Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Cubase & VSTi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Cubase & VSTi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Dark-Saga

MesajTarih: Cmt 17.01.2004 14:07    Mesaj konusu: Cubase & VSTi Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar,

Cevabı heryerde olupta sonuca bir türlü ulaşamadığım VSTi mevzusunda bir iki birşey sorucam müsadenizle,

Cubase SX kullanıcısıyım , device>VSTi Instruments tan açtığım vsti leri midi klavyemle kullanmak istiyorum ancak midi klavyem çok eski bir Roland(E-16) ve midi port ayarını bilmiyorum midi inputu any seçeneğine getirip çaldığımda klavyenin bank inden seslere ulaşıyorum ayrıca cubase in kendi bateri kitlerini de kontrol edebiliyorum ama mesela fm7 synt.ına müdahale edemiyorum yada lm-4 e, mousela synt.ın klavyesine yada butonlara tıkladığımda ses geliyor ancak o şekilde bir şey icra etmek imkansız nedir bu işin raconu?

Birde drum kitler dışındaki kitleri nerden bulabilirim mesela bi strings kiti yada piano kiti ?? ve mesela davul kitlerinin uzantısı .drm onlarınki nedir? .fxb neyin uzantısı olabilir?

Yine kendime hakim olamadım Smile

Sevgiler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skatheist
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Pzr 18.01.2004 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Önce bir VSTi yükliyeceksin ve projede bir midi kanal açıcaksın. Midi input ta klavyenle ilgili bi seçenek olmaz, ses kartınla ilgilidir o, kafana takma. Input olarak any yi seç şimdilik, output olarakta Yüklediğin VSTi yi seçersen çıkış alırsın.

Klavyenden ses almak istemiyosan bilgisayarın midi outunu klavyeden sökebilirsin yada klavyeden aletin kendi modülünü kapatabilirsin.

Başka soundlar istiyosan başka vstiler deniyebilirsin. Pek adam akıllı şeyler değil zaten cubasele gelenler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dark-Saga

MesajTarih: Pzr 18.01.2004 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tamamdır çok şükür oldu Smile

Yok zaten kendi instrumentlarıyla ancak ateri oyunlarının müzikleri yapılabilir!

Teşekkür Ederim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skatheist
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Pzr 18.01.2004 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Okadar kolay değil atari oyunu müziği Smile Sx in vsti leride okadar lo-fi değil ama .)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız