Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Futbol ve Şike
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Futbol ve Şike
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Sizce hangi takım; şike, büyü, teşvik primi gibi futbol dışı etkenlere daha çok başvurmuştur?
Fenerbahçe
63%
 63%  [ 12 ]
Beşiktaş
0%
 0%  [ 0 ]
Galatasaray
36%
 36%  [ 7 ]
Toplam Oylar : 19

Yazar Mesaj
SharLock5-ReLoaD-
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 25.02.2005 23:40    Mesaj konusu: Futbol ve Şike Alıntıyla Cevap Ver

Futbol ve Şike her zaman gündemi meşgul eden konular olmuştur.
Peki hangi takım haksız Question Question Question
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eXpert

MesajTarih: Cmt 26.02.2005 2:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Peki hangi takım haksız Question Question Question

Bence burada bir takımı,direkt haksız olarak yorumlamak,daha doğrusu haksız olarak ilan etmek hiç te doğru birşey değil.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
eXpert

MesajTarih: Cmt 26.02.2005 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olabilir ancak direkt haksız olarak yargılamanın doğru olmadığını savunuyorum ben.Hangi takım bu konuda daha çok dikkat çekiyor dense daha iyi olabilirdi...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Fizban

MesajTarih: Cmt 26.02.2005 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

böyle bi anket bence çok saçma. emin olun hepsi gerektiği yerde yapmıştır bu olayı. tabi gerektiği yer falan olabilirmi o konu ayrı bir tartışma konusu.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muazzam

MesajTarih: Pzr 13.03.2005 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vallaha onu bunu bilmem de hakem hatalarindan en cok cani yanan takim FB(bu msj ortaligi karistirabilir ama oyle) Peki bu baslikla bunun ne alakasi var? Bilmiyorum aklima geldi sadece Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
revolte

MesajTarih: Pzr 13.03.2005 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muazzam demiş ki:
Vallaha onu bunu bilmem de hakem hatalarindan en cok cani yanan takim FB(bu msj ortaligi karistirabilir ama oyle) Peki bu baslikla bunun ne alakasi var? Bilmiyorum aklima geldi sadece Smile

Aha Smile Süper.. Bu akşam görüldü.. Umarım bir gün hakemler fenere çok çektirdik, birazcık yardım edelim demezler Smile
Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Pts 14.03.2005 9:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BJK 100. yilinda hakemle sampiyon oldu. Galatasaray in 100. yilinda hakem destegi degil adalet beklerken, hakemler Fenere Trabzona zorla maç kazandiriyolar. 100 milyon dolarlara futbolcu alinmasina gerek yokki. Her hakeme 1 er milyon dolar verse fener 34 milyona da bitirirdi isi Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Başa dön
bobbysands

MesajTarih: Pts 14.03.2005 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fatih_TheConqueror_ demiş ki:
BJK 100. yilinda hakemle sampiyon oldu. Galatasaray in 100. yilinda hakem destegi degil adalet beklerken, hakemler Fenere Trabzona zorla maç kazandiriyolar. 100 milyon dolarlara futbolcu alinmasina gerek yokki. Her hakeme 1 er milyon dolar verse fener 34 milyona da bitirirdi isi Evil or Very Mad Evil or Very Mad

lig de ki en çok puan toplama rekorunu da hakemler sayesinde kırdık değil mi! sizi o sene 2 maçta da hakemler sayesinde yendik değil mi! avrupa da hakemler sayesinde çeyrek final oynadık değil mi! geçen hafta song'un veysele attığı tekmeyi tüm türkiye gördü merak ediyorum acaba carewe video görüntülerinden ceza veren zihniyet bakalım songa kaç maç ceza verecek!
revolte

MesajTarih: Cmt 26.03.2005 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Basitçe yorumlayayım; Fenerbahçeliler Galatasaraya oy veriyor, diğer takım taraftarlarıda Fenerbahçeye.. Yani anketten şunu çıkartabiliriz, Fenerbahçe hiçbir takım taraftarı tarafından sevilmiyor, Beşiktaş'ı ise (darılmayın ama) takan yok pek Smile
revolte

MesajTarih: Cmt 26.03.2005 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Uzun yıllar mitçi başkanlarının olmasını, Alaattin Çakıcı'ya sahte pasaport ayarlamak vs.. spor dışı konular olduğu için mi saymıyorsun? Acaba bunların sportif alanda etkileri olmamışmıdır hiç? (tek oy hakkım vardı, fenere verdim kusura bakma Smile )
Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Sal 29.03.2005 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Darkseed demiş ki:
Fatih_TheConqueror_ demiş ki:

Gerçekleri örtmek için sahte gözyaşlarıyla olaylara bakanlardan mı oldun sende kardeş.. Futboldan anlayan adamsın yapma, yakışmaz..

kardes bunlari Gençlerbirligi maçindan hemen sonra feci bi gazla yazdim kusura bakma Smile .Neyseki bu olaydan bir hafta sonra adalet yerini buldu.
Başa dön
rainbow

MesajTarih: Sal 29.03.2005 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adalet anlayışınız buysa yazık size Fatih bey.. Bu anlayışla "insan hakları çiğnendi" diye çok ağlarsınız Smile
Başa dön
Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Çrş 30.03.2005 8:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hadi ordan Smile . Mehmet Yozgatli bile FB-GB maçindaki ilk penaltiya Penalti degildi derken dünyada belkide sadece sen penalti oldugunu iddia ediyosun Smile .Senin adalet anlayisin bu mu peki ? Razz
Başa dön
revolte

MesajTarih: Pzr 30.10.2005 1:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu lig ne zevkli olmaya başladı. İnsanın keyifle izleyesi geliyor. Her hafta bakalım bu hafta ne olacak diye izliyoruz, brezilya pembe dizileri gibi..
rainbow

MesajTarih: Cmt 05.11.2005 1:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla onu bunu bilmem, Galatasaray tarihte bundan kötü olmamıştır herhalde. En önemli yöneticilerinden biri "Fenerbahçe bizi aştı" diyor, teknik direktör "en süper taraftar Fener'in taraftarı" diye düşünüyor. Taraftar maça gitmiyor, gittiğinde "yönetim istifa" diyor. Ben de Gaasaraylı olsam ben de sabır dilerdim, çekilir çile değil hakikaten Smile
Başa dön
benayevsen

MesajTarih: Cmt 05.11.2005 1:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya allah aşkına fener taraftarı sanki hiç umutsuzluklara düşmedi, sanki hiç yönetime tepki göstermedi. Ne çabuk unuttuz her sene değişen teknik adamları ne çabuk unuttunuz kendi adamınızı dövmeleri, ne çabuk unuttunuz karısına ana avrat küfür edip sonra bağrınıza bastığınız futbolcuyu... yaa her takımın fanatik manyak taraftarları belli gurupları bilerek bazı şeyleri yapıyor kalkıp herkese bunu yapıştırmayın. Şike olayına gelince de hepsi yapıyordur hepsi danışıklı dövüş... Bu sene biri diğer seneler bir diğeri.
rainbow

MesajTarih: Cmt 05.11.2005 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biz zamanla alıştık, bağışıklık kazandık bu tür durumlara. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz, "zamia olarak" geri geri gitmiyoruz çok şükür. Artık tek yön var, ileriiiiii! Smile
Başa dön
benayevsen

MesajTarih: Cmt 05.11.2005 2:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yahh işte öyle herkesin gerileme, duraklama dönemleri olur GS daki şuanki durum ise hiçte içler acısı değil bunları yaptıran birileri var sakın yanlış anlamayın Fb demiyorum bunları yaptıran diye:) bir şekilde bir dönemde başkasının yıldızı parlıcak bu böyle devam eder.... Akp seneye erken seçimle gidicek mesela parlak dönem yaşıyor adamlar şuan örnek güzel miydi Razz Very Happy
rainbow

MesajTarih: Cmt 05.11.2005 2:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Siyaset ayrı mesele, benzetme yerinde ama Smile Fenerimin taraftarı zamanında bazı şaibelere imza atmış siyasetçileri de sandığa gömmesini bilmiştir Smile
Başa dön
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 05.11.2005 4:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu konu başlığını görünce aklıma mahalle maçlarında yenildiğimiz zaman karşı takım oyuncularına utanmadan "Para, şike, işte Kavaklıdere (aşağı mahallenin adı) işte" diye bağırmamız aklıma geliyor. Laughing
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız