Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 01.09.2003 16:13 Mesaj konusu: Logout
Sayın site yöneticileri öhööhhömm..
Neyse ya benim bi sorunum var eskiden bir kere adımı falan girdim mi sitede hep online olabiliyordum ama şimdi forumdan anasayfaya girince logout oluyor ne yapmam lazım?Şimdiden sağolun.. _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
Internet Explorer'inin Security ayarları turkrock.com'dan gelen sabit cookie'leri bloke ediyor olabilir. Eğer forum kısmına log in yaptığında sağ alt köşede Status Bar üzerinde kırmızı "girilmez" sembolü görüyorsan onun üzerine çift tıkla, browser'ının cookie almayı reddettiği bütün sitelerin listesini orada göreceksin. Oradan turkrock.com'u seç üzerine çift tıkla, açılan pencerede "bu siteden gelen bütün cookie'leri kabul et" seçeneğini tıkla ve Tamam de ve pencereleri kapat. Sorunun hallolmuş olacaktır. _________________ Bana mesajımın altındaki www butonundan ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
Tarih: Sal 02.09.2003 15:36 Mesaj konusu:
Ya site yöneticileri biraz fazla oluyorum biliyorum ama mahcem senin dediğini yaptım ama gene olmuyor zaten turkrock'ın öyle bir durumu yok reddedilen tek site var top100muzik.com/image/uyegif. ona bahsettiğin türden bir uygulama yapamıyorum ama..Yapıyorum da beni dinlemiyor couldn't find the web site falan diye zırvalıyor.Gerçi forumlara girerken şifremi sürekli girmem büyük bir sorun değil ama özel mesajımı okuyamıyorum erişim engellendi diyor..Şimdiden teşekkürler gene _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
Tarih: Sal 02.09.2003 16:12 Mesaj konusu:
Forumda altta üye girişinden girdiysen ana sayfaya gelince böyle birşey olabilir. Ana sayfadaki girişten girdiğin zaman hem forumda hem ana sayfada sürekli logged in vaziyette durman gerekli. Ana sayfadan giriş yap forumdan değil, olmazsa yine buraya haber ver bakalım, ama böyle bir sorun kimseden bildirilmedi, sanırım explorer ayarlarınla ilgili olabilir. _________________ no
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız