| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DeLorean

|
Tarih: Çrş 16.03.2005 22:01 Mesaj konusu: Six Feet Under |
|
|
| Her Pazar 23:00'da Cnbc-e'de yayinlaniyor. Henüz sadece iki bölüm oldu. Bence cnbc'nin yeni dönem dizileri arasinda uzak ara bir numara. Cenaze evi isleten ariza bir aile. Baba bir trafik kazasinda olunce is uc cocuk ve anneye kaliyor. Karakterlerin hepsi ayri bi cins. Olulerle ugrasa ugrasa kendileri de olu gibi olmuslar. Favorim dengesini tamamen kaybetmis anne oldu. Kadinin ne zaman ne yapicagi belli olmuyor. Mutlaka izleyin derim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Prş 17.03.2005 0:22 Mesaj konusu: |
|
|
| Yeni diziler arasında en sağlam konusu olan dizi bu. Eşcinsel oğul da diziye mükemmel bir ironi katıyor. Kızları desen bir garip. Ben de tavsiye ederim, çok güzel bir dizi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 1820 Nerden: Kendi Hayal Dünyamdan
|
Tarih: Cum 18.03.2005 2:44 Mesaj konusu: |
|
|
Tek bir cümlesi ile bana şarkı yazdıran bil dizi kendileri (o Nathaniel'in "tuzluk" diye nitelendirdiği şeylerin reklamında geçen "Soil Fingers" lafı).
Genel olarak, son derece ilginç bir ana konusu var; ölüm. Ökümü irdeleyen bu dizi, gerek başına buyruk, aile işlerine yeni dahil olmuş olan Nathaniel, gerek eşcinsel oğul, yas tutan anne, sorunlu ve uyuşturucu bağımlısı ve sorunlu bir ergenlik çağı geçiren kız, ceset makyözü Enrico ve tabii ki etrafta gezip öbür tarafın bakış açısını bizimkilere anlatan baba. Ölmek bilmeyen ölü kavramına uyuyor kendisi.
Bu kadar "karanlık" bir konuya (derken CHIMAIRA çıktı o apayrı!) bu kadar güzel ve komik bir dizi? Mutheşem. |
|
| Başa dön |
|
 |
mor_edream

Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 434 Nerden: sinirsiz duslerimden desem
|
Tarih: Cum 18.03.2005 19:18 Mesaj konusu: |
|
|
iyi bir dizi ... _________________ "Remember your humanity , forget the rest ! "
(yenik dusuyor hersey zamana , biz buyuduk ve kirlendi dunya !) |
|
| Başa dön |
|
 |
bobbysands

|
|
| Başa dön |
|
 |
basilisk

|
Tarih: Pzr 20.03.2005 15:55 Mesaj konusu: |
|
|
| sağlam bi dizi..ilk hafta tesadüfen seyretmiştim..reklamlar olayı harika..ve çok yaratıcı..her hafta biri ölecek gibi..ilk hafta baba gitmişti.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Prş 24.03.2005 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
| Evi ya Claire ya da Nate'in kız arkadaşı yaktı galiba. |
|
| Başa dön |
|
 |
cordi

|
Tarih: Pts 04.04.2005 11:16 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ben bu diziye taktım hiç kacırmıyorum ama nate'in kız arkadasının kardesi vardı son bölümde ....onun belindeki isabel dövmesi ne anlama geliyo orayı kacırdım.kızın ailesi de tam bi kaçık ..peki claire in sebebi var evi yakmak için nate 'in kız arkadası niye yaksın _________________ impossible is nothing |
|
| Başa dön |
|
 |
cordi

|
Tarih: Çrş 06.04.2005 12:55 Mesaj konusu: |
|
|
kimse yokmuuuu bu diziyi takip edennnnn..............  _________________ impossible is nothing |
|
| Başa dön |
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Cmt 16.04.2005 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Nate'in kız arkadaşı bir kitap yazdı ya.. O kitabın baş kahramanı o. |
|
| Başa dön |
|
 |
basilisk

|
Tarih: Cmt 16.04.2005 12:27 Mesaj konusu: |
|
|
| bence nate'in kız arkadaşı yaktı evi..o hatundan herşey beklenir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Cmt 16.04.2005 13:23 Mesaj konusu: |
|
|
Nate'in kız arkadaşı yakmış olabilir, mümkündür... de o kız da zaten bir acayip. Yalnız ben aynı zamanda kızın elini bulaştırmayıp şu yanındaki herife (ne onun adı ya? Hani belinde dövmesi olan) yaptırmış olabilir gibime geliyor; o da bir ayrı manyak. Zaten dizide normal olan tek karakter yok!
Aklıma gelmişken, babasının "gizli dairesini" bulduğunda Nate, hayal ettiği şeyler muhteşemdi; adamın "Harleyciler" ile ot çekmesi, tüfeği kapıp sokaktakileri vurması gibi...  |
|
| Başa dön |
|
 |
therru

|
Tarih: Pzr 17.04.2005 2:53 Mesaj konusu: |
|
|
ya beni de acaip sardi o dizi. bi kere izledim, sonra kacirmaz oldum.
bu arada brenda o kitabi yazmadi anladigim kadariyla. o kitap onun icin yazildi. o nate ve isabel dovmesi olayindan ne cikicak acaba? gerci brenda'nin kucukken en sevdigi kitapti sanirim. onceki bolumde vardi.
valla bi desperate housewifes bi de bu dizi. havada karada izliyorum. _________________ Söz sessizlikte, ışık karanlıkta, yaşam ölürken; bomboş gökyüzünde uçarken parlar atmaca. |
|
| Başa dön |
|
 |
basilisk

|
Tarih: Pzr 17.04.2005 15:33 Mesaj konusu: |
|
|
| anne arasıra çoşuyor ya oraları çok güzel oluyor..herkes susuyor sadece dumur bi şekilde anneye bakıyorlar..bence evde en normal insan evin kızıdır..en ilginci ise rahmetli babaymış.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cordi

|
Tarih: Sal 19.04.2005 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
aslında evde en normali david gibi geliyo bana ,yani tek özelliği gay olması...claire i unutmayalım arkadaslar,ayak emici,dolaba ayak koyucu .harbiden nate 'in kız arkadasının kardesi aslında kardes değil gibime geliyo.bide bu hafta malesef izleyemedim ilğinç bişeyler varmıydı.olmaması imkansız da yok mu beni aydınlatan  _________________ impossible is nothing |
|
| Başa dön |
|
 |
cordi

|
Tarih: Sal 19.04.2005 12:04 Mesaj konusu: |
|
|
reklamlarına bitiyorum bu dizinin _________________ impossible is nothing |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Sal 19.04.2005 13:55 Mesaj konusu: |
|
|
| Aklıma gelmişken, Nate'in kız arkadaşının kardeşi yapmış olmasın!? Hani kız anlatmışsa, o da oradan kıllanmış... |
|
| Başa dön |
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Sal 19.04.2005 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
| Yok yahu, o adam Nate'i sevmiyor zaten. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Pts 25.04.2005 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Yarabbim! O nasıl bir krizdi Nate'in bu bölümde girdiği!!! Koptum resmen! |
|
| Başa dön |
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Pts 25.04.2005 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Hakikaten ya, Billy de esrarı verip duruyor adama. Şimdi Brenda ikisiyle de yatıyorsu değil mi bunların? Ayıp yahu!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|