Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Tüneldeki müzik dükkanlarına boykot.?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Tüneldeki müzik dükkanlarına boykot.?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sabien
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 26.04.2005 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tüneldeki yüksel usta tüm işleri yanındaki velete yaptırıyor. Elemanda bir şey bilmediği için yarım yamalak yapıyor. Adam gibi bir luthier bilen varmı ?
solitude71

MesajTarih: Prş 28.04.2005 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vileshome demiş ki:
SRV de pahalı am nispeten daha insaflılar.. ve pek sık rastlanmicak kaliteli aletler bulunabiliyor..

SRV'de fiyatı satıcı belirliyor onlar sadece komisyon alıyor bildiğim kadarıyla. Pahalı ama çeşit bol ve Özlem hanım çok yardımcı oluyor, tünele gidip çoğu dükkandaki suratsızlığı ve ukalalalığı çekeceğinize Kadıköy taraflarını da araştırın biraz. Stage de iyidir hizmet açısından katılıyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vileshome

MesajTarih: Prş 28.04.2005 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

avr. yakasındayım ben, kadıköydeki dükkanları pek bilmiyorum.. kadıköy pasajında var sanırım bikaç yer, başka nereler mevcut.. Question
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HomeMadeWine

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SRV Music şu an daki en iyi müzik dükkanıdır......Telefonda bile çok yardımcı oluyorlar.....internet sitesinden kaçırdığım gitarları gördükçe hayıflanıyorum bi böyle kötülüğü var....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Amrakh

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vileshome demiş ki:
avr. yakasındayım ben, kadıköydeki dükkanları pek bilmiyorum.. kadıköy pasajında var sanırım bikaç yer, başka nereler mevcut.. Question

pasajdan ziyade, rex'ten aşşağı inerken tnt var, benim bildiğim en ucuz yer(-lerden biri), ara sokaklarda da var ama oralarda çok da sağlam aletler yok gibi.
Amrakh

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hatta aklıma geldi de pasaj da pahalı bence
vileshome

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rex neresi birader Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Reeve
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kadıköyde, rexx sineması.. barlar sokağını dönerken ki köşe (sanırım Rolling Eyes )
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Amrakh

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet, rex barlar sokağının girişinde (ya da çıkışında Question Smile ), rex'ten aşşağı inerken soldaydı tnt...
KaRaBaSH

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amrakh demiş ki:
vileshome demiş ki:

pasajdan ziyade, rex'ten aşşağı inerken tnt var, benim bildiğim en ucuz yer(-lerden biri), ara sokaklarda da var ama oralarda çok da sağlam aletler yok gibi.

arkadaşlar tntden mümkün olduğunca alışveriş yapmamaya çalışın. çünkü satış yapıldıktan sonra sizin sorununuz olmuş- olmamış tınlamazlar + bir şey alana kadar sinir küpü haline gelirsiniz.
illa ki birşey alacaksanız garantisini, faturasını falan alınabilecek her şeyini ilk anda alın. sonra çok başınız ağrır, adamda bunun her ticaret gibi olmadığı, müzik alışverişinin biraz da gönül işi olduğu düşüncesi pek yerleşmemiş, hatta biraz... neyse fazla konuşmiyim kısacası tnt'ye fdazla yaklaşmayın.
srv, stage ve sound... ( sound vecdi yücalan'ın dükkanı). üçünden de çıktığınızda pişman olmazsınız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Amrakh

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

walla adamın biraz şımarık olduğu doğru, baştan biraz muabbet kurarsanız fena olmaz ama adam ucuz satıyor tünele göre
KaRaBaSH

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi o şımarıklık değil adam sakat bi adam yani kendi sattığı amfi kendiliğinden bozulduğunda "bi şey yapamam" diyen bi herif. Mad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Amrakh

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

walla o kadarını bilemem, olur mu olur. tavırları pek hoş değil, orası kesin de, fiyatlar ucuz
vileshome

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaw bu tnt bi ara 7telli ibanez duruyodu vitrininde vai'ın gitarından orasımı Question facia gözüküyodu enson orası Razz

bide pasajda wishky var galiba fiyatlarını görünce çenem düşmüştü, hiç allah korkusu kalmamış.. Smile
Amrakh

MesajTarih: Cmt 30.04.2005 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doğru anladıysam, 7 telli ibanezin durduğu yer, tnt nin biraz yukarısında kalan başka bir gitarcı -gitar renkli bişeydi, mor, mavi yeşil falan...- eğer oysa, ordan aşşağı inmen gerek. orada genelde cort falan oluyor.

whiskey e söyliycek lafım yok zaten. grg170dx'e 400€ demişti bana...!!!
bLUeANgEL

MesajTarih: Pzr 01.05.2005 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar tünelden gitar almamaya karar vermiştim en uygun tnt muzik diye düşünüyordum ama şimdide ordanda almayın diyorsunuz. ben 2 hafta sonra falan rgt42 alıcam heralde ordan 700$ dı en son telefonla aradığımda ama şimdi kafam karıştı valla. bide şunu söyliyim dün aradım ve rgt42 lerin modeli değişti dedi bana ve 1 hafta sonra yeni model gelicekmiş ama fiyatını bilmiyor. o zaman nerden alıyım sizce? şimdi aklıma ibanez satan bi kıvılcım geliyor başkada yok, siz tnt dışında nereyi önerirsiniz. bu arada avrupa yakasında oturduğum için k.köyü hiç bilmiyorum.

artık daha fazla kazık yemek istemiyorum, ilk gitarımı aldığım zaman zaten yeterince zuhalden yedim. artık şu memlekette adam gibi ticaret yapan yer kalmadımı!!! artık isyan edesim geliyor, yaa varmı böyle bi bişey? paramız var ama gitar alamıyoruz, napalım kendi gitarımızı kendimizmi yapalım artık en sonunda böyle olucak heralde!! Allah kahretsin bu adamları yaaa çok sinirlendim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Amrakh

MesajTarih: Pzr 01.05.2005 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tnt ye git, konuş, anlaş, gör, burda bizim anlattıklarımız sadece laf, sen kendin gör bence, ondan sonra yine sen karar ver, ama bence tnt ye git. en ucuzu orasıdır. (reklam gibi oldu ama neyse...) benim şimdiye kadar bir sorunum olmadı tnt'yle, olan arkadaşlar var, onlar ne der bilemiyorum.
Perfectionist

MesajTarih: Pts 09.05.2005 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
arkadaşlar tünelden gitar almamaya karar vermiştim en uygun tnt muzik diye düşünüyordum ama şimdide ordanda almayın diyorsunuz. ben 2 hafta sonra falan rgt42 alıcam heralde ordan 700$ dı

bence rgt42fm alma neck-thru korea tavsiye etmiyorum, denedim çaldım aslında güzel (manyetikler değiştirilmeli) ama gitarın dayanıklılığı tartışılır çünkü neck-thru da işçilik çok önemli; 800$ dolara temiz ikinci el çok güzel bir gitar alabilirsin (srv de vardı güzel bişeyler satılmadıysa) mesela ben cumartesi orda bitane peavey t-26 denedim harikaydı biraz ayar çekersen gitar süper tonları beni benden aldı... Switchin her pozisyonunda farklı tadlar var... Kesinlikle tavsiye ediyorum

ama illede ben rgt42fm alıcam diyorsan tnt de ki fiyatlar en uygunu herhalde
WhiSKeY

MesajTarih: Pts 09.05.2005 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hüleynn siz konuşukça benim de içim daralıyo.... (Offff ulan offff!!!!) Bu işe kökünden çözüm bulana 1.5 iskender ısmarlıcam lan!!! Valla bak... Very HappyVery HappyVery Happy
rastansaga

MesajTarih: Pts 09.05.2005 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tuketici hakları derneği var. Onla bağlantı kurulsun.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki
12. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız