| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
crazygirl

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 22:48 Mesaj konusu: Sitede neden chat yok? |
|
|
| Ana menu, genelde chat yaziyor, tikliyorum, 404 chat dosyasi bulamiyor diyor? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Pzr 24.08.2003 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
Düzeltilmiştir, uyardığınız için teşekkürler. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
Donpley

|
Tarih: Sal 26.08.2003 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
merhaba sitenizin bir bölümü olan chat programını neden kullanamıyorum?.. Chat programı açılıyor. Fakat GRİ bir ekran açılıyor.... _________________ /-/-/-/-/-/-/-/ |
|
| Başa dön |
|
 |
bartsimpson

|
Tarih: Çrş 03.09.2003 14:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Evet aynı sorun bende de var site yöneticileri lütfen bir ilgilensin.Ayrıca eskiden super online altında hard rock cafe nin linkleri falan vardı sitede ama artık yok.Demem o ki bu kadar üye var chat ortamında bir 10 kişi bile olsak ortaya çok eğlenceli ve seviyeli muhabbetler çıkabilir |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Çrş 03.09.2003 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
HardRockCafe linki sitenin en altında duruyor. Chat'e girmekten kolay ne var ki? irc.superonline.com #hardrockcafe kanalına buyrun gelin. Mirc programi yüklü değilse sitenin download kısmından yüklemelisiniz ama önce.. Mirci yükleyin sitenin altındaki linke tıklayın.. kanaldasınız.. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
SOAD Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 17.01.2004 13:24 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | | HardRockCafe linki sitenin en altında duruyor. Chat'e girmekten kolay ne var ki? irc.superonline.com #hardrockcafe kanalına buyrun gelin. Mirc programi yüklü değilse sitenin download kısmından yüklemelisiniz ama önce.. Mirci yükleyin sitenin altındaki linke tıklayın.. kanaldasınız.. |
Şimdi benim aklıma bişi takıldı.irc.superonline.com #hardrockcafe kanalında turkrock uyeleri mi var yoksa salladınmı? _________________ ben SOAD fanı değilim leeeyn!!
ogame'yi oynayın derim ben!!!! [url=http://www.burasbizimcoplu.forumkurdu.com/] |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Pzr 18.01.2004 1:06 Mesaj konusu: |
|
|
seviye için garanti veremicem...Elimizden geleni yapsak da Civalı bünyeler eksik olmuyo...Gelirseniz provoke olmayın.... _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
xlcool Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 24.09.2004 15:11 Mesaj konusu: |
|
|
Zaman zaman nick registerinin istenmesi zaten ölmüş olan chat kanalının arkasından ağlıyanlarıda azaltıyor.İlgililere önemle duyrulur _________________ Her zaman en büyük hedeflerine bak diğerleri nasıl olsatamamlanır.(Fav.Gruplar:Metallica,Santana,Malmsteen,Muse,R.H.C.P,QOTSA.)
Stuff: washburn wi114,marshall MG10,RP 50,  )ileride ibanez ,boss,50 watt vs.. |
|
| Başa dön |
|
 |
TheCeLL

|
Tarih: Pts 25.10.2004 22:32 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | | HardRockCafe linki sitenin en altında duruyor. Chat'e girmekten kolay ne var ki? irc.superonline.com #hardrockcafe kanalına buyrun gelin. Mirc programi yüklü değilse sitenin download kısmından yüklemelisiniz ama önce.. Mirci yükleyin sitenin altındaki linke tıklayın.. kanaldasınız.. |
Serhat sen iyimisin abicim sol kapanalı yıllar oluyor.. _________________ hayatta üç ses önemlidir
para sesi , su sesi.. bi de olmaz olsun karı sesi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasicktear Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 26.10.2004 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
cell aabi msg ın tarihine bak  |
|