Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Site Puanı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Site Puanı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yabanci86

MesajTarih: Pts 28.03.2005 12:11    Mesaj konusu: Site Puanı Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar benim bildiğim site puanı üyenin site içerisindeki aktivitesini gösterir ama benimki buraya geldim geleli 5 ne bu yaa.. günde en az 5 saat online kalıyorum ve aktifd oluğuma inanıyorum nedne böyle biri beni aydınlatırsa sevinirim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jawbreaker

MesajTarih: Pts 28.03.2005 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Site puanı, sizin site içinde online kalmanıza veya forumlardaki mesaj sayınıza bağlı olarak değişmez. Siteye, albüm kritiği, izlenim, biyografi, röportaj yollarsanız puanınız artacaktır. Smile
Başa dön
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Pts 28.03.2005 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Almış olduğun puanların sitede online olmakla veya çok fazla mesaj girmekle fazla bir alakası yok. Puanlama sistemi, site içeriğine bulunmuş olduğunuz katkı türüne göre değişiyor. Bu arada aktif olmak demek, sitede fazla online olmak demek değildir. Aktifliği bu şekilde algılamayınız..
Ayrıca http://www.turkrock.com/ftopic2868.html linkinde bu konu ile ilgili cevaplar var.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yabanci86

MesajTarih: Pts 28.03.2005 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anladım ya başka sitelerde öyle olduğu için burda da öyle sandım özür dilerim .. teşekkürler
Başa dön
eXpert

MesajTarih: Pts 28.03.2005 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu konuya cevap olarak yazmak istemezdim ama buraya yazıldığı için söylüyorum.Ben hiç albüm kritiği,izlenim,röportaj veya etkinlik türünden birşey göndermedim ki...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Pts 28.03.2005 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daha bir çok etken var, her hareketin puanı farklı, ancak forumda açtığınız başlıklar ve yazdığınız mesajlar puan kazandırmıyor onu söyleyebilirim. Diğer hareketleri söylemek istemiyorum çünkü kötüye kullanılabilir.
eXpert

MesajTarih: Pts 28.03.2005 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yöneticiler de mi bizi puanlıyor peki Question Çünkü ben bu güne kadar mesaj yazdım ve iki tane link ekledim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Pts 28.03.2005 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayır manuel bir süreç yok. Herşey baştan belirli ve yaptıklarınıza göre puan alıyorsunuz. Dediğim gibi sadece link eklemek yada birşey eklemekle puan almıyorsunuz. Site için bir çok kriter var.
zerck

MesajTarih: Sal 29.03.2005 1:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki ne işe yarar bu puanlar?
Başa dön
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Sal 29.03.2005 2:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pek yakında bir çok alışveriş merkezinde nakit yerine geçecek.
yabanci86

MesajTarih: Prş 31.03.2005 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

NovemberRain demiş ki:

şaka mı bu ya Smile Very Happy Laughing
Başa dön
eXpert

MesajTarih: Prş 31.03.2005 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok mu belli oldu Question Very Happy
Başa dön
LeftEyeNine

MesajTarih: Prş 31.03.2005 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

NovemberRain demiş ki:

Evet arkadaşlar, bu konuda ilk talihliderden biri benim. Burada kazandığım puanlarla Red Hot Chili Peppers 'ı evime davet edebildim. Size biraz bahsedeyim olaydan.. Anthony hakkaten kızılderili bi herifmiş, adam evi birbirine kattı. Yok efendim "Amerika'da böyle diyil, bu sizin Türk kızlar amma zorluyolar" vay efendim niye hiç ortamlara akmıyomuşuz. Deli etti hayvan evladı. Flea desen ayrı bi manyak. Bunlar gecenin köründe tutturdu Chad'le beraber "Televizyonda belgeselin birinde gördük sizde uzun eşşek diye bi oyun varmış, onu öğret". Apartman yıkıldı şerefsisler yüzünden. Yönetici geldi gürültüden saat 2-3 gibi. Kapıyı da Flea açtı, kafayı indigo rengine boyatmış, tam oldu. Kesin atıcaklar bizi evden. Bi John akılllı uslu adam, o da durduk yerde back vokal yapıyo.. Makarna pişiriyosun, arkadan yaklaşıp "Aaaa-uuuuu!" diye ses veriyo dingil. Ürke ürke uyuyamaz oldum, sinirlerim bozuldu.

Ama yine de çok eğlenceli geçti herşey. Teşekkürler Turkrock.com. Her nerede akort yapıyor veya yaptırtıyorsanız!! (Olmadı gibin...Hmm..)
aYNaLI-SuCuK
"Resim albümü" Mod.

MesajTarih: Çrş 01.06.2005 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim puanıma karşılık filthy nin avatarındaki muzu gönderdiler
yani cok puan almanızı tavsiye etmem.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız