantili yoldan gitmeye başladı. Siyaset ile müzik ayırdını yapamadığı ve kendisini acayip triplere soktuğu için ben sevmiyorum.
Jawbreaker

MesajTarih: Çrş 04.05.2005 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok garip çok... Bir sanatçı nasıl olur da sadece tarihsel bir dökümandan öte birşey olmayan bir eseri okuyup, ondan ilham alır? Anlamıyorum. Yani ben de karar verdim meclis tutanaklarını okuyup ilham alacağım. Böyle..
Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Çrş 04.05.2005 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben bu şehirde adlı şarkısına bayılıyorum yaa...Bu şarkının tarzında rock'a yaklaştığı bir andı sanki sizce ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Atalay

MesajTarih: Çrş 04.05.2005 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çelik stüdyoya kapanır, 2 saat Death, Slayer, Pantera dinler, birkaç fikir edinir ve pop beste yapar. Tecrübeyle sabittir. İyi mi kötü mü algılarsınız bilemem. Ama riffleri oralardan alıyor.
akinu

MesajTarih: Çrş 04.05.2005 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atalay demiş ki:
Çelik stüdyoya kapanır, 2 saat Death, Slayer, Pantera dinler, birkaç fikir edinir ve pop beste yapar. Tecrübeyle sabittir. İyi mi kötü mü algılarsınız bilemem. Ama riffleri oralardan alıyor.

Abi şaka olsun bunlar lütfen Very Happy
Başa dön
fara

MesajTarih: Prş 05.05.2005 0:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

akinu demiş ki:
Atatürk'ü ve Kemalizm'i popüler kültür içine taşımaya çalışıp anlamsız tripler içine girdi. Hasan Cihat Örter'in asker ve Atatürk'çü kesimle flört içine girmesinden sonra Çelik'te aynı garantili yoldan gitmeye başladı. Siyaset ile müzik ayırdını yapamadığı ve kendisini acayip triplere soktuğu için ben sevmiyorum.

aynen katiliyorum...girdigi tripler hosuma gitmiyor..
bide bunun bi manken miydi neydi bi sevgilisi vardi hatirlamiyorum onla ilgili bisiler olmustu bundan birkac sene önce; bi triplere girmisti ordada delikanli tripleriydi sanirim; kadir inanir filan da vardi bu islerin icinde; o zaman da adamin tripler beni gicik etmisti..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Feeling

MesajTarih: Prş 05.05.2005 2:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eskiden (bayaa eskiden) iyi bi müzisyen olduğunu düşünürdüm. Ama o "tarikat" ve "cep telefonundan motivasyon" hadiselerinden sonra bariz bi antipati oluştu bende. Bi de çok garip şarkılar yapmaya başladı.. Ama "hercai" şarkısı hala çok güzeldir benim için..
Başa dön
fara

MesajTarih: Prş 05.05.2005 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet evet olat mativasyon olayiydi hatirladim. triplerini hic unutmamisim ama..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
difdENK

MesajTarih: Prş 05.05.2005 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çelik'in tripleri bir çok kişiyi deli ediyor
buna ben de dahilim
Müziğini konuştur be adam diye bağırasım
geliyor
Ki pop mu yapıyor rock mı yapıyor belli değil
Rock müziği benmsediği Bu Şehirde şarkısından da belli zaten...ama piyasa eğiliminde abimiz
ben isterim ki rock yapsın
çünkü dinlediği isimler çok kaliteli ayrıca kendisi de iyi bir müzik eğitiminden geliyor
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
morvedelisi
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Prş 05.05.2005 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Onu Düşünürken sağlam bir şarkıydı..

www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Karabiber

MesajTarih: Sal 10.05.2005 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşte Çelik gibi ortaokul orotoryosu tarzında şarkılar söyleyen bir sürü şarkıcı (!) gündemi devamlı meşgul ettiğinden, hak edenler hakkında iki satır konuşan çıkmıyor, çıkamıyor. Onlar da böylelikle gündemde kalıp prim yapmaya devam ediyor. Wink
Başa dön
vincent_vega

MesajTarih: Prş 12.05.2005 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende sevmem bu herifi..ağzını yaya yaya şarkı sölüyo.ayrıca atatürkçülüğü kullanarak prim yapmaya çalıştığıda kesin..kadirizm vakasında kofti delikanlılık yaptı..pek sevmem sevenide sevmem.ama hercai gibi güzeil bi şarkıya imzasını atmış..zaten herkesin hayatında bi kere iyi yaptığı şeyler olur.genele vurursak başarısız.dongi dongi ne?
slayerbodom

MesajTarih: Prş 12.05.2005 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vincent_vega demiş ki:
bende sevmem bu herifi..ağzını yaya yaya şarkı sölüyo.ayrıca atatürkçülüğü kullanarak prim yapmaya çalıştığıda kesin..kadirizm vakasında kofti delikanlılık yaptı..pek sevmem sevenide sevmem.ama hercai gibi güzeil bi şarkıya imzasını atmış..zaten herkesin hayatında bi kere iyi yaptığı şeyler olur.genele vurursak başarısız.dongi dongi ne?
Sen sevmeye bilirsin ama sevenlere saygı duyman gerekmezmi...ne o öle sevenide sevmem gereksiz...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 15.05.2005 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vincent_vega demiş ki:

o olay farklı aslında dongi dongi:D ahaha süper.ya orada sitar olacakmış aslında sitar çalan şahıs gelmemiş o gün ağzımla yapayım diyerek çok zekice bir yola başvurmuş dostumuz o çelik gibi zekasını kullanarak. ya hatırlıyorum da ilk aldığım kaset çelik'in di:Dahaha rezalet.tamam ayrılıyorum siteden.ama 6 yaşındaydım.
Başa dön
Feeling

MesajTarih: Pzr 15.05.2005 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de dongi dongi şarkısını bass gitarın sesinden ilham aldığı için yaptığını duydum. daha doğrusu zaga'da izlediğimde öyle demişti. ala ala böyle bi ilham almak.. enteresan:)
Başa dön
Norton_Antor

MesajTarih: Pts 16.05.2005 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neyse ben utanmaya hala devam ediyorum:)
Başa dön
vileshome

MesajTarih: Pts 16.05.2005 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaptığı idda edilen pekçok şarkının ona ait olmadığını düşünüyorum ısrarla Exclamation özellikle ismini duyurduğu şarkılarda..

bir şarkının çelik'e ait olup olmadığı anlamak için çok basit bir yol var şöyleki: şarkının içinde bolca zengin kafiye varsa o şarkı çelik'e aittir.

şöyleki; "güzelsin çok güzelsin, güzelsin ama üzersin, bide gözlerini süzersin.." yada "ateşteyim ateşte, aklım gitti bir kıza işte.." veyahutta "meyhaneci sarhoşum bu gece, aşığım aşık çal bu gece, tak etti canıma yanlız hergece, içiyoruz yine bugece.."

hatta bunlar biryana dongi dongi diye şarkı yapan bi adamın bana hercai, kızımız olacaktı, bu şehirde, yaman sevda.. gibi şarkılarıda yapabileceğini söylemeyin çok gülerim Very Happy hatta kapına köleyim.. Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız