| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anger_is_a_gift Çilekeş vokalisti

|
Tarih: Pts 25.08.2003 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
sevgili eren erdem'e desteklerinden dolayı tesekkür ediyor ve burdan selamlarımızı gönderiyoruz  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
GrungeR

|
Tarih: Sal 26.08.2003 17:45 Mesaj konusu: |
|
|
| Çilekesh , ankarada nerde çalıyosunuz, ve de ne tür ??, tarzımızsa gelip görelim sizi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 26.08.2003 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
ehhhh evet nihayet limon 2003-2004 sezonu açıldı.ve perşembe akşamı chilekesh uzun bir aradan sonra tekrar dinleyicleriyle buluşmak için sabırsızlanıyor."yenideeeen baaaşladııı ooooof limon bar" her perşembe 22.00'da...  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
GrungeR

|
Tarih: Çrş 27.08.2003 8:49 Mesaj konusu: |
|
|
| bu ankaradaki limon bar mı? burayı pek bilmiyorum da.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cucu

|
Tarih: Çrş 27.08.2003 15:09 Mesaj konusu: |
|
|
| limon ankara sakaryada... iyi mekandır, bekleriz.... |
|
| Başa dön |
|
 |
allanpoe

|
Tarih: Çrş 27.08.2003 23:19 Mesaj konusu: |
|
|
Babalar sağolun,
çok eylendim sayenizde.
Yarı çıplak olma mevzusunu hiç açmayalım bence!
Yeni gitarın yakıyor Alicim,
güle güle eskitmen dileğiyle.
maNga(yağmur) _________________ www.manga.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
GrungeR

|
Tarih: Prş 28.08.2003 9:53 Mesaj konusu: |
|
|
çileKeş grubu; limonun yerini gördüm oraya sizi dinlemek için gelmeyi düşünüyorum ,yanlız geçmiş yazılara baktım perşembe 22.00 daymış sahneniz, bu hafta içi için biraz geç değil mi?yarın iş var güç var cuma sabahı nası uyanıcaz , erkene almanız müşteri sayınızı artırabilir ...derim..
görüşmek üzere |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 01.09.2003 15:47 Mesaj konusu: |
|
|
bu hafta cuma çıkıyoruz.ben cumartesi bi anons yaptım ama şakayla karışık bişeydi kimse anlamamıştır bu arada bu chilekesh burda takılıyo da bunların basscıları ne yapar ne eder diye soran varsa,uyuyo abisi foruma giremiyomuş bir türlü şikayti var o açıdan
haftasonu daha mı iyi işte onu bilemiyorum,giriş ücretli olduğundan az kişi gelmeye başladı cuma günleri...maNga seyircisine güveniyoruz bizi yalnız bırakmaz onlar umarm
e grunger gözümüz yollarda kaldı,perşembe yok yazıldın ona göre  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
cucu

|
Tarih: Pts 01.09.2003 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
ya cuma çalıyomuşuz, hadi bakalım... neyse her günün tadı farklı oluyo bi de cuma olsun bakalım...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Rosso

|
Tarih: Sal 02.09.2003 0:09 Mesaj konusu: |
|
|
"Yok" u merak ettim çok.Nasıl dinleyebilirim-limon dışında-?
Ya da kaset ne zaman..?  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 02.09.2003 1:26 Mesaj konusu: |
|
|
y.o.k. isimli şarkımız çok yakında piyasaya çıkacak olan fanta genç yetenekler aramızda yarışmasının cd'sinde "live" versiyonuyla ilk şarkı olarak yer alacaktır..tam olarak tarihi biz de bilmiyoruz ama öğrenir öğrenmez buradan sizlere duyuracağız...
albüm konusuna gelince,şimdilik 2004 yılı içinde diyelim,tarih veremeyelim  _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
GrungeR

|
Tarih: Sal 02.09.2003 8:39 Mesaj konusu: |
|
|
| yahu saat kaçta başlıyosunuz cuma ?bi de damlı damsız muhabbeti yoktur umarım ? |
|
| Başa dön |
|
 |
cucu

|
Tarih: Sal 02.09.2003 13:09 Mesaj konusu: |
|
|
| cuma saat 10 gibi başlarız. takım elbise kravat falan gelirsen seni dam bile kurtaramaz, giremezsin uyaralım da... ama dam geyiği yapmıyolar normalde.... |
|
| Başa dön |
|
 |
GrungeR

|
Tarih: Sal 02.09.2003 13:23 Mesaj konusu: |
|
|
işten çıkıp direk gelirsem kravatı ceketi ofisde bırakabilirim ama pantolon-gömlek şeklinde gelmek zorunda kalabilirim...olmazsa beni kapıda karşılasanız grupça  |
|
| Başa dön |
|
 |
chi Çilekeş gitaristi

|
Tarih: Cum 05.09.2003 3:21 Mesaj konusu: |
|
|
zor bi gece idi..
yarın geceyi merak ediyorum. _________________ brasil |
|
| Başa dön |
|
 |
chi Çilekeş gitaristi

|
Tarih: Cum 05.09.2003 4:27 Mesaj konusu: |
|
|
bu gece çalmazsak kimse şaşırmasın..
'çankat' olayı yaşandı bir kez daha..
bilmiyenler umarım yaşamadan öğrenirler..
ben şimdiden söliyim de..
peace! _________________ brasil |
|
| Başa dön |
|
 |
cucu

|
Tarih: Cmt 06.09.2003 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu akşama değinmeden de geçemiycem. ben bu grupla çok mutluyum, çalmaktan zevk aldığım süper insanlar. en kötü programda bile sizinle mutluyum. olum çağrı acı çekerek o parmakla çaldı ne diyim ben.
chilekesh , size söyleyemedim buraya yazıyım dedim...
dostlarım öpüldünüz.... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 06.09.2003 1:51 Mesaj konusu: |
|
|
cumcum çok güzel özetlemiş ama bunun üstüne sessiz kalamayacağım...
herkese açık bir forumda böyle şeyler söylediğim için grup arkadaşlarım bana kızacak belki ama,gerçekten kendimizi çok yalnız hissetmeye başlamıştık.
işte tam bu anda bize gösterdiğiniz samimiyet,dostluk,verdiğiniz destek bizi tekrar eski hırsımıza kavuşturmaya yardımcı oluyo.84 grubu siz mükemmel insanlarsınız,hepinizi çok çok çok ama çoook çok seviyoruz bunu hiçbir zaman unutmayın lütfen.gösterdiğiniz ilgi,verdiğiniz sonsuz destek hiç bir zaman karşılıksız kalmayacak bundan da hep emin olun canım dostlarım.umarım bu güzel dostluğa ve DESTEĞE DAHA FAZLA GRUP EKLENİR(!!-!-!!),sonuna kadar birlikte yürürüz ve bu ülkenin pop müziğini değiştiririz...
bundan bir-iki sene sonra neler olacağını herkes görecek.ahanda buraya yazdım
canlarımsınız grup 84
görkem _________________ fell the funk blast
En son anger_is_a_gift tarafından Pts 08.09.2003 1:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 06.09.2003 2:10 Mesaj konusu: |
|
|
cumcum yazını yeni okudum,fazla alkolle ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama yine yazıcam
evet bu artık belli birşey,henüz kimse tanımıyo belki de sevmiyo müziğimizi..işte canlarım grup 84 ve birkaç insanın dışında destekleyen de yok belki.kabul ediyorum,büyük bir yarışmada türkiye birincisi olmamıza rağmen hala kendimizi yeteri kadar tanıtacak performansı yansıtamadık insanlara,hala reklam yapmış değiliz
ama ben bu akşam limon bar programındaki o görüntüyü gördükten sonra,serçe parmağı yerinden çıkmış bir basscı(cağrı),evlenme heyecanıyla yanıp tutuşan davulcu cumcum,ve artık sorunlardan kurtulma tecrübesi sıfır olan biz(ali ve ben),zaten yaşadığımız özel problemleri bi kendimiz biliyoruz,dertleşiyoruz.anca birbirimizle konuşarak ve müzik yaparak uzaklaşıyoruz bu sorunlardan.grupla ilgili sorunları da böyle çözüyoruz sadece çalarak...sol elde dört parmak kalmış bir basscı bile maximum 20 kişinin izlediği bir bar programına böyle özveri gösteriyosa,eskisi gibi tıklım tıklım mekanlara çalacağımız günler için tekrar bana umut veriyor
ne kadar büyük güçler çıksa karşımıza,ne kadar olumsuz şartlar içine düşsek te,biz bu işi yapmaktan vazgeçmicez.BİZ YAPTIĞIMIZ İŞE AŞIĞIZ!!!birbirimizi de çok seviyoruz,beraber çalmaktan da kimsenin tahmin edemeyeceği kadar mutluyuz.aynı şekilde bize destek olan herkesin varlığından sonsuz mutluluk duyuyoruz...
cumcum,evleniyosun sende...ben mutsuz oldum bir süredir bildiğin gibi,ama sen rüya gibi bir ortama gidiyosun şimdi.sonsuz mutluluk diliyorum sanada... _________________ fell the funk blast |
|
| Başa dön |
|
 |
chi Çilekeş gitaristi

|
Tarih: Cmt 06.09.2003 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
o kadar içip o kadar sinirlendiğim için özür de bi borçtur benim için..
yeni tayfa daha alışamadı bize..
zaman tanımak lazım..haksızlık ettim..
ama rahatsız olduğumu o an sahnedeyken sölemeseydim gece gider birinin gırtlağını doğrardım muhtemelen..
hepimizin yeterince derdi var..
her insanın tek tek ve ayrı ayrı..
sahneye ise eylenmek için çıkıyoruz..
gelenlerde lütfen eylenmek için gelsinler..
haddim olmıyarak kişisel ricamdır..
rock bar a geliyosunuz..hayvanat bahçesinde kafes gözetlemiyosunuz..
ama asla herkesi suçlamıyorum..
sonuçta elektirik oluşmadan kimse rahat davranamıyo..
yol uzun..
misyon zor..
samimiyet şart..
destek ihtiyaç..
peace! _________________ brasil |
|
| Başa dön |
|
 |
|