Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
adaptor topraklanabilir ancak adaptoru satin alman daha ucuz olur muhtemelen... _________________ Kotu hava kosullari nedeniyle inerken sakatlana ucan kurbagalara yardim ediniz
Evet farkındayım fişin topraksız olduğunun fakat eski adaptörüm (zoomu çalıştırdığım) de topraksızdı... Hatta şimdiye kadar çok az topraklı adaptör gördüm... Sanırım sadece laptopımın adaptörü topraklı. Pil şarj aletiminki, cep telefonu şarj aleti, 2+1 hoparlör vs. hepsi topraksız...
Eğer çözüm buysa bu adaptör topraklanabilir mi? (Eğer doğru terim "topraklamak"sa?) Teşekkürler...
adaptörlerin topaklanmasının gerektiğini sanmıyorum
gitarın içindeki topaklama da sorun yoksa birde amfi topraklı ise sorun yok
bu arada distortion pedalları gürültü yapar
noise gate i kapatınca pod vs de yapıyor
ama bunun dışında pille kullanıldığı zamandan çok farklı bir gürültü varsa adaptörlerde bir uyumsuzluk vardır
Tarih: Sal 26.04.2005 22:09 Mesaj konusu: dipp ses
arkadaslar benimde buna benzer bir sorunum var yeni aldığım avt 50 amfide alırken duymadığım acayip dip sesler veriyor priz topraksız gitarda ve jakta da sorun yok ne yapabilirim prizi topraklamak çok pahalı ne yapabilirim atıyorum güç kaynağına mı bağlıyım amfiyi... _________________ who decided reasons?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız